Nyelviskolák megyék szerint > Budapest > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Budapest > 2. oldal > 36 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Euro Nyelviskola
http://www.euro-nyelviskola.hu/

Az EURO Nyelviskola azzal a céllal alakult, hogy a város szívében kínáljon színvonalas, bárki számára megfizethető tanfolyamokat a hét hat napján. Az EURO Nyelviskola elsősorban a gyors eredményeket elérő tanfolyamokra specializálódott, nem vagyunk hívei a sok évig tartó, hosszan elhúzódó nyelvtanulásnak, hanem inkább az intenzív és félintenzív tanfolyamokat preferáljuk. Hallgatóink többsége éppen ezért elsősorban középiskolás, egyetemista, főiskolás illetve pályakezdő fiatal, aki nem ijed meg attól, hogy hirtelen rázúdítjuk a nagy mennyiségű tananyagot, illetve számonkérést, aki fél év és egy év közötti időszakot szán arra, hogy teljesen kezdőről nyelvvizsga szintre eljusson, vagy tárgyalóképes nyelvtudást szerezzen.

Euro Nyelviskola
HungaroLingua
http://www.hungarolingua.hu/

Nyelvoktatásban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Módszertani újításainkkal elsősorban olyan hallgatóknak igyekszünk segíteni, akik a tömegoktatásból kiábrándulva a gyakorlatban jól használható nyelvtudás megszerzésére törekednek. Szolgáltatásaink szervezésében figyelembe vettük az egyéni időbeosztást (például hétvégi kurzusok, e-learning), az egyéni használati igényeket (szakmai nyelv) és tanulói alkatot (egyénre szabott módszertan).

HungaroLingua
Pasaréti Nyelviskola
http://www.pasaretinyelviskola.com/

A Pasaréti Nyelviskola angol, német, spanyol, olasz, francia és magyar, mint idegen nyelv oktatásával foglalkozik. Tanfolyamainkat minden szinten - kezdőtől a felsőfokig - indítjuk. Nyelviskolánk speciális tanfolyamokat is szervez: különböző szintű nyelvvizsga-előkészítők, közép- és emelt szintű érettségire felkészítés, közép- és felsőfokú szintentartó, társalgási tanfolyamok, szaknyelvi tanfolyamok.

Pasaréti Nyelviskola
Szituációs Nyelviskola
http://www.szituaciosnyelviskola.hu/

Milyen nyelvet érdemes tanulni? Nyílván, amelyet a világon a legtöbben beszélnek. Akkor tanulj kínaiul? A viccet félretéve, azt gondoljuk, hogy ahány ember, annyi féle cél motiválja a nyelvtanulást. Amit mi garantálunk, hogy a Szituációs Nyelviskolában saját beszédközpontú módszereinkkel olyan használható nyelvtudást szerezhetsz, ami a legjobban megfelel céljaidnak.

Szituációs Nyelviskola
Globus nyelviskola
http://www.globusonline.hu/

Testreszabott nyelvi kurzusok. Teljeskörû nyelvoktatási szolgáltatás. Szaknyelvi tanfolyamok és tréningek. Nemzetközi nyelvvizsgáztatás ...

Globus nyelviskola
Peregrinus Nyelviskola
http://www.peregrinus.hu/

A Peregrinus Nyelviskola 1997-ben alakult. Az Iskola megalapítóinak elsődleges célja a tanulni vágyó, de korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező diákok számára elérhető áron megteremteni a minőségi és eredményes nyelvtanulás lehetőségét kiscsoportos nyelvoktatás formájában. A Nyelviskola által nyújtott szolgáltatások körébe tartozik a csoportos nyelvoktatáson túl az egyéni ütemben tanulni vágyó, kevés szabadidővel rendelkező hallgatók szármára nyújtott magántanár szolgáltatás, illetve a cégek és vállalkozások számára nyújtott vállalati kihelyezett oktatás. 1073 Bp. Erzsébet krt.13.

Peregrinus Nyelviskola
Pause Nyelviskola
http://www.pause.hu/

Nyelviskolánk célja, a minőségi nyelvoktatás lehető legmagasabb szinten való megvalósítása. Ezért óráink szigorúan kiscsoportos oktatás keretein belül látogathatók. Nyelvtanfolyamaink pontos tanmenettel rendelkeznek, tanáraink pedig magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik minden tudásukat annak szentelik, hogy Ön a megszerzett nyelvtudással sikeresebb lehessen a munkájában, és a magánéletében egyaránt. A Pause Nyelviskola kellemes környezetben, a Budapest 16. kerületében vár minden kedves tanulni vágyót.

Pause Nyelviskola
Penna Európa - Fordítás, nyelvoktatás
http://www.penna.hu/oktat.htm

Amennyiben fejleszteni kívánja nyelvi ismereteit, vagy társasága fejlődése érdekében munkatársai idegen nyelv tudását szeretné kiépíteni vagy csiszolni, örömmel állunk rendelkezésére egyéneknek vagy csoportoknak biztosított nyelvoktatási szolgáltatásunkkal. Oktatási szolgáltatásainkat képzett nyelvtanáraink segítségével korszerű, kommunikatív formában biztosítjuk.

Penna Európa - Fordítás, nyelvoktatás
Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft
http://www.dialogus.hu/

Legtöbbünk számára idegennyelv-tudásunk mércéje az, hogy hogyan beszélünk egy adott nyelven. Van, akinek nehezére esik megszólalni. Van, aki helyesen, de akadozva beszél. Van, aki folyékonyan kommunikál, de zavarják hibái. Másik mérce a nyelvvizsga-bizonyítvány. Angol és német nyelvi képzéseink során e két fő szempont kombinálásával a középfokú nyelvvizsga-szint elérését tűzzük ki célnak. Budapest, 1066. Jókai utca 38.

Dialógusház Oktató és Szolgáltató Kft
Újpesti Nyelviskola
http://www.ujpestinyelviskola.hu/

Az Újpesti Nyelviskola 1996 óta mûködik Újpest központjában, az Árpád út 56. szám alatt lévô Átrium üzletházban. A IV. kerület frekventált, jól megközelíthetô része ez, így nem csak Újpestrôl, de a szomszédos kerületekbôl és a környezô településekrôl is érkeznek diákjaink.

Újpesti Nyelviskola
Lőrinci nyelviskola
http://www.lorincinyelviskola.hu/

Nyelviskolánk a 2004-es évben kezdte meg működését a XVIII. kerület központjában az Üllői úton. Kellemes, igényesen kialakított környezetben várunk minden tanulni vágyót.

Lőrinci nyelviskola
Angol társalgási magánórák, angol klub
http://www.angoltarsalgas.com

Angol általános vagy üzleti társalgás személyesen Óbudán, vagy SKYPE-on. Angol társalgási klub felnőtteknek kéthetente szerdánként az Óbudai Kultúrközpontban, 18.30-20.00-ig Időpontok, jelentkezés és részvételi feltételek a www.AngolTarsalgas.com> angol társalgási klub menüpont alatt.

Angol társalgási magánórák, angol klub
Nyelvtanfolyamok - Zugló
http://www.nyelviskolazuglo.hu/

A Hajómű Nyelviskola 18 féle nyelvből indít egyéni nyelvoktatást vagy 2-4 fős nyelvtanfolyam csoportokat.

Nyelvtanfolyamok - Zugló
Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban
http://www.brainturbo.hu

Nyelvoktatás kicsit másképp! A Brainturbo kreatív nyelvtanulási programjával könnyedén elsajátíthatod az angolt vagy a németet. Ha eddig unalmasan teltek a tanórák vagy nem tudtad megtanulni, amit kell, akkor próbáld ki a Brainturbot! Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra! A nyelvoktatás során kétféle órán kell majd részt venned, egy gépi és egy tanári órán. A gépi órán egy kényelmes székben ülve kell memorizálnod a tananyagot egy speciális szemüveg és fülhallgató segítségével. A tanári órán a gépi órán memorizált tananyag kerül felelevenítésre. Keresd fel oldalunkat, a brainturbo.hu-t és tudj meg mindent nyelvoktatásunkról!

Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban
Brainturbo angol
http://www.brainturbobelbuda.hu

Csúcstechnikánk segítségével kevesebb, mint 3 hónap alatt használható nyelvtudást szerezhet angolból vagy németből. Mindezt ellazult állapotban, kényelmesen, stresszmentesen, házi feladat nélkül. Azaz : nincs kikérdezés, csoporthoz igazodás, és idegeskedés. Saját időbeosztása alapján, saját tanárral tanul.

Brainturbo angol
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977