Nyelviskolák nyelvek szerint > Angol > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Angol > 28 weboldal. Kategória leírása:

nyelviskola.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Veszprém - Hock nyelviskola
Veszprém - Hock nyelviskola
http://www.hocknyelviskola.hu/hocknyelviskola.hu/Kurzusok.html

A HOCK nyelviskola 1995-ben alakult, a város egyik legrégebbi magán nyelvoktatási intézménye. Tanfolyamaik árnyalt szintjein mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kurzust, kezdőtől a felsőfokig. Általános, business ill. szakmai nyelvvel bővített, valamint nyelvvizsgákra és érettségikre felkészítő tanfolyamaink hétfő- péntek: 7.30 - 20.30, szombaton: 8.00 - 13.00 közötti időszakban kerülnek megtartásra és elérhetők felnőttek és gyerekek számára is. Kizárólag csak az angol nyelvet oktatjuk.

www.hocknyelviskola.hu
Tata és Tatabánya gyerek angol - Helen Doron
Tata és Tatabánya gyerek angol - Helen Doron
http://tatabanya.helendoron.hu/

Angol nyelv gyerekeknek Tatán és Tatabányán már 3 hónapos kortól 14 éves korig. Helen Doron Early English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja. A 14-18 éves korú gyerekek részére pedig a Helen Doron Teen English nyújt megoldást az angol tanulás terén. A nemzetközileg elismert módszert 25 éve fejleszti feltalálója, Helen Doron. Elérhetőségek: Web: http://tata.helendoron.hu/ http://tatabanya.helendoron.hu/ E-mail: tata@helendoron.hu Telefon: 06 20 9346272

tatabanya.helendoron.hu
2F Nemzetközi Nyelviskola
2F Nemzetközi Nyelviskola
http://www.2fnyelv.hu

Nyugat-Európa legnagyobb magániskolája, a 2F Nemzetközi Nyelviskola Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria és Svájc után Magyarországon is már 5 éve indít angol nyelvi kurzusokat. Szakmai háttere: 30 éves tapasztalat nyelvoktatás terén, akkreditált intézmény, BME nyelvvizsgahely, angol anyanyelvi tanárok, saját fejlesztésű tananyagok, beszédfelismerő nyelvi szoftver, kis csoportok (max. 6 fő), rugalmas órabeosztás, eredménygarancia...

www.2fnyelv.hu
Angol nyelvtanfolyamok
Angol nyelvtanfolyamok
http://www.amerikaiintezet.hu

Már csak a nyelvvizsga van hátra, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az intézményünk nagy jelentőséget fordít a nyelvi képzésre. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Tanáraink segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az idegen nyelvet. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valódi nyelvtudást szerzel.

www.amerikaiintezet.hu
Ok nyelviskola Budapest
Ok nyelviskola Budapest
http://www.ok-nyelviskola.hu/

Ez egy Budapest-based English Language School, azaz angol nyelviskola, az angol nyelv specialistája Budapest szívében. Mindegy, hogy az angol abc, az angol kiejtés, az angol igeidők megtanulása vagy angol dalszövegek lefordítása a célod, esetleg a középfokú nyelvvizsga vagy az üzleti angol elsajátítása, jó helyen jársz. Ez az a nyelviskola, ahol minden az angol nyelv körül forog.

www.ok-nyelviskola.hu
Budapest - Tower nyelviskola
Budapest - Tower nyelviskola
http://www.towernyelviskola.hu/

Egy hely, ahonnan angolosan távozhatsz! 1065 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 51. III/11.

www.towernyelviskola.hu
Kobold angol nyelviskola
Kobold angol nyelviskola
http://www.koboldangol.hu/

Tanuljunk angolul! Türelem vagy tempó, íráskészség vagy beszédkészség, vizsgafelkészítés vagy konyhanyelv kinek mire van szüksége, mi azt biztosítjuk és amit hozzáadunk: tapasztalat, hozzáértés.

www.koboldangol.hu
Nyelviskola
Nyelviskola
http://ibc.co.hu/nyelvoktatas.html

IBC Nyelviskola – általános nyelvoktatás, céges nyelvoktatás anyanyelvi tanárokkal.

ibc.co.hu
INGYENES angol nyelvtanfolyam
INGYENES angol nyelvtanfolyam
http://www.angolora.info/

Ingyenes angol nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel. Kezdő, középhaladó és haladó csoportok. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

www.angolora.info
BeHappy Nyelviskola - angol nyelvtanfolyamok
BeHappy Nyelviskola - angol nyelvtanfolyamok
http://www.behappynyelviskola.hu/angol_nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet.

www.behappynyelviskola.hu
Szeged - Profi Nyelvstúdió
Szeged - Profi Nyelvstúdió
http://www.profinyelvstudio.hu/index.php?oldal=angol_nyelvtanfolyam_szeged

Nyelvvizsga diplomához, nyelvi pótlékhoz, felvételihez, vagy külföldön szeretne dolgozni? Nemzetközi nyelvvizsga magyarországi akkreditációval. Beszédközpontú órák magyar ill. angol anyanyelvű tanárokkal. Kis létszámú: 6-12 fős gyerek, felnőtt és nyugdíjas csoportok.

www.profinyelvstudio.hu
Tanszék Angol Nyelviskola - Szeged
Tanszék Angol Nyelviskola - Szeged
http://www.tanszeknyelviskola.hu/intro

Nyelviskolánk akkreditált felnőttképzési intézmény, amelyet a Tanszék Angol Nyelviskola Oktató és Szolgáltató Kft. működtet. Olyan tanulási környezetet szeretnénk biztosítani, melyben minden tanuló megkapja a megfelelő figyelmet és a számára szükséges segítséget, és ami felszínre hozza a bennük rejlő képességeket. Célunk, hogy tanulóink használható nyelvtudás birtokába jussanak, aminek segítségével magabiztosan és eredményesen tudnak kommunikálni, valamint sikeresen helyt tudnak állni a különböző típusú és szintű nyelvvizsgákon.

www.tanszeknyelviskola.hu
Budapest - Playing English Nyelviskola
Budapest - Playing English Nyelviskola
http://www.playingenglish.com/

Új utakon járunk az angoltanulásban: - Tankönyveinket magyaroknak írtuk - nyelvtanban, logikában, gondolkodásmódban. Nem kell méregdrága tankönyveket vásárolnia. - Valós életben használható angolt tanítunk, nem nyomja rá bélyegét a tanulásra az örökös nyelvvizsgára készülés. - Mindenkit képesek vagyunk megtanítani angolul, aki minden órán megjelenik és minden házi feladatot elvégez. - Harmadára csökkentettük az angoltanulás idejét és költségét.

www.playingenglish.com
Vizsgagyár Nyelviskola
Vizsgagyár Nyelviskola
http://www.vizsgagyar.hu/

Az V. kerületben a belvárosban Önt is várja A Vizsgagyár Nyelviskola. Az angol nyelvoktatással foglalkozó Betéti Társaságunk öt éve alakult, és azóta folyamatosan működik. Iskolánk célja a minőségi nyelvi oktatás és képzés, valamint a maradandó és használható nyelvtudás közvetítése a tanulók számára, ezt maximálisan meg is valósítjuk jelenlegi hallgatóink képzésekor.

www.vizsgagyar.hu
Villám angol - Győr
Villám angol - Győr
http://www.villamangol.hu/

Tapasztalja meg személyesen, hogyan segíti ön ez a nyelvtanulás módszer a céljai elérésében. Győr sok lehetőséget kínál a nyelvtanulás terén, de a VillámMódszer egyedülálló az egész régióban az angol nyelv tanításában. Győr, Soproni u. 55.

www.villamangol.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9763