Online nyelvoktatás > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online nyelvoktatás > 2. oldal > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Angol, francia, német nyelvtanulás-fordítás
http://nemetangolforditas.lapunk.hu/

A honlapon nyelvtanárok bemutatkozását és elérhetőségeit találhatják meg. Ezenkívül folyamatos a nyelvtanuláshoz szükséges segédanyagok feltöltése.

Angol, francia, német nyelvtanulás-fordítás
Online német portál - Az ingyenes német nyelvtanulás központ
http://online-nemet-portal.hu

Német nyelvtanulás online: Nyelvtani magyarázatok, tematikus tesztek, alap közép és felsőfokú német nyelvvizsga összehasonlítások, nyelviskola és nyelvtanár gyűjtemény. Látogass meg minket!

Online német portál - Az ingyenes német nyelvtanulás központ
Játékos nyelvi kvízek
http://hu.bab.la/kviz/

Az oldal online nyelvtanuláshoz kínál hasznos segítséget. Angol, német, francia, spanyol és sok más nyelveken tartalmaz nyelvi és kulturális teszteket, valamint nyelvi játékokat (pl. akasztófa, memóriajáték).

Játékos nyelvi kvízek
ELO - Online házi feladat
http://www.elo.hu/elo-online

Európai Levelező Oktatás. Üdvözöljük online házi feladat modulunkban! 2008-tól már több szakmai és hobbi tanfolyamunk esetében is igénybe vehető az online házi feladat javítás, a nyelvtanfolyamaink mellett. Gyors, mert levelével nem kell a postára mennie, mert az interneten megoldott házi feladatokat a tanár 3 napon belül kijavítja!

ELO - Online házi feladat
Angol tanulás interneten
http://profiangolkiejtes.hu

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. Megrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

Angol tanulás interneten
KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
https://www.konyhaangol.com

A KonyhaAngol videóiban az angol nyelv szerkezetét, rendszerét, szabályait ismerhetitek meg, helyi, amerikai érdekességekkel kiegészítve. A videók az alapoktól kezdve mutatják majd be az angol nyelvet. A videók kezdőknek, újrakezdőknek készülnek, akik most kezdik, vagy nemrég kezdték el az angol nyelv tanulásat es jól jönne nekik még egy plusz magyarázat a témában. De azoknak is szólnak a videók, akik egyszerűen csak szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7880