Nyelvkönyv, szótár, nyelvoktató CD, nyelv tananyag > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvkönyv, szótár, nyelvoktató CD, nyelv tananyag > 25 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szókincsfejlesztő-online szótár-vocabulary trainer
http://www.languagecourse.net/

Két év fejlesztés után néhány hónapja indítottunk el egy szupertanító online szókincsfejlesztő eszközt. A már működő számos online szótanító tanulókártya eszköz mellett, amit mi kínálunk, az egy átfogó, szakszerűen kiválogatott 5000 szót tartalmazó szógyűjtemény 10 népszerű nyelven, költségmentesen. A megjegyzés optimális üteme érdekében minden szó hanggal, képekkel és progresszív ismétlési időközökkel párosul. A lehető leggyorsabb haladás érdekében az összes szó a valódi használati gyakorisága szerint rendezett. Regisztrálni nem szükséges.

Szókincsfejlesztő-online szótár-vocabulary trainer
Idegen nyelvű könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/idegen_nyelv__konyvek/AR/

Idegen nyelvű könyvek angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz és spanyol nyelven a Polc.hu internetes áruházból, 15-20% kedvezménnyel.

Idegen nyelvű könyv rendelés
Spanyol nyelvi internetes tananyagok
http://www.e-spanyol.hu/tananyag.php

E-spanyol.hu -Spanyol nyelvi internetes tananyagok gyűjteménye.

Spanyol nyelvi internetes tananyagok
nyelvkönyvbolt.hu
http://www.nyelvkonyvbolt.hu/

Üdvözöljük a Libra Books Kft virtuális idegennyelvű könyvesboltjában. Ha megtalálta a legmegfelelőbb könyvet, és nincs ideje eljönni hozzánk megnézni, elküldjük az Ön által megadott címre.

nyelvkönyvbolt.hu
Eszperantó könyvesbolt - könyvküldő szolgálat
http://www.eszperanto-konyvesbolt.hu/

Az Eszperantó Szövetség, KEA könyvküldő szolgálata. Eszperantó tankönyvek, szótárak, CD-k, eszperantó filmek, irodalom, versek, zene. - Postán elküldjük önnek a kért kiadványt!

Eszperantó könyvesbolt - könyvküldő szolgálat
Libri Online könyvbirodalom
http://www.libri.hu/hu/konyvek/nyelvkonyv_szotar/

Nyelvkönyv, szótár, gyermekeknek, felnőtteknek, nyelvvizsga feladatgyűjtemények...

Libri Online könyvbirodalom
Book.hu - nyelvkönyvek, szótárak
http://book.hu/Nyelvkonyvek-szotarak/kat/252

Új könyvek már 200 Ft-tól, akciók, nyeremények. Több mint 15 ezer cím.

Book.hu - nyelvkönyvek, szótárak
Oxfordi könyvek a gyermekek hatékony angolnyelv-tanulásához
http://www.csodasuli.hu

Különleges oxfordi könyvek, amelyekkel az 50-100-300 leggyakrabban használt angol szavakat és mondatokat tanulja meg gyermek és így azonnal használható szókincset szerez. Ezekkel a könyvekkel és játékokkal a mindennapi élethez szükséges nyelvezetet tudja hatékonyan elsajátítani gyermeked.

Oxfordi könyvek a gyermekek hatékony angolnyelv-tanulásához
Digitalistananyag.hu
http://www.digitalistananyag.hu/

Digitalistananyag.hu - interaktívtananyag, digitális tananyag, oktatófilmek, drogprevenció, mentálhigiéne, egészségnevelés, oktatás, oktatóanyag CD és DVD filmek széles választékából online rendelhet.

Digitalistananyag.hu
Taneszköz webáruház
http://www.taneszkozbolt.hu

Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. 2002-ben e célok megvalósítását szem előtt tartva alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, és kezdtük el az iskolai tananyagok fejlesztését, specializálódva a digitális tananyagokra: oktató DVD-k és osztálytermi oktató szoftverek valamint interaktív tananyagok formájában. Jelenleg közel 3000 speciális oktatóprogramot kínálunk mind az iskoláknak, mind az óvodáknak, de egyéb oktatási intézményeknek is. Tananyagaink természetesen egyaránt igazodnak a magyar oktatási rendszerhez és a kompetencia alapú oktatási programokhoz.

Taneszköz webáruház
Angol, német nyelvkönyvek, szótárak - Kezdő, haladó nyelvkönyv
http://konyvkapu.hu/nyelvkonyvek-szotarak.html

Nyelvvizsga előtt állsz és egy jó nyelvkönyvet keresel, amiből felkészülhetsz a vizsgára? A konyvkapu.hu oldalon kedvedre válogathatsz a különböző nyelvű és szintű nyelvkönyvek közül. Online könyvesboltunkban angol, francia, német, orosz, olasz nyelvű szótárakat is találsz, így könnyűszerrel sajátíthatod el a kiválasztott nyelvet. Nyelvkönyvek, szótárak óriási kedvezményekkel, akciós áron! Ez a Könyvkapu!

Angol, német nyelvkönyvek, szótárak - Kezdő, haladó nyelvkönyv
Libresszó Idegen Nyelvi Könyvesbolt
http://www.libresszo.hu

A Libresszo idegen nyelvi és online könyvesbolt választékában elsősorban idegen nyelvi kiadványok – nyelvkönyvek, szótárak, hanganyagok, szakkönyvek, tankönyvek, szépirodalmi, tanulási és tanítási segédanyagok – valamint magyar nyelvű tankönyvek találhatók. Üzletünkben törekszünk arra, hogy a diákok, pedagógusok, nyelvtanárok, tanulni vágyók, valamint az oktatási intézmények, könyvesboltok számára kedvező áron, minőségi kiadványokat kínáljunk és a tevékenységi körünkhöz kapcsolódó szolgáltatásokat a lehető legjobb minőségben nyújtsuk. A Magyarországon megtalálható összes könyvkiadó idegen nyelvi kiadványait forgalmazzuk, és az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően, sikerült számos, elismert külföldi kiadóval közvetlen terjesztői szerződést kötnünk, így a Macmillan, CLÉ International, Heinle/Thomson, LCCI, Lidel, SGEL kiadók hivatalos viszonteladói lettünk.

Libresszó Idegen Nyelvi Könyvesbolt
Antikvárium online is
http://antikvar.hu/

Budapesten a legnagyobb kínálattal rendelkező antikvárium vagyunk, mely online antikváriumként is elérhető, ezáltal könnyebben és gyorsabban kereshet az antikváriumi könyvek között. Folyamatosan frissülő antikvárium készlettel. Törődünk veled, szeretjük csinálni - megszállottjai vagyunk az antikváriumi könyveknek!Antikvár.hu látogasson meg minket!

Antikvárium online is
Kreatív nyelvtanulás
http://www.kreativnyelv.hu/

Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a "hagyományos" nyelvtanulási módszerek és a Gaál Ottó által kifejlesztett Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi. A 12 leckéből álló oktatócsomag kezdő szintről indul, s a középfokú nyelvvizsga követelményeit célozza meg. A tananyagot a Sikeres Állami Nyelvvizsga fejezet zárja, amely olyan taktikai tanácsokat ad a leendő vizsgázóknak, amelyek akár 5-10 pluszpontot hozhatnak a nyelvvizsgán. A kiejtést nehéz leírva megtanulni, ezért használjuk figyelmesen a CD-t, amelyen minden szólap és több száz mondat szerepel.

Kreatív nyelvtanulás
Concord nyelvkönyv áruház
http://www.concord.hu/nyelvkonyv-aruhaz/

Angol, német, francia, spanyol, olasz nyelvkönyvek és szótárak.

Concord nyelvkönyv áruház
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799