Online nyelvoktatás > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online nyelvoktatás > 26 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Német tanulás online
http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/

A DeutschAkademie Nyelviskola Kft. egy némettel idegennyelvként foglalkozó intézmény. A Deutschakademie intenzív német nyelvtanfolyamokat kínál Bécsben, Münchenben, Berlinben és Frankfurtban. Egyetemi végzettseggel rendelkező tanárainkkal együttműködve kifejlesztettünk egy Grammatik-Trainer-t, amelynek nyelvtani és szókinccsel kapcsolatos gyakorlatai az Európai Referenciakeret szintjeihez igazodnak. A használata természetesen ingyenes.

Német tanulás online
Eszperantó tanfolyam on-line, az interneten!
http://www.eszperanto.hu/tanfolyam/

- Interaktív eszperantó tanfolyam, nulláról az eszperantó nyelvvizsgáig! - 12 lecke, hanganyagok, interaktív gyakorlatokkal, házi feladatokkal. - Komplex tananyag, a házi feladatokat élő tanár javítja! - Ingyenes szintfelmérő!

Eszperantó tanfolyam on-line, az interneten!
Lingvico
http://www.lingvico.hu/

Lingvico - Online nyelvoktatás. Nyelviskoláknak: Bővítse nyelviskoláját új szolgáltatásokkal és szerezzen ezáltal több tanulót! Nyelvtanároknak: Keressen plusz pénzt online oktatással! Élőben tarthat órákat interneten keresztül, így a tanulója bárhol élhet az országban (vagy azon kívül). Tanulóknak: Kérjen ajánlatot online nyelvoktatásra! Gyors és egyszerű ajánlatkérés több mint 50 tanártól. Ingyenes próbaóra!

Lingvico
online nyelvoktatás blog
http://onlinenyelvoktatas.blog.hu/

Beck Hajnalka vagyok, a Lingvico egyik K+F kulcsembere. A kutatás-fejlesztéshez elindítottam egy online nyelviskolát, a Lingvico Labort, ahol mindenfélét kipróbálok. A blogban ezekről a próbálkozásokról, pozitív és negatív tapasztalatokról írok.

online nyelvoktatás blog
Educomm
http://educomm.hu/

Az Educomm Közép-Európa vezető nyelvi e-learning szolgálatója. Cégünk jelenleg három országban rendelkezik képviselettel. Legnépszerűbb internetes nyelvoktatási módszerünk az e-Oktatási Program internetes nyelvtanfolyam, melynek keretében jelenleg is több százan tanulnak e-mail rendszerben online angol és online német tanfolyamainkon. A Headset Nyelviskola keretében élő internetes nyelvórákat kínálunk mindenkinek, aki online nyelvtanfolyamot keres. Utazós Nyelvcsomagunkat (angol nyelv) azoknak ajánljuk, akik idejük túlnyomó részét utazással töltik. Az Educomm EDUVERZUM ingyenes online angol és német nyelvgyakorlási lehetőséget, valamint fizetős nyelvtanfolyamokat nyújt mindenkinek, aki érdeklődik a nyelvtanulás, elsősorban az online nyelvtanulás (e-learning) iránt. Ismerd meg az online nyelvtanulás jövőjét!

Educomm
Hipermix - Online nyelvtanfolyam
http://online-nyelvtanfolyam.hu/

Angol, német, francia és amerikai angol online nyelvtanulás innovatív, forradalmian új módon. Hatékony megoldás időhiánnyal küzdőknek és gyors eredményre törőknek. Online nyelvtanfolyam díjnyertes szoftverrel és nyelvtanári segítséggel, online vagy helyszíni órákkal Mert mindenkinek van egy álma....

Hipermix - Online nyelvtanfolyam
GermanLingua Online Sprachstudio
http://www.germanlingua.hu

Strickert Gabriella vagyok, Németországban élő nyelvtanár. Rugalmas nyelvtanulást kínálok mindenkinek, aki beszélni szeretne megtanulni németül, aki nem tud nyelviskolába eljárni időhiány miatt, vagy már Németországban él, de vannak gondjai a nyelvvel. Live-online órákat tartok egy virtuális osztályteremben, a weboldalamon keresztül pedig online interaktív feladatokat adok napi gyakorlásra. Jelentkezz egy ingyenes próobaórára!

GermanLingua Online Sprachstudio
Angol feladatok - Üzleti angol feladatok - Üzleti angol
http://angolnet.extra.hu

Angol feladatok online - angol nyelv tanulás kicsit másképp. Üzleti angol kommunikáció és tananyagok: nyelvtan, szituációk, szókincs - Business English exercises.

Angol feladatok - Üzleti angol feladatok - Üzleti angol
OroszNyelv.com
http://www.orosznyelv.com

Ingyenes online szórakoztató orosz nyelvtanfolyam! Nagy segítség az orosz nyelvet tanulóknak. Miközben a Magazint olvasod, szinte észrevétlenül gyakorlod a nyelvet. Persze az orosz nyelvleckék is megtalálhatóak, sőt, távoktatásra is feliratkozhatsz, mely teljesen ingyenes, de felejtsd el a száraz nyelvtanórákat! Itt a mottó az, hogy legyen szórakozás a nyelvtanulás!

OroszNyelv.com
Online angol nyelvtanulás
http://www.angol-tanar.com

A honlapom az angol nyelv tanulóinak nyújt ingyenes segítséget azáltal, hogy a rendszeresen frissülő tartalom között találhatnak angol nyelvvizsga feladatokat, akár interaktív, akár letölthető formában. Ezen felül még több interaktív szintfelmérő teszt, nyelvtani teszt és szókincset mérő feladat került fel a honlapra. Az üzleti angol tanulást segítő videók és a gyerekek angol tanulását előmozdító anyagok és interaktív feladatok előmozdíthatják az angolt egyedül tanulók nyelvtudását.

Online angol nyelvtanulás
Angoltanulás könnyedén
http://www.nyelvmester.hu

Nehéz az angol? Nem tud, vagy nem mer megszólalni? Éveken át tartó kínlódás helyett ismerje meg hatékony nyelvtanulási módszereimet. A tapasztalataimat átadom, így Ön olyan gyorsan és könnyedén tanulhatja meg első idegen nyelvét, ahogy nekem az ötödiket sikerült! Olvassa az ingyenes tanulmányaimat!

Angoltanulás könnyedén
Olasz nyelvoktatás és magánórák online... is
http://olaszonline.blogspot.com/

Olasz nyelvtanítás online is, mindenkinek aki nem csupán az olasz nyelv magas szintű elsajátítását tűzte ki célul, hanem érdekli az olasz kultúra, művészet, életmód. Komplex célok elérése szórakoztatóan.

Olasz nyelvoktatás és magánórák online... is
MyWords angoltanulás online ingyen
http://www.mywords.hu

A MyWords.hu egy angoltanulást segítő rendszer. Honlapunkon bővítheted angol szókincsed, találsz angol nyelvvizsga teszteket, angol nyelvtani segédleteket, angol önéletrajz mintát, utazással kapcsolatos hasznos útiszótárat.

MyWords angoltanulás online ingyen
Online angol - Totáltréning
http://www.totaltrening.hu/index.php?articleID=204

Online angol nyelvoktatás mind kezdők, mind haladók részére a Totáltréning weboldalán!

Online angol - Totáltréning
Tanulj angolt online, spórolj időt és pénzt kényelmesen!
http://www.angolgazdasagi.hu

Szeretsz újdonságokat kipróbálni? Nyitott vagy a technika újításaira? Szeretnéd az életedet minél inkább megkönnyíteni? Ha igen a válaszod, ezt neked találtuk ki! Online angol nyelviskola a szaknyelvi angolra specializálódva, most először! Mindegy, hogy üzleti angol, gazdasági angol, üzleti levelezés, turizmus témában szeretnél fejlődni, esetleg szakmai angol nyelvvizsgát tennél, magántanáraink segítenek! Rugalmas óracsomagjaink a te időbeosztásodhoz igazodnak, a nagyobbakhoz ajándék angol könyvcsomagot kapsz! Nálunk akár már egy órát is vehetsz, és a távolság sem akadály, hiszen az online angol óra lényege, hogy legyél bár Budapesten, Londonban vagy New Yorkban, bármikor tudd gyakorolni a nyelvet. Magántanáraink időbeosztása igen kedvező, biztosan találsz megfelelő időpontot az órára. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű alkalmat az angolozásra! Most jó helyen vagy, jó időben – kezdd el még a héten! www.angolgazdasagi.hu

Tanulj angolt online, spórolj időt és pénzt kényelmesen!
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799