Nyelviskolák megyék szerint > Zala megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Zala megye > 2 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Zalaegerszeg - Progress Nyelvstúdió
http://nyelv-iskola.hu/

Ahányan vagyunk, annyifélék, és annyiféle motivációval jutunk el a közös végkövetkeztetésre, nyelveket beszélni kell! Iskolánk a nagyon is szerteágazó igényeket különféle típusú, módszerű, helyszínű, óraelosztású, tanrendű és létszámú tanfolyamokkal elégíti ki immár 10 éve! A Progress Nyelvstúdió 1998 óta működik Zalaegerszegen, azzal az alapvető célkitűzéssel, hogy hallgatóinkban kifejlesszük azt a készséget, mely által az oktatott a nyelveket, mint hatékony, és élvezetes közvetítőeszközt merik használni más kultúrák, nézetek, és nem utolsó sorban emberek és így a világ sokszínű szépségének megismerésére.

Zalaegerszeg - Progress Nyelvstúdió
Nagykanizsa - Hollywood Nyelviskola
http://www.hollywoodnyelviskola.hu/

Garantált siker, a Hollywood program. Egy ingyenes szintfelmérés után elkészítünk Neked a céljaidhoz és a meglévő tudásodhoz igazodó személyes tanulási programot. Ebből pontosan fogod látni, hogy mennyi idő és mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy elérd a célodat. Mindig fogod látni, hogy éppen hol tartasz. Egy biztos, ha ezen a programon végig haladsz, el fogod érni a célodat. Cím: Nagykanizsa, Magyar u. 2.

Nagykanizsa - Hollywood Nyelviskola
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799