Tolmácsolás, fordítás > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tolmácsolás, fordítás > 2. oldal > 27 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Grammatic
http://www.grammatic.hu/

Lengyel Stefánia vagyok: 16 éve foglalkozom fordítással és tolmácsolással. Ez idő alatt olyan szakmai hátteret építettem ki, ami garancia a professzionális munkavégzésre. Felsőfokú végzettséggel, tolmács- és fordító igazolvánnyal rendelkezem. A fordítási és tolmácsolási tevékenységet magam végzem, ügyelve az elvárások és határidők betartására. Vállalt nyelvterületek: szerb és horvát.

Grammatic
Tolmács, fordítás – European Masters Tolmácsiroda
http://www.tolmacsiroda.hu/

Minden ami tolmácsolás - European Masters Tolmácsiroda: Nálunk nemzetközi tapasztalattal rendelkező tolmácsok nyújtanak Önnek megoldást bármely tolmácsolási helyzetre. A tolmácsolás kiválasztását legjobb itt kezdenie. Fordítunk magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra és idegen nyelvről idegen nyelvre, normál határidővel és sürgősen egyaránt.

Tolmács, fordítás – European Masters Tolmácsiroda
TIT Fordítóiroda Bt.
http://forditoirodabt.hu/forditasi-tevekenyseg/

Professzionális fordítási szolgáltatásokat keres? Válassza a nyíregyházi TIT Fordítóirodát! Vállalkozásunk angol, német, orosz, román és ukrán nyelvű fordítással, jogi fordítással, tolmácsolással és lektorálással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

TIT Fordítóiroda Bt.
Linguarium fordítás.hu
http://www.xn--fordts-tta8g.hu/

Általános és szakszöveg fordítása, szakfordítás, fordítások hitelesítése több, mint 30 nyelven a hét minden napján. Gyors, pontos, megbízható fordítás. Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, céges és egyéb dokumentumok fordítása több, mint 30 nyelven. Gyorsan és megbízhatóan végezzük munkánkat.

Linguarium fordítás.hu
M&M Translation Services Kft.
http://mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/tolmacsolas

Vállalkozásunk fordítással, tolmácsolással, lektorálással, kiadványszerkesztéssel, gépeléssel foglalkozik. Látogasson el fordítóirodánk weboldalára, ismerje meg további szolgáltatásaink!

M&M Translation Services Kft.
Szlovák fordítás
http://www.szlovak-forditas.hu

Szlovák fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás Budapesten. Szlovák fordító segít Önnek a nyelvi akadályok leküzdésében, szlovák magyar fordítás, magyar szlovák fordítás elérhető árakon. Egy fordítóiroda, amely a szlovák nyelvre specializálódott és melynek sikere mögött a megrendelők elégedettsége áll. Fordítás szlovákról magyarra, magyarról szlovák nyelve rövid idő alatt. Szlovák fordítások készítése tapasztalt szlovák szakfordítók által, a hét minden napján, akár szombaton és vasárnap is. Szlovák fordítások készítése Budapesten.

Szlovák fordítás
Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
http://szinkrontolmacsolas-tolmacsolas.hu

Ha szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy estelg fordítás igénye van, úgy kérem, keressen bizalommal. A cégem elsősorban angol és magyar viszonylatban végez, illetve végeztet szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy fordítási munkákat, de igény esetén bármely más nyelvi viszonylatban is biztosítani tudja ezeket a szolgáltatásokat.

Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
Fordítás - KFI Fordítóiroda
http://kfi.hu/

www.kfi.hu - A KFI Fordítóiroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a fordítás és lektorálás területén. Így a szakszerű és pontos szolgáltatás garantált. Amit kínálnak: precizitás és szakértelem, valamint hiteles és gyors fordítás, tolmácsolás. Ha profi fordításra van szüksége, keresse a KFI-t! Minden Európában beszélt nyelven igénybevehetőek a szolgáltatásaik.

Fordítás - KFI Fordítóiroda
Mészáros Krisztina német szakfordító
http://mknemetszakfordito.hu/

Mészáros Krisztina német szakfordító vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Nem csak német szakmai és hivatalos iratokat fordítok, szívesen vállalom általános tartalmú szövegek fordítását is az élet minden területén: weboldalak, pályázatok, idegenforgalom, kereskedelem, turizmus, vendéglátás, kultúra, sport, szórakozás, zene, szépségipar, stb. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Mészáros Krisztina német szakfordító
Diotima Fordítóiroda
http://forditastolmacsolas.com

A Diotima Fordítóiroda Kft. 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Jól képzett munkatársainkkal több, mint 40 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Igyekszünk a kért határidőket betartani, az elvárásokat legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Irodánk fontosnak tartja, hogy megbízóink elégedettek legyenek teljesítésünkkel. Célunk az, hogy folyamatosan visszatérő ügyfeleink legyenek. A Diotima Fordítóiroda vállalja bármely dokumentum kiváló minőségű, értelemszerű, magas színvonalú fordítását, lektorálását, tolmácsolását.

Diotima Fordítóiroda
Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
http://angol-francia-tolmacs.info/angoltolmacsbudapest

Professzionális angol tolmács, francia tolmács több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, pódium tolmácsolás konferenciákon, szakmai rendezvényeken, üzleti megbeszéléseken, utazások során, kiállításokon, tréningeken, esküvőkön, családi- és céges rendezvényeken, ünnepségeken stb. Csiffáry Gergely Angol Tolmács & Francia Tolmács Budapest, Ciprus u. 8, 1087 +36302073087

Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
https://forditomuvek.hu

Gyors, szakszerű, és precíz fordításokat vállalunk magánszemélyek és cégek részére. A szakfordításon és lektoráláson túl film,-videó,- és precentáció fordítással is foglalkozunk, de bármilyen egyedi kérés esetén is állunk rendelkezésére. Tekintse meg eddigi referenciáinkat, és kérjen ajánlatot!

Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7880