Nyelviskolák megyék szerint > Bács-Kiskun megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Bács-Kiskun megye > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kecskemét - Coventry House Nyelviskola
http://www.coventry-house.hu/

A Coventry House Nyelviskola 1989-ben alakult, azokban az első történelmi napokban, amikor a rendszerváltás hajnalán lehetővé vált magánvállalkozás létrehozása. Nyelviskolánk azóta is Kecskemét és a térség egyik vezető, rangos nyelviskolája. A minőségi nyelvoktatást hivatott segíteni a több, mint 5000 kötetes könyvtárunk, melyet kiegészít audio- és videotárunk is. Oktatott nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, orosz, horvát, arab, valamint magyar, mint idegen nyelv. Tanfolyami szintek: Az abszolút kezdőtől a felsőfokig tartunk nyelvtanfolyamokat anyelvtanulóknak megfelelő időpontokban

Kecskemét - Coventry House Nyelviskola
Frankenberger Oktatási Központ
http://www.frankenberger.hu/

Partnereink elvárásainak megfelelően hallgatóink professzionális oktatásban részesülnek, igény szerint akár személyre, illetve csoportra szabottan kidolgozott program alapján. A tanmenet kidolgozásánál nem csak tapasztalatainkra alapozunk, hanem figyelembe vesszük partnereink céljait, képességeit is. Intézményünk a klasszikus módszerek mellé felsorakoztatta a legújabb nyelvoktatási technikákat. Ismerjük és alkalmazzuk az idegen nyelv oktatásának módszertani eszközeit, továbbá kihasználjuk a technika nyelvoktatásra alkalmas vívmányait.

Frankenberger Oktatási Központ
Nyelviskola Kecskemét
http://www.angolnyelviskola-kecskemet.hu

MySchool- Angol tanfolyam Kecskeméten akár mától! Nyelvvizsgára van szükséged a diplomához, továbbtanuláshoz? Jobb állást szeretnél? Tanulj angolul egyéni tempóban, a saját időbeosztásod szerint! Hogyan? A MySchool Nyelviskolában Te írod az órarendet! Rugalmas időbeosztás, 60 perces órák, akár hétvégén is! Tanfolyamkezdés minden nap! Telefonálj most! 76/504-332 MySchool Nyelviskola Kecskemét Kecskemét, Szövetség tér 5. 76/504-332 kecskemet@myschoolnyelviskola.hu www.angolnyelviskola-kecskemet.hu

Nyelviskola Kecskemét
Baja - Korvina Lingva Nyelvoktató Bt.
http://www.klingva.hu/

Cégünk 1996. október 25-én alakult. A megalakulás évében csupán angol és német nyelvtanfolyamok szervezésével és lebonyolításával foglalkoztunk és beértük 2-3 tanteremmel, de kínálatunk rövidesen olasz, spanyol, orosz és francia nyelvvel is bővült. Azóta is különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy a már szokványosnak mondható angol és német kurzusok mellett e négy nyelv is kellő odafigyelést és teret kapjon. A nyelviskolánkban jelenleg 6 teremben folyó standard és intenzív kurzusok mellett kihelyezett, céges általános és szakmai anyaggal bővített nyelvtanfolyamokat bonyolítunk le, valamint egyedi felkérésre fordítói, szakfordítói és tolmácsolási feladatokat is ellátunk. Igény esetén magyar nyelv (mint idegen nyelv) oktatására is van lehetőség. 6500 Baja, Déri stny. 13.

Baja - Korvina Lingva Nyelvoktató Bt.
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799