Nyelvtanulás külföldön, nyelviskola külföldön > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvtanulás külföldön, nyelviskola külföldön > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Inside Word
http://www.insideword.hu/

Készülj a nyárra már most! Foglald le kedvezményes felnőtt vagy ifjúsági külföldi nyelvtanfolyamodat! Ragadd meg az alkalmat, tölts el pár hetet kedvenc városodban! Nyelvtanfolyamok itthon és külföldön. Nyelvterületek: Angol • Német • Francia • Spanyol • Olasz.

Inside Word
LingVisit
http://www.lingvisit.hu/

Nyelvtanulás külföldön egész évben, minden korosztálynak. Felnőtt, gyermek nyelvtanfolyamok, szakmai továbbképzés, Középiskola külföldön.

LingVisit
Spanyolul tanulni Madridban
http://www.elemadrid.com/hungarian.htm

A spanyolországi Madridban lévő nyelviskola hatalmas gyakorlattal rendelkezik felnõttek, spanyoltanárok és szakmájukat gyakorlók spanyol nyelvoktatása területén.

Spanyolul tanulni Madridban
Big Ben
http://www.bigben.hu/

Ifjúsági és felnőtt nyelvkurzusok, középiskola, felsőoktatás külföldön. Ha érdeklődsz a külföldi tanulás iránt, reméljük, hogy ez a weblap segítséget nyújt a részletes ismerkedésre. A Big Ben 1991-ben alakult, és az azóta eltelt években a külföldi nyelvtanulás egyik vezető szervezőjeként működik Magyarországon. Nyelvtanfolyamokat 4 kontinens 20 országának 100 városában működő nyelviskolákban ajánlunk. Csak az adott ország kulturális szervei által elismert, megbízható kipróbált, általunk meglátogatott iskolákkal működünk együtt.

Big Ben
MasterClass
http://www.masterclass.hu/

Nyelvtanfolyam és tanévek külföldön, illetve egyéb külföldi nyelvi programok. Angol, német, francia, olasz, spanyol.

MasterClass
ilt - International Language Travel
http://www.ilt.hu/

Nyelvtanulás külföldön. Nyelvre szabott utazások. Külföldi nyelvtanfolyamok minden korosztálynak. Nyelvi utazások szervezése teljes körű szolgáltatással.

ilt - International Language Travel
Study Tours
http://www.studytours.hu/

Általános külföldi nyelvtanfolyam, éves nyelvi képzés, szakmai nyelvtanfolyam, ifjúsági táborok, középiskolai tanév, munka és nyelvtanulás programok, ajánlatok.

Study Tours
Mot - Magyar Oktatási Tájékoztató
http://mot.hu/nyelvtanulas_kulfoldon

A Magyar Oktatási Tájékoztató adatbázisában szereplő külföldi nyelvtanulási lehetőségek, nyelvtanfolyamok külföldön.

Mot - Magyar Oktatási Tájékoztató
Sprachcaffe Languages Plus
http://www.sprachcaffe.com/magyar/index.htm

A Sprachcaffe Languages Plus 1983 óta élen jár a minden korosztály számára szóló külföldi nyelvoktatásban. Ma világszerte 23 nyelviskolában várjuk diákjainkat, és az alábbi nyelveken kínálunk magas színvonalú nyelvtanfolyamokat: angol, spanyol, francia, olasz, német, kínai és arab.

Sprachcaffe Languages Plus
Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
http://www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/

Családi, csoportos, felnőtt és gyermek utazások, nyelvtanulással egybekötve! Imád utazni? Szeretne újabb kultúrákat megismerni? Esetleg idegen nyelvet tanulna külföldön? Keressen meg minket és ígérjük, hogy mindent megteszünk az önfeledt és örök élményt nyújtó utazásáért! Segítségünkkel Önnek már csak a bőröndöt kell megpakolnia és már indulhat is!

Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
Angol tanulás Angliában
http://www.angoltanulas.co.uk/

Szeretné gyakorolni az iskolában tanult angolját? Hiányzik az önbizalma ahhoz, hogy beszélgessen angolul? Nyelvvizsgára készül? Itt a lehetőség, hogy Angliában, az angol nyelv hazájában vegyen leckéket. Egyéni, testreszabott, intenzív nyelvtanulást biztosítok magyaroknak otthonomban, családi körülmények között.

Angol tanulás Angliában
Tanulj lengyelül Lengyelországban
http://www.ilc.hu/index.php?content=lengyel-nyelvtanfolyam

Az International Language Centers' (ILC) lengyel nyelvprogramja a lengyel nyelv, lengyel hagyományok és szokások megismertetésére és népszerusítésére alakult. Hogyha Ön úgy dönt, hogy a lengyel nyelv elsajátításában magas fokon szeretné képezni magát, esetleg szeretne ott élni, üzleti kapcsolatait építeni, vagy egyszeruen szeretne a nagymamájával elbeszélgetni, akkor szívesen várjuk nyelvi oktatóközpontunkban. Intézményünk tehát változatos programot és széles választékot kínál a nyelvtanítás területén úgy, hogy minden érdeklodo és diák igényét kielégítsük. A nyelvtanítás mellett kirándulásokat szervezünk, segítünk lakást találni, üzleti tevékenységet kialakítani, valamint legális tartózkodási engedélyt megszerezni. Hogyha a lengyelországi tartózkodás alatt segítségre van szüksége, rendelkezésére állunk.

Tanulj lengyelül Lengyelországban
Nagy-Britannia.com - Londoni nyelviskolák
http://nagy-britannia.com

Hosszútávú szállás és angol nyelvtanulás legnagyobb angliai városokban: Londonban, Liverpoolban és Birminghamben. Asszisztens szolgáltatások és munka lehetőségek Nagy-Britanniában.

Nagy-Britannia.com - Londoni nyelviskolák
Ingyen nyelvtanulás
http://www.ingyen-nyelvtanulas.hupont.hu/2/nyelvtanulas-kulfoldon

Az ingyen nyelvtanulás lehetőségeiről olvashatsz itt: nyelvtanulás külföldön, önállóan, kreatív nyelvtanulás - módszerek, linkek, tippek.

Ingyen nyelvtanulás
Angol, német, olasz, ... nyelvtanfolyamok külföldön - mindenkinek
http://www.direktnyelvstudio.hu/kulfoldi-nyelvtanulas/anglia.html

Koronázd meg nyelvtudásodat egy külföldi nyelvtanfolyammal! Szerezz magabiztosságot, rutint a beszédben! Mélyítsd el nyelvtani ismereteidet, és szerezz élményeket, barátokat! Egy külföldi nyelvtanfolyamnak számos előnye van, próbáld ki! Irodánk kedvező áron színvonalas tanfolyamokat kínál Angliában, Amerikában, Ausztráliában, Máltán, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban ... ! Gyere, nézz körül! www.direktnyelvstudio.hu

Angol, német, olasz, ... nyelvtanfolyamok külföldön - mindenkinek
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7916