Nyelviskolák nyelvek szerint > Olasz > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Olasz > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Studio Italia Olasz Nyelviskola
http://www.studioitalia.hu/

A Studio Italia Olasz Nyelviskola 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy sokrétű, magas színvonalú szolgáltatást biztosítson mindazoknak, akik bármilyen szinten és irányultsággal olasz nyelvet kívánnak tanulni, illetve, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik az olasz nyelvet tanítják. Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31.

Studio Italia Olasz Nyelviskola
Szeged - Profi Nyelvstúdió
http://www.profinyelvstudio.hu/index.php?oldal=olasz_nyelvtanfolyam_szeged

Olasz nyelvtanfolyam - Nyelvvizsga diplomához, nyelvi pótlékhoz, felvételihez, vagy külföldön szeretne dolgozni? Nemzetközi nyelvvizsga! Kis létszámú: 6-12 fős gyerek, felnőtt és nyugdíjas csoportok.

Szeged - Profi Nyelvstúdió
Olasz nyelvtanfolyam Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/olasz/

Hetente induló olasz nyelvtanfolyam a Zuglói Nyelviskolában. Egyéni és 2-4 fős kiscsoportos nyelvoktatás Budapesten.

Olasz nyelvtanfolyam Budapest
Olasz nyelvtanár
http://www.olasz-tanar.hu/

Legyél kezdő vagy haladó, diák vagy már dolgozó, velünk biztos, hogy könnyen és szórakozva megtanulsz olaszul. Olasz tanár Budapesten, olasz nyelvoktatás, olasz nyelvtanulás kezdőtől a haladóig Budapesten.

Olasz nyelvtanár
Olasz nyelvtanulás könnyedén
http://olasznyelviskola.studioitalia.hu/

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz nyelvtanulás könnyedén
Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Olasz nyelvtanfolyam
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/olasz-nyelvtanfolyamok/

Olasz nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profi, gyakorolni vágyóig. Budapest egyik legkedvezőbb árszintjén az Oktogon mellett.

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Olasz nyelvtanfolyam
Olasz nyelvtanfolyamot keres Budapesten? Klikk!
http://www.berlitz.hu/hu/nyelvtanfolyamok/olasz-nyelvtanfolyamok

Nyelvtanulás? A Berlitz olasz nyelviskolának több, mint százharminc éves történelme van az olasz nyelv oktatásában, közel 600 nyelvstúdióban, a világ több országában. Akkor, ha Budapesten akar olasz nyelvet elsajátítani, a Berlitz olasz nyelvtanfolyam a legjobb lehetőség, ugyanis a Berlitz nyelvstúdiónál az olasz nyelvtanulás kiemelkedő szintű. A olasz nyelvtanfolyamokról amit még fontos tudni: a Berlitz nyelviskola vállalatok részére is biztosít olasz nyelvtanfolyamot Budapesten. A Berlitz.hu weboldalon további információkat láthat hazai, illetve nemzetközi olasz nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamairól. A budapesti olasz nyelvtanfolyamot természetesen anyanyelvi tanárok segítik.

Olasz nyelvtanfolyamot keres Budapesten? Klikk!
Aventinus Stúdió
http://olasznyelvtanfolyam.hu/

Az Aventinus Stúdió profi és szakképzett oktatókkal várja érdeklődőit, akik olasz nyelvtanulásra adják a fejüket. Magyarországi oktatás mellett lehetőséget nyújtunk Olaszországban való tanulásra is. Látogassa meg oldalunkat!

Aventinus Stúdió
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799