Nyelviskolák nyelvek szerint > Orosz nyelv, orosz nyelvtanulás > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Orosz nyelv, orosz nyelvtanulás > 4 weboldal. Kategória leírása: Orosz nyelv, orosz nyelvtanulás, tanfolyam, iskola.
Szponzorált linkek
Orosz nyelvtanfolyam Soter Nyelviskola
http://www.soternyelviskola.hu/orosz.html

Tanfolyamainkon,… amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Orosz nyelvtanfolyam Soter Nyelviskola
Russervice: Minden, ami Oroszország
http://www.russervice.hu

Oroszország megváltozott. Fedezze fel a világ egyik legszebb városát, vagy a világ egyik legzordabb vidékének magával ragadó hangulatát. Profi utazásszervezés, biztonságos oroszországi utazás, természetesen a Russervice-szel.

Russervice: Minden, ami Oroszország
Orosz nyelv
http://www.szamovarnyelviskola.hu/

Az orosz nyelv ismerete újra hatalmas előnyt jelent a fiataloknak. Gondolj Te is másként az orosz nyelvre, hiszen Oroszország gazdaságpolitikája hatalmasat fejlődött az utóbbi években, így számtalan lehetőséget rejteget az orosz nyelv ismerete: egyszerűbben találhatsz magadnak munkát vagy vállalkozási lehetőséget. Külön szépség az orosz nyelv nagyon szép, és sokkal gazdagabb, mint a legtöbb nyelv, így már ezért is érdemes megismerni. A Szamovár orosz nyelviskola Budapest első és legnagyobb orosz nyelviskolája. Tekintsd meg weboldalunkat és iratkozz be orosz tanárainkhoz!

Orosz nyelv
Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
http://izbushka.atw.hu

Minőségi orosz nyelvoktatás megfizethető áron! Kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni oktatás, mind kiscsoportos oktatás keretében, nyelvi alapkészségek (írás, beszéd, szövegértés, hallás) és a szóbeli kommunikáció fejlesztése. Ezen kívül orosz üzleti nyelvtanfolyam és gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgára történő felkészítés.

Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799