A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Tartalom:

nyelviskola.wyw.hu

A biztos angol nyelvi alapokhoz könyvek 3-10 éveseknek
A biztos angol nyelvi alapokhoz könyvek 3-10 éveseknek
http://www.csodasuli.hu

Angol nyelvű könyvek és játékok azoknak, akik már régóta keresik a választ arra, hogy mi az 5-10 éves kisgyermekek számára hatékony angolnyelv-tanulás titka. Ha te sem szeretnél vagyonokat kiadni gyermeked angolnyelv-taníttatására eredmény nélkül, akkor ezek az Oxford Reading Tree könyvsorozat a megoldás számotokra

www.csodasuli.hu
A Granada Spanyol Nyelviskola
A Granada Spanyol Nyelviskola
http://granadanyelviskola.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=46

A Granada Spanyol Nyelviskola 2012. szeptemberében nyílt meg az I. kerületben, a Hattyú utcában. Iskolánkban csak spanyol nyelvet oktatunk, kis létszámú, 4-8 fős csoportokban, spanyol és magyar anyanyelvű tanárokkal egyaránt. Folyamatosan indulnak általános spanyol nyelvtanfolyamok minden szinten, illetve speciális szókincsbővítő, kommunikációfejlesztő, nyelvvizsga-előkészítő kurzusok, nyelvtani rendszerező mini tréningek. A nyelvtanítás mellett fontos számunkra a spanyol és latin-amerikai kultúra bemutatása, megszerettetése is. Diákjaink ingyenesen vehetnek részt spanyol anyanyelvűek által vezetett, nyelvgyakorló, kulturális programjainkon (előadások, kötetlen beszélgetések, spanyol nyelvű játékok). Iskolánkban lehetőség van ingyenes szintfelmérésre is.

granadanyelviskola.hu
A nyelvi szintek leírása
A nyelvi szintek leírása
http://www.delmagyar.hu/ftp/delm/EUszinttajT3.html

A nyelvi szintek leírása (A1-C2) Megértés, beszéd, írás.

www.delmagyar.hu
Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola
Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola
http://www.kacagva.hu

TPRS® - a ma létező egyik leghatékonyabb nyelvoktatási módszer.Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

www.kacagva.hu
AIL Madrid Nyelviskola
AIL Madrid Nyelviskola
http://hungarian.ailmadrid.com/

Iskolánk a spanyol nyelvoktatás specialistája, ahol magas minőségű, megfizethető árú spanyol nyelvtanfolyamokat kínálunk - vidám és barátságos környezetben. Legfőbb célunk, hogy spanyoltanulása Madridban sok élménnyel és tudással gazdagítsa Önt! Az AIL Madrid igen jól tudja, hogy a spanyol tanulmányi út alapvető fontosságú részét képezi maga a szállás. Ezért kínálja az AIL Madrid a minőségi, kedvező árfekvésű szállások egész skáláját, melyek mindenki egyedi igényének és pénztárcájának megfelelnek.

hungarian.ailmadrid.com
Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
http://www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/

Családi, csoportos, felnőtt és gyermek utazások, nyelvtanulással egybekötve! Imád utazni? Szeretne újabb kultúrákat megismerni? Esetleg idegen nyelvet tanulna külföldön? Keressen meg minket és ígérjük, hogy mindent megteszünk az önfeledt és örök élményt nyújtó utazásáért! Segítségünkkel Önnek már csak a bőröndöt kell megpakolnia és már indulhat is!

www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu
Akciós idegen nyelvű könyvek - konyvkapu.hu - Angol, német
Akciós idegen nyelvű könyvek - konyvkapu.hu - Angol, német
http://konyvkapu.hu/idegen-nyelvu-konyvek.html

Idegen nyelvű kategória remek könyvekkel, széles választékkal és akciók tömkelegével vár! Ha könyvet szeretnél vásárolni, akkor keresd fel online könyvesboltunkat, a konyvkapu.hu honlapot és válogass kedvedre könyveink közül. Gyermek, ifjúsági és felnőtt könyvek széles választékban! Kifestő, gyermekregény, kötelező olvasmány, érettségi feladatok, kalandregény, nyelvkönyv, szótár stb, stb. Látogass el hozzánk még ma!

konyvkapu.hu
Alma Mater Budapest Nyelvstúdió
Alma Mater Budapest Nyelvstúdió
http://www.alma-mater.hu/

Kiemelkedő minőségű komplex nyelvi megoldások. Céges kihelyezett üzleti nyelvoktatás, tréningeztetés, fordítás, lektorálás, tolmácsolás.

www.alma-mater.hu
Ameropa Nyelviskola
Ameropa Nyelviskola
http://www.ameropa.hu/

Ameropa Nyelviskola, céges kihelyezett tanfolyamok, személyreszabott nyelvoktatás. Az Ameropa nyelviskola 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy nyelvoktatást nyújtson – elsősorban a Budapesten és vonzáskörzetében tevékenykedő vállalatok piacán. Szolgáltatásainkat azóta vidéki helyszínekre is kiterjesztettük. Az Ameropa csoport bővülésével (Ameropa Consulting Bt. megalakulása) fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkkal valamint üzleti tanácsadással szolgáljuk ügyfeleink és a piac egyre bővülő igényeit. H-1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14. IV.1

www.ameropa.hu
Anglofon Stúdió
Anglofon Stúdió
http://www.anglofon.hu/

Üdvözöljük az Anglofon Stúdió, komplex idegen nyelvi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás honlapján! Nyelvi és kommunikációs képzések mellett tolmácsolással és fordítással foglalkozunk.

www.anglofon.hu
Anglofon Studio - Gazdasági szaknyelv
Anglofon Studio - Gazdasági szaknyelv
http://www.anglofon.hu/gazdasagi-szaknyelv

Gazdasági szaknyelvi tanfolyamok: Munkatársaink a gazdasági élet legváltozatosabb területein rendelkeznek tapasztalatokkal, ezt különféle tanfolyamok keretein belül adjuk át hallgatóinknak. Jogi szaknyelvi kurzusok: A Európában egyedülálló színvonalú jogi angol nyelvoktatás segítségével nemzetközi szinten versenyképes jogi angol nyelvtudásra tehet szert.

www.anglofon.hu
Angol állásinterjúra felkészítés gazdasági szakembereknek
Angol állásinterjúra felkészítés gazdasági szakembereknek
http://www.AllasinterjuAngol.com

Angol gazdasági állásinterjúra felkészítés személyesen Óbudán, vagy SKYPE-on. Referencia. Tanácsok a jobb teljesítményhez, hatékonyabb CV-hez.

www.AllasinterjuAngol.com
Angol általános és szakmai nyelvvizsgákra, érettségire felkészítés
Angol általános és szakmai nyelvvizsgákra, érettségire felkészítés
http://www.tanuljangolt.hu

Szuperintenzív angol nyelvtanfolyam Ha úgy érzed nincs időd, hogy hónapokig tanulj angolul, szeretnél már most beszélni, akár már a jövő héten, vagy sürget a kitűzött nyelvvizsga időpontja, akkor ez az angol nyelvtanfolyam pontosan neked szól. Miszlai Éva angol tanár Budapesten vár téged Üzleti levelek, emailek irása, az üzleti angol szókincs bővítése nálam napirenden van. A magánóráknak köszönhetően (nálam nincsenek csoportok, csak Ön és az angol tanár ) ön csak azt fogja tanulni, amire szüksége van, ezért sokkal gyorsabban tud haladni, mint a hagyományos angol nyelviskolákban. Ha nincs sok ideje és szeretne gyorsan megtanulni angolul nálam jó helyen jár, pár alkalom után már érzi is a fejlődést!

www.tanuljangolt.hu
Angol feladatok - Üzleti angol feladatok - Üzleti angol
Angol feladatok - Üzleti angol feladatok - Üzleti angol
http://angolnet.extra.hu

Angol feladatok online - angol nyelv tanulás kicsit másképp. Üzleti angol kommunikáció és tananyagok: nyelvtan, szituációk, szókincs - Business English exercises.

angolnet.extra.hu
Angol magántanár Budapest, Zugló
Angol magántanár Budapest, Zugló
http://angolorak-budapesten.webnode.hu

Angol tanár segítségére van szükséged Budapesten? Megdöbbensz, hogy milyen kedvező óradíjakon vállalom a következőket: angol nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás akár az alapoktól kezdve, közép- és emeltszintű érettségi vizsga felkészítő. Segítek munkavállalóknak is, akár 0-ról indulva elérni a kívánt nyelvtudási szintet. Budapesten, Zugló környékén.

angolorak-budapesten.webnode.hu
Angol magyar szótár és más szotárak tárháza
Angol magyar szótár és más szotárak tárháza
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/

Angol magyar szótár mellett számos egyéb idegen nyelv szavaival is megismerkedhetsz weboldalunkon. Mindegy, hogy nyelvvizsgára készülsz, vagy éppen lelkes amatőrként szeretnél betekintést nyerni egy-egy nyelv szóanyagába, nálunk biztosan megtalálod számításod. Hogy könnyebben dönthess, mely idegen nyelv elsajátítása állna legközelebb hozzád, ismerd meg honlapunkon az angol magyar szótár mellett a többi lehetőséget is!

dictzone.com
Angol nyelviskola - Olasz nyelvvizsga - Nyelvtanfolyamok külföldön
Angol nyelviskola - Olasz nyelvvizsga - Nyelvtanfolyamok külföldön
http://www.elonyelvek.hu

Élő Nyelvek Szemináriuma Nyelviskola: angol, német, olasz spanyol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga felkészítés. Angol, német, olasz és spanyol nyelvtanfolyamok külföldön.

www.elonyelvek.hu
Angol nyelviskola ajánló
Angol nyelviskola ajánló
http://www.angol-nyelviskola.com

Angol nyelviskola ajánló weboldalunkon keresztül az angol nyelvet tanulni vágyók számára nyújtunk segítséget a számára legmegfelelőbb angol nyelviskola megtalálásában. Weboldalunk szakít a már megszokott nyelviskola adatbázisok működésével, ahol csak a név és az elérhetőségek szerepelnek. A mi honlapunkon részletes leírás található a nyelviskola módszereiről, hatékonyságáról, angol nyelvtanfolyamairól, szolgáltatásairól és persze az elérhetőségek is fel vannak tüntetve. Így gyakorlatilag lehetősége van a hallgatónak, hogy egy weboldal meglátogatásával megismerjen több nyelviskolát és árajánlatot is kérjen. Az angol nyelviskoláknak lehetőséget biztosítunk, hogy teljesen ingyen megjelenhessen weboldalunkon egy részletes bemutatkozó anyaggal, elérhetőségekkel.

www.angol-nyelviskola.com
Angol nyelviskola Budapest
Angol nyelviskola Budapest
http://www.euroenglish.hu

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

www.euroenglish.hu
Angol nyelviskola Budapesten
Angol nyelviskola Budapesten
http://www.angolnyelviskolabudapest.hu

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

www.angolnyelviskolabudapest.hu
Angol nyelviskola érdieknek
Angol nyelviskola érdieknek
http://www.nyelviskolaerd.hu

Válassza angol nyelviskolánkat Érden és garantáltan a legjobb oktatók foglalkoznak majd Önnel vagy gyermekével. Minden oktatónk egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkezik és többfordulós kiválasztási procedúrán kell átesniük, amíg bekerülnek nyelviskolánk oktatói közé. A magasabb szinten tanulókat anyanyelvi tanár várja, hogy a nyelvtani tudás mellett a kiejtést is tökéletesen sajátíthassa el. Nyelviskolánkban mindenkinek biztosítunk ingyenes próbaórát, hogy személyesen és elkötelezettség nélkül is megygőződhessen, hogy megfelelő-e neki az adott csoport, vagy inkább egyéni vagy páros óra mellett dönt.

www.nyelviskolaerd.hu
Angol nyelvkönyv AKCIÓ
Angol nyelvkönyv AKCIÓ
http://www.internet-work.hu/pages/angol/angolnyelvkonyv.html

Hatékony angol nyelvkönyv kezdők számára, amelynek segítségével gyorsan, akár 3 hónap alatt megtanulhatod az angol nyelvet. A teljes nyelvtan A-tól Z-ig elmagyarázva, tematikus rendszerben, jól áttekinthetően. Akciósan kapható ajándék "angol kiejtés tanfolyam"-vel...

www.internet-work.hu
Angol nyelvoktatás gyerekeknek
Angol nyelvoktatás gyerekeknek
http://www.englishforkids.hu/

Tanfolyamaink óvodás és kisiskolás gyermekek számára lettek kitalálva. A tanítás családias környezetben egy mindennel remekül felszerelt szobában zajlik, melyben valamennyi tárgy az angol nyelv oktatását segíti. Minden, a tanításhoz szükséges felszerelést mi biztosítunk, a szülőnek csak annyi a dolga, hogy elhozzza hozzánk gyermekét. Az oktatás egyénileg és csoportosan is zajlik, nebulóinkat 4 éves kortól várjuk. Egy csoportba maximum négy gyereket teszünk. (Kisiskolás kor felett idősebb diákok egyéni oktatását is vállaljuk.) 1038 Budapest, Gyöngyvirág u. 11.

www.englishforkids.hu
Angol Nyelvoktató Központ Gyermekeknek
Angol Nyelvoktató Központ Gyermekeknek
http://www.englishschool.hu/

Az Angol Nyelvoktató Központ (English Learning Centre), az ELC megtanítja a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni. Az ELC diákjai már beszélnek valamennyire angolul, de nem angol tannyelvű iskolába járnak. Központunk megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkező tanárai mindannyian angol anyanyelvűek, és oktatói munkájuk során az angol Nemzeti Alaptantervet használják.

www.englishschool.hu
Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
http://tanar.hu/nyelv-angol/

Angol magántanárt keresel? Nézd át a tanár.hu site tanárait! Budapesti és vidéki angol tanár szintén található a weblapon. Szóval a angol nyelvtanulás többet nem gond! Minden tanár leírásában külön meg lett említve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek angol oktatással kapcsolatban. Illetve az is, hogy hány városban kínálnak oktatást. Sőt, bizonyos angol nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is vállalnak! Ez szintén látható a bemutatkozásukban. Ha további angol nyelvtanulás információkra lenne szükséged, akkor tegyél egy látogatást a honlapra. Ott természetesen az egyéb tantárgyakról is tudakozhatsz. Magolj a vizsgákra angol magántanár, nyelvtanár szakértelme segítségével!

tanar.hu
Angol nyelvtanfolyam - Budapest
Angol nyelvtanfolyam - Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/angol/

A Hajtómű Nyelviskola 2 hetente indít 2-4 fős csoportokban angol nyelvtanfolyamokat.

www.nyelviskolazuglo.hu
Angol nyelvtanfolyam ajánló
Angol nyelvtanfolyam ajánló
http://www.angolnyelvtanfolyam.com

Céljaid vannak az angol nyelvvel? Szeretnéd megtalálni a legjobb angol nyelvtanfolyamot? Segítünk! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

www.angolnyelvtanfolyam.com
Angol nyelvtanfolyamok
Angol nyelvtanfolyamok
http://www.amerikaiintezet.hu

Már csak a nyelvvizsga van hátra, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az intézményünk nagy jelentőséget fordít a nyelvi képzésre. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Tanáraink segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az idegen nyelvet. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valódi nyelvtudást szerzel.

www.amerikaiintezet.hu
Angol nyelvtani összefoglaló
Angol nyelvtani összefoglaló
http://www.englishgrammar.atw.hu

Az angol nyelvtan szabályait mutatja be a honlap példamondatokkal. Sok és hasznos könyvet ajánl.

www.englishgrammar.atw.hu
Angol nyelvtanítás
Angol nyelvtanítás
http://www.angoltanar-szeged.com/

Angol nyelvoktatás és nyelvvizsgára felkészítés rugalmas időbeosztásban. Az online angol órákat egyetemet végzett és Angliában is tanult angol nyelvtanárnő tartja. A nyelvtanulást ingyenes tesztfelmérés előzi meg. Ezt követi a tanuló nyelvtudás szintjének szóbeli felmérése. Változatos tananyag és kellemes légkörű angol órák biztosítják a megfelelő szintű angol nyelvtudás elérését.

www.angoltanar-szeged.com
Angol nyelvvizsga információk
Angol nyelvvizsga információk
http://angolnyelvtanulas.info/category/angol-nyelvvizsga/

Angol nyelvtanulással foglalkozó oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az olyan módszertani tudást, amit évtizedek alatt szereztünk meg, átadhassuk mindazoknak, akik botladoznak a nyelvtanulás rögös útján. Legyél akár kezdő nyelvtanuló, vagy felsőfokra készülő nyelvvizsgázó, nálunk minden fontos információt megtalálsz, sőt még extra tippeket is!

angolnyelvtanulas.info
Angol online - Angol feladatok
Angol online - Angol feladatok
http://www.angolora.net

Valódi, egyedi TARTALOM - 15 év tanári tapasztalat és saját fejlesztésű nyelvtani, illetve kommunikációs tananyag.

www.angolora.net
Angol szintfelmérő tesztek
Angol szintfelmérő tesztek
http://investenglish.hu/angol-szintfelmerok

Az Invest English Nyelviskola angol nyelvtani szintfelmérő tesztjei 20 egyszerű feleletválasztós tesztkérdéssel mutatják meg neked, hogy az alapfokú, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsga szintekhez képest milyen nyelvi képességekkel rendelkezel és segítenek kiválasztani a megfelelő nyelvtanfolyamokat számodra!

investenglish.hu
Angol tanár Budapesten
Angol tanár Budapesten
http://www.angol-nyelvtanfolyam.hu/

Angol tanár Budapesten, angol nyelvoktatás, angol nyelvtanulás kezdőtől a haladóig Budapesten. Heti 1-2 órától az intenzivebb heti 6 órán át, egészen a szuperintenziv angol nyelvtanulásig, ami heti 20 órát jelent. Egyéni angol nyelvoktatás Budapesten, a város bármely részén, hogy neked ne kelljen sokat utaznod s frissebb légy az angol beszélgetések alatt.

www.angol-nyelvtanfolyam.hu
Angol tanfolyam 10-14 éves gyerekeknek a Móricz Zsigmond körtérnél
Angol tanfolyam 10-14 éves gyerekeknek a Móricz Zsigmond körtérnél
http://bakerstreetnyelviskola.hu/angol-tanfolyamok/angol-gyerekeknek/

A Baker Street egyrészt létező utca és híres metrómegálló is Londonban, másrészt a brit kultúra egyik jellegzetes szimbóluma, mely Sherlock Holmes irodájának is helyt adott, legalább is Sir Arthur Conan Doyle, a szerző szerint. Iskolánk is valahogy így szeretne egyrészt tudást, vagyis konkrét ismereteket, másrészt viszont szellemi, kulturális értékeket is közvetíteni, amit lehet, máshol manapság elég nehéz megtalálni. Mindezt nem XIX. századi módszerekkel és eszközökkel, hanem módszertanilag alaposan felkészült, az angolt anyanyelvi szinten beszélő oktatókkal és a mai kornak megfelelő közegek révén, mint amilyen az interaktív tábla, az internetes szintfelmérés vagy a virtuális osztálytermi környezet beépítése (blended learning). Angol gyerekeknek címmel kiscsoportos, gyereknek szóló angol nyelvtanfolyamot indítunk iskolánkban,melyre 10 éves kortól várjuk a gyermekeket. A foglalkozások során az angol nyelvet nem tananyagként, hanem eszközként fogjuk tekinteni.

bakerstreetnyelviskola.hu
Angol tanfolyam Szolnokon
Angol tanfolyam Szolnokon
http://www.angolnyelviskola-szolnok.hu

Angol tanfolyam Szolnokon akár mától! Nyelvvizsgára van szükséged a diplomához, továbbtanuláshoz? Jobb állást szeretnél? Tanulj angolul egyéni tempóban, a saját időbeosztásod szerint! Hogyan? A MySchool Nyelviskolában Te írod az órarendet! Rugalmas időbeosztás, 60 perces órák, akár hétvégén is! Tanfolyamkezdés minden nap! Telefonálj most! 56/513 – 149 MySchool Nyelviskola Szolnok 5000, Szolnok, Pozsonyi u. 57. 56/513-149 szolnok@myschoolnyelviskola.hu www.angolnyelviskola-szolnok.hu

www.angolnyelviskola-szolnok.hu
Angol tanfolyamok Budapesten
Angol tanfolyamok Budapesten
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/fomenu/angol-nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profi, gyakorolni vágyóig. A belvárosi egyik legkedvezőbb árszintjén az Oktogon mellett.

www.cosmopolitan-lingua.hu
Angol tanulás Angliában
Angol tanulás Angliában
http://www.angoltanulas.co.uk/

Szeretné gyakorolni az iskolában tanult angolját? Hiányzik az önbizalma ahhoz, hogy beszélgessen angolul? Nyelvvizsgára készül? Itt a lehetőség, hogy Angliában, az angol nyelv hazájában vegyen leckéket. Egyéni, testreszabott, intenzív nyelvtanulást biztosítok magyaroknak otthonomban, családi körülmények között.

www.angoltanulas.co.uk
Angol tanulás egyszerűen
Angol tanulás egyszerűen
http://www.tantaki.hu/angol

Napjainkban, az angol nyelv ismerete nélkülözhetetlen. Ön is szeretne megtanulni angolul, de minden tanfolyam sokba kerül és ideje sincs a munka mellett részt venni az órákon? Tanuljon otthon a saját tempójában. Érthető magyaráztok, ábrák és még rengeteg más kiegészítő anyag lesz segítségére. Látogasson el oldalunkra és tekintsen bele az oktatóanyagokba!

www.tantaki.hu
Angol tanulás interneten
Angol tanulás interneten
http://profiangolkiejtes.hu

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. Megrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

profiangolkiejtes.hu
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9763