Speciális nyelvi képzések > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Speciális nyelvi képzések > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Business Focus Nyelvstúdió
http://bfocus.hu/

Nyelviskolánk öt éve készíti fel a diákokat a szakmai nyelvvizsgára. 40 ill. 60 órás (üzleti alapozó) szaknyelvi tanfolyamok indulnak, kifejezetten a gazdasági, idegenforgalmi és pénzügyi nyelvvizsgákra fókuszálva, azok vizsgaidőpontjaihoz igazodva, tematikáját és vizsgafelépítését követve.

Business Focus Nyelvstúdió
Angoltanár képzés
http://www.ih.hu/Kepzeseink/kategoria/5/Tanarkepzes

Angoltanár képzés számos tanfolyammal az International Housenál Budapest I. kerületében!

Angoltanár képzés
Üzleti angol nyelvtanfolyam
http://www.fastenglish.hu/

Üzleti, céges és szakmai nyelvoktatást vállal a FastEnglish akkreditált nyelvoktató intézmény közel 20 éves fennállással és hatalmas referenciával a háta mögött.

Üzleti angol nyelvtanfolyam
Concord Nyelviskola
http://www.concord.hu/

A Concord Nyelviskola 20 éve a céges nyelvoktatás szakértője. Nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás kizárólag cégeknek. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt helyezünk a Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire.

Concord Nyelviskola
Dialog
http://www.dialogstudio.hu/

Dialog - A céges nyelvoktatás specialistája. Cégek számára biztosítunk akkreditált, magas színvonalú, eredményes, személyre szabott általános és üzleti idegen – leginkább angol, de emellett német, francia, olasz, orosz és spanyol – nyelvi képzéseket. Ezen felül a magyar mint idegen nyelv oktatása is a profilunk része. Általános és szaknyelvi fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat is vállalunk. Dialog az üzleti szféra idegen nyelvi képzési szolgáltatójaként kis- és nagyvállalatok megbízható és rugalmas partnere. Képzési központ: Budapest 1027 Csalogány u. 23-33.

Dialog
Angol állásinterjúra felkészítés gazdasági szakembereknek
http://www.AllasinterjuAngol.com

Angol gazdasági állásinterjúra felkészítés személyesen Óbudán, vagy SKYPE-on. Referencia. Tanácsok a jobb teljesítményhez, hatékonyabb CV-hez.

Angol állásinterjúra felkészítés gazdasági szakembereknek
Speciális Nyelvtanfolyam Babysittereknek
http://www.babaklub.com/index.php?id=14

Akár belföldön, akár külföldön szeretnél elhelyezkedni, mint babysitter a nyelvtudásra ma már mindenképp szükséged van. Alapfokon vagy társalgási szinten. A Babaklub.com és a Tudomány Nyelviskola által kifejlesztett nyelvtanfolyam segítség lehet minden babysitternek és au-pairnek a fontosabb témakörök megtanulásában vagy kiegészítésében . A tanfolyam beszédcentrikus és kifejezetten a babysitterek által használatos szókincsre épül, mely célja, hogy az első interjún és a mindennapi életben is tudj boldogulni. Ez az alapozó kurzus segítséget jelent a tovább fejlődéshez, valamit megkönnyítheti az első időszakot.

Speciális Nyelvtanfolyam Babysittereknek
Anglofon Studio - Gazdasági szaknyelv
http://www.anglofon.hu/gazdasagi-szaknyelv

Gazdasági szaknyelvi tanfolyamok: Munkatársaink a gazdasági élet legváltozatosabb területein rendelkeznek tapasztalatokkal, ezt különféle tanfolyamok keretein belül adjuk át hallgatóinknak. Jogi szaknyelvi kurzusok: A Európában egyedülálló színvonalú jogi angol nyelvoktatás segítségével nemzetközi szinten versenyképes jogi angol nyelvtudásra tehet szert.

Anglofon Studio - Gazdasági szaknyelv
Nyelvtanulás Gyorsan
http://nyelvtanulas-gyorsan.hu/nyelvtanulas_gyorsan.html

Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is. Így egy tanfolyam 10 hetet, azaz két és fél hónapot vehet igénybe. Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé. Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire. Beiratkozáskor CD-n és kinyomtatva megkapja az anyagot. A tanfolyamot tudásának megfelelő szintről kezdi.

Nyelvtanulás Gyorsan
Prémium kategóriás egyéni nyelvoktatás
http://brainturbo.org/premium-nyelvoktatas

Idegennyelv-tanulás könnyen, gyorsan, hatékonyan: ez mind megvalósul az Ön számára a Brainturbo Szolnok képzései során. A világon egyedülálló nyelvtanulási módszert kínálunk Önnek, amely már sok ezer embernél bizonyított az eltelt években. Ezzel a módszerrel, akár 10 hét alatt magabiztos nyelvtudást szerezhet angol, vagy német nyelvből. A képzés három szintje külön-külön 40 órát tartalmaz. Az órák első fele az úgynevezett relaxációs (gépi) óra, a másik fele pedig a tréning (gyakorló, előhívó) óra, melyek során beszédközpontú nyelvtudást szerezhet. Ajánljuk mindenkinek, aki teljesebb emberré szeretne válni. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet rólunk!

Prémium kategóriás egyéni nyelvoktatás
Züm-züm angol-magyar bölcsőde
http://www.zumzumbolcsi.hu/araink/

Angol nyelvű foglalkozások, anyanyelvi gondozó által. Montessori szakmai program. Mozgás fejlesztés, hagyományőrző nevelés.

Züm-züm angol-magyar bölcsőde
Ingyenes angol tanfolyam nyugdíjasoknak
http://ingyenesangoltanfolyam.eu/ingyenes-angoltanfolyam-nyugdijasoknak

Szeretné bejárni a világot nyugdíjas éveiben, de nem tud angolul? Válassza INGYENES angol tanfolyamunkat, és jusson el szebbnél szebb helyekre. Kiváló oktatási színvonal, rugalmas időpontok, gyakorlat-orientált képzés.

Ingyenes angol tanfolyam nyugdíjasoknak
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9799