Nyelviskolák nyelvek szerint > Spanyol > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Spanyol > 9 weboldal. Kategória leírása:

nyelviskola.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

E-spanyol.hu
E-spanyol.hu
http://www.e-spanyol.hu/

Spanyol nyelvtanulás az interneten. Ez a honlap a spanyoltanulás iránt érdeklődők számára készült; valamennyi anyaga ingyenes. Eredményes böngészést, a spanyol nyelv tanulásához pedig kitartást és lelkesedést kívánunk!

www.e-spanyol.hu
La Vida - Spanyol Nyelvi Központ
La Vida - Spanyol Nyelvi Központ
http://www.lavida.hu/

Általános spanyol nyelvtanfolyamok minden tudásszinten. Cervantes nyelvét, valamint a spanyol és latin-amerikai kultúrát igyekszik megszerettetni, és közelebb hozni a magyar emberekhez. Általános spanyol nyelvtanfolyamok, intenzív és üzleti spanyol tanfolyamok, spanyol és latin-amerikai civilizáció és kultura, nyelvvizsga előkészítők, fordítás és tolmácsolás. Budapest, V. ker. Molnár u. 29, III. em.

www.lavida.hu
AIL Madrid Nyelviskola
AIL Madrid Nyelviskola
http://hungarian.ailmadrid.com/

Iskolánk a spanyol nyelvoktatás specialistája, ahol magas minőségű, megfizethető árú spanyol nyelvtanfolyamokat kínálunk - vidám és barátságos környezetben. Legfőbb célunk, hogy spanyoltanulása Madridban sok élménnyel és tudással gazdagítsa Önt! Az AIL Madrid igen jól tudja, hogy a spanyol tanulmányi út alapvető fontosságú részét képezi maga a szállás. Ezért kínálja az AIL Madrid a minőségi, kedvező árfekvésű szállások egész skáláját, melyek mindenki egyedi igényének és pénztárcájának megfelelnek.

hungarian.ailmadrid.com
Colegio Aragon
Colegio Aragon
http://www.aragon.hu/

Spanyol nyelv és kultúra, felkészítés nyelvvizsgára, érettségire, felvételire. Kezdőtől a felsőfokig. Nagy tapasztalattal rendelkező, 1992 óta oktató, kiváló szak- és anyanyelvi tanárok készítik fel a tanulókat állami és nemzetközi, valamint szakmai anyaggal bővített állami nyelvvizsgákra, szakfordító - tolmács vizsgákra. Tanítványaink spanyol nyelvtudásukat tanulmányaik és munkájuk során egyaránt hasznosítani tudják. Sokan közülük Spanyolországban folytattak és folytatnak tanulmányokat; eljutottak Mexikóba, Kubába, Peruba, Chilébe és más spanyol-amerikai országba. Tudásukat folyamatosan fejlesztik, tökéletesítik.

www.aragon.hu
Spanyol nyelvtanfolyam - Cosmopolitan
Spanyol nyelvtanfolyam - Cosmopolitan
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/spanyol-nyelvtanfolyam/

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Hatékony nyelviskola kedvező feltételekkel Budapesten a VI. kerületben. spanyol nyelvtanfolyamok Budapesten az Oktogon mellett. Üzleti, általános, egyéni és kiscsoportos nyelvórák. Nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profiig valamint a gyakorolni vágyóknak.

www.cosmopolitan-lingua.hu
Spanyol nyelvtanfolyam Budapest
Spanyol nyelvtanfolyam Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/spanyol/

Hetente induló spanyol nyelvtanfolyam a Zuglói Nyelviskolában. Egyéni és 2-4 fős kiscsoportos nyelvoktatás Budapesten.

www.nyelviskolazuglo.hu
Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
http://spanyolora.hu

Spanyol nyelvoktatás Budapesten, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező spanyol tanárokkal. Vidéken illetve külföldön élő diákjaink számár skype-os nyelvórákat is biztosítunk. A spanyol nyelvtanfolyamok minden esetben személyre szabottak.

spanyolora.hu
Spanyol tanár
Spanyol tanár
http://www.spanyol-tanar.hu/

Spanyol tanár Budapesten, spanyol nyelvoktatás, spanyol nyelvtanulás kezdőtől a haladóig Budapesten. Spanyol tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, hogy akkor tanulj, amikor neked a leginkább megfelel. Heti 1-2 órától az intenzivebb heti 6 órán át, egészen a szuperintenziv spanyol nyelvtanulásig, ami heti 20 órát jelent.

www.spanyol-tanar.hu
Granada Spanyol Nyelviskola
Granada Spanyol Nyelviskola
http://www.granadanyelviskola.hu/

A Granada Spanyol Nyelviskola specialitása a spanyol nyelvoktatás. Barátságos, igazi andalúz környezetben, spanyol és magyar anyanyelvű tanárokkal, kis létszámú, 4-8 fős csoportokkal. Indítunk általános spanyol nyelvtanfolyamokat minden szinten, illetve speciális szókincsbővítő, kommunikációfejlesztő, nyelvvizsga-előkészítő kurzusokat, nyelvtani rendszerező mini tréningeket. A nyelvtanítás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a spanyol és latin-amerikai kultúra bemutatására, megszerettetésére is. Diákjaink ingyenesen vehetnek részt spanyol anyanyelvűek által vezetett, nyelvgyakorló, kulturális programjainkon (előadások, kötetlen beszélgetések, spanyol nyelvű játékok).

www.granadanyelviskola.hu
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9763