Nyelvtanulás külföldön, nyelviskola külföldön > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvtanulás külföldön, nyelviskola külföldön > 26 weboldal. Kategória leírása:

nyelviskola.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Katedra Travel - Nyelvi utazások
Katedra Travel - Nyelvi utazások
http://www.travel.katedra.hu/

Katedra Travel Utazási Iroda - nyelvi utazások. Kérjük engedje meg, hogy a kö­vet­­­ke­zők­ben bemutassuk szervezési elveinket és az egész világra kiterjedő programválasztékunkat, amelyek remél­hetően meggyőzik Önt arról, hogy az ÖN számára leg­ked­vezőbb külföldi nyelvtanulási lehetőséget MI kínáljuk.

www.travel.katedra.hu
Inside Word
Inside Word
http://www.insideword.hu/

Készülj a nyárra már most! Foglald le kedvezményes felnőtt vagy ifjúsági külföldi nyelvtanfolyamodat! Ragadd meg az alkalmat, tölts el pár hetet kedvenc városodban! Nyelvtanfolyamok itthon és külföldön. Nyelvterületek: Angol • Német • Francia • Spanyol • Olasz.

www.insideword.hu
LingVisit
LingVisit
http://www.lingvisit.hu/

Nyelvtanulás külföldön egész évben, minden korosztálynak. Felnőtt, gyermek nyelvtanfolyamok, szakmai továbbképzés, Középiskola külföldön.

www.lingvisit.hu
Spanyolul tanulni Madridban
Spanyolul tanulni Madridban
http://www.elemadrid.com/hungarian.htm

A spanyolországi Madridban lévő nyelviskola hatalmas gyakorlattal rendelkezik felnõttek, spanyoltanárok és szakmájukat gyakorlók spanyol nyelvoktatása területén.

www.elemadrid.com
Kaplan nyelviskolák
Kaplan nyelviskolák
http://www.kaplaninternational.com/hu/

Angol nyelvtanulás külföldön a Kaplan International Colleges nyelviskoláiban világszerte, több mint 40 helyszínen. Egyetemi és nyelvvizsga-előkészítők, nyári nyelvi táborok.

www.kaplaninternational.com
Big Ben
Big Ben
http://www.bigben.hu/

Ifjúsági és felnőtt nyelvkurzusok, középiskola, felsőoktatás külföldön. Ha érdeklődsz a külföldi tanulás iránt, reméljük, hogy ez a weblap segítséget nyújt a részletes ismerkedésre. A Big Ben 1991-ben alakult, és az azóta eltelt években a külföldi nyelvtanulás egyik vezető szervezőjeként működik Magyarországon. Nyelvtanfolyamokat 4 kontinens 20 országának 100 városában működő nyelviskolákban ajánlunk. Csak az adott ország kulturális szervei által elismert, megbízható kipróbált, általunk meglátogatott iskolákkal működünk együtt.

www.bigben.hu
EF Education - Nyelvet külföldön
EF Education - Nyelvet külföldön
http://google.ef.com/

Nyelviskolák, tanfolyamok, táborok EF Education. Nyelvi programok. Az EF Education a világ legnagyobb oktatással foglalkozó vállalata. Több mint 50 országban biztosítunk lehetőséget nyelvtanulásra diákok és felnőttek számára egyaránt.

google.ef.com
MasterClass
MasterClass
http://www.masterclass.hu/

Nyelvtanfolyam és tanévek külföldön, illetve egyéb külföldi nyelvi programok. Angol, német, francia, olasz, spanyol.

www.masterclass.hu
ilt - International Language Travel
ilt - International Language Travel
http://www.ilt.hu/

Nyelvtanulás külföldön. Nyelvre szabott utazások. Külföldi nyelvtanfolyamok minden korosztálynak. Nyelvi utazások szervezése teljes körű szolgáltatással.

www.ilt.hu
Study Tours
Study Tours
http://www.studytours.hu/

Általános külföldi nyelvtanfolyam, éves nyelvi képzés, szakmai nyelvtanfolyam, ifjúsági táborok, középiskolai tanév, munka és nyelvtanulás programok, ajánlatok.

www.studytours.hu
Mot - Magyar Oktatási Tájékoztató
Mot - Magyar Oktatási Tájékoztató
http://mot.hu/nyelvtanulas_kulfoldon

A Magyar Oktatási Tájékoztató adatbázisában szereplő külföldi nyelvtanulási lehetőségek, nyelvtanfolyamok külföldön.

mot.hu
Kolombus Nyelvi Utaztató
Kolombus Nyelvi Utaztató
http://kolumbusnyelviutaztato.hu/

Tanuljon nyelveket a világ legszebb tájain! Nyelvtanfolyamokat, idegen nyelvi kurzusokat kínálunk Önnek a világ minden részére. A legjobb nyelviskolákat választottuk ki a nyelvet külföldön tanulni szándékozók számára, illetve személyesen is teszteltük azokat. Kedves érdeklodoink figyelmébe szeretnénk ajánlani, hogy az alábbi táblázatokban az irodánk által kínált nyelvtanfolyam árak mellett tájékoztató jelleggel feltüntettük a kurzusok és a választható szállástipusok teljes összegét is. A szállás költségeit partneriskolánknak kell átutalással befizetni. Angol, Spanyol, Német, Francia, Olasz, Portugál, Japán, Kínai...

kolumbusnyelviutaztato.hu
don Quijote
don Quijote
http://www.donquijote.org/mini/hungarian/

don Quijote - Spanyol nyelvtanulás Spanyolországban és Latin-Amerikában. Ha úgy döntöttél, hogy a mi iskolánk egyikében, – akár Spanyolországban, akár Latin-Amerikában – szeretnél spanyolul tanulni, egy igazán hasznos élmény vár rád. A don Quijote-nál a kívánságaid teljesítése számunkra természetes – ez segít minket abban, hogy hosszútávon a spanyolországi és latin-amerikai spanyol nyelvtanfolyamok vezető magánszervezete tudunk maradni. A don Quijote célja a minőség és csakis a minőség nyújtása. Egyik legbüszkébb eredményünk az, hogy diákjaink 50%-a a don Quijote-t a korábbi diákok, barátok ill. kollégák ajánlására keresi meg.

www.donquijote.org
Kolumbus nyelvi utaztató
Kolumbus nyelvi utaztató
http://www.kolumbusnyelviutaztato.hu/

Cégünk világszerte 100 helyszínre ajánl nyelvi utakat minden korosztály számára. Nyelvi kurzusokat szervezünk angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, kínai, japán, orosz és lengyel nyelvterületű országokba.

www.kolumbusnyelviutaztato.hu
Sprachcaffe Languages Plus
Sprachcaffe Languages Plus
http://www.sprachcaffe.com/magyar/index.htm

A Sprachcaffe Languages Plus 1983 óta élen jár a minden korosztály számára szóló külföldi nyelvoktatásban. Ma világszerte 23 nyelviskolában várjuk diákjainkat, és az alábbi nyelveken kínálunk magas színvonalú nyelvtanfolyamokat: angol, spanyol, francia, olasz, német, kínai és arab.

www.sprachcaffe.com
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9763