Nyelviskolák megyék szerint > Budapest > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Budapest > 36 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
BME Nyelviskola
http://www.studia.bme.hu/

Nyelviskolánkat 1989-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a British Council és a Soros Alapítvány támogatásával. 1992 óta a University of Cambridge által hivatalosan elismert vizsgahely vagyunk, 2000 óta pedig a BME államilag elismert nyelvvizsgáira is felkészítjük nyelvtanulóinkat. Akkreditációnk angol, német, francia nyelvtanfolyamainkra megtörtént, egyéb nyelvek kapcsán folyamatban van. Tagja vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének. Nyelviskolánk fő profilja az angol, német és francia nyelv oktatása, de megfelelő létszámú érdeklődés esetén indítunk csoportokat holland, olasz, orosz, spanyol és magyar mint idegen nyelvből is.

BME Nyelviskola
Tudomány Nyelviskola
http://www.tudomanynyelviskola.hu/

A Tudomány Nyelviskola Kft. a European Education Group (EEG) tagja. A magyar tulajdonosi hátterű Cégcsoport fő tevékenységi köre vállalati és lakossági nyelvi képzésre, angol nyelvű kommunikációs tréningekre, magyar és nemzetközi nyelvvizsgáztatásra, nemzetközi nyelvtanárképzésre, gyermek tehetség-kiteljesítő programra, valamint országos rendezvények szervezésére terjed ki. A Tudomány Nyelviskola Budapesten, széles nyelv palettával várja, a nyelvtanulásra kiéhezetteket, akár hobbi szinten, vagy komoly nyelvtanulási szándékkal érkezőket is! Nálunk biztosan megtalálod azt a nyelvet, amelyik hozzád a legközelebb áll! Nyelvek: Angol, Német, Olasz, Francia, Spanyol, Magyar. 1033 Budapest, Tavasz u. 3.

Tudomány Nyelviskola
Bonus Nyelviskola
http://www.bonusnyelviskola.hu/

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Nyelvek: Angol, Német, Spanyol, Francia, Olasz tanfolyamok.

Bonus Nyelviskola
London Studio
http://www.londonstudio.hu/

Te is így gondolod? Ha igen, akkor a London és Berlin Stúdió nyelviskola a megfelelő választás számodra. Angol és német nyelvtanfolyamainkat a legfontosabb tanulási célok szerint fejlesztettük ki. Nyelviskolánk abban egyedi, hogy már kezdetektől célorientált angol és német nyelvtanfolyamokat kínálunk azoknak, akiknél a sikeres nyelvvizsga, a munkahelyi karrier, vagy a passzív nyelvtudásuk aktivizálása a cél.

London Studio
Manhattan Nyelvstúdió
http://www.manhattannyelvstudio.hu/

Budapest Örs vezér téri nyelviskola központunkban és további helyszíneinken is fő célunk, hogy kis csoportokban kreatív, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak és a felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést.

Manhattan Nyelvstúdió
Métisz Nyelvstúdió
http://www.metisz.hu/

A Métisz Nyelvstúdió 1998 óta mûködik sikeresen Budapest XVI. kerületében. Tanuljon nyelvet ott, ahol azután nyelvizsgázhat is!

Métisz Nyelvstúdió
Shetland UK Nyelviskola Központ
http://www.shetland.hu/

Angol, német, spanyol, francia, olasz, orosz, kínai és latin, továbbá magyar, mint idegen nyelv oktatása, 8 különböző tudásszinten, magánszemélyek és vállalatok részére, továbbá magántanulók számára nyelviskolánkban vagy kihelyezett helyszíneinken. 1192 Budapest, Kábel utca 10.

Shetland UK Nyelviskola Központ
Dover Nyelvi Centrum
http://www.dover.hu/

Az uralkodó angol igény mellett, a Dover Nyelvi Centrum magas színvonalon tesz eleget francia, holland, magyar, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és vietnami nyelvtanfolyami felkéréseknek, tolmácsolási, fordítási, szövegbetanítási, interjú-felkészítési feladatoknak. 1075 Budapest Király u. 9.

Dover Nyelvi Centrum
Nyelvtanfolyamok Budapesten
http://www.berlitz.hu/

Ha nyelvet óhajt elsajátítani Budapesten, akkor a Berlitz nyelviskola a lehető legjobb választás, hiszen a nyelvtanfolyamok mindegyike beszédközpontú. Idegennyelvek tanulása természetesen nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek részére is vállal akkreditált nyelvoktatást. A http://berlitz.hu weboldalon további információkat találhat hazai,valamint nemzetközi nyelvvizsgákra felkészítő budapesti tanfolyamairól. A nyelvtanfolyamot anyanyelvi tanárok segítik.

Nyelvtanfolyamok Budapesten
Soter nyelviskola - Otthon vagyunk a nyelvekben
http://www.soternyelviskola.hu/

Légy Te is otthon az idegen nyelv(ek)ben! Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, holland, magyar nyelvoktatás a főváros szívében.

Soter nyelviskola - Otthon vagyunk a nyelvekben
Angol nyelviskola - Olasz nyelvvizsga - Nyelvtanfolyamok külföldön
http://www.elonyelvek.hu

Élő Nyelvek Szemináriuma Nyelviskola: angol, német, olasz spanyol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga felkészítés. Angol, német, olasz és spanyol nyelvtanfolyamok külföldön.

Angol nyelviskola - Olasz nyelvvizsga - Nyelvtanfolyamok külföldön
Nyelviskola, nyelvtanulás
http://www.cambridge.hu/

Nyelvtanulásra adná a fejét, de a sok nyelviskola közül nem tudja, hogy melyiket válassza? Érdekli az angol és a német nyelv is? Tapasztalt és megbízható módszerrel szeretné elsajátítani a nyelveket? Ha igen, akkor jó helyen jár. Nyelviskolánk 1993 óta szolgálja ki a nyelvtanulásra éhes tanulók igényeit úgy, hogy a fő hangsúlyt a beszédkészség mellett a hallás utáni szövegértésre fektetjük. Magyar nyelvű tanáraink mellett anyanyelvi tanáraink is vannak, ezzel is segítve a folyékony beszéd gyors kialakulását. Átlagban 6-10 fős csoportokban zajlik a tanulás, de lehetőség van 3-4 fős, úgynevezett mini csoportok kialakítására illetve egyéni oktatásra is. Keressen meg minket és látogasson el nyelviskolánkban, hogy ne csak álom legyen az idegen nyelv ismerete.

Nyelviskola, nyelvtanulás
Anglofon Stúdió
http://www.anglofon.hu/

Üdvözöljük az Anglofon Stúdió, komplex idegen nyelvi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás honlapján! Nyelvi és kommunikációs képzések mellett tolmácsolással és fordítással foglalkozunk.

Anglofon Stúdió
Ring nyelvstúdió
http://www.dint.hu/

A Felnőttképzési Akkreditáló Testület által akkreditált oktatási intézmény vagyunk. 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 4-6.

Ring nyelvstúdió
Effy Stúdió
http://www.idegennyelvek.hu/

34 nyelven oktatunk reggel 8-21-ig hétköznapokon. Csoportjainkat folyamatosan indítjuk az Önök igényeihez igazodva. Azokon a napokon, olyan rendszerességgel és akkora létszámú csoportban tanulhat, mely ráéréséhez, emberi alkatához és pénztárcájához leginkább közel áll. Budapest, VIII. ker. József krt. 2, I. em. 1

Effy Stúdió
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977