Nyelviskolák megyék szerint > Fejér megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Fejér megye > 6 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Székesfehérvár - M-Prospect Nyelvi Szolgáltatások
http://www.m-prospect.hu/

M-Prospect Nyelvi Szolgáltatások: nyelviskola, fordítóiroda, tréningek. 8000, Székesfehérvár, Kossuth utca 8.

Székesfehérvár - M-Prospect Nyelvi Szolgáltatások
Dunaújváros - Mackenzie nyelviskola
http://invitel.hu/mackenzie/

A MacKenzie Nyelviskola Dunaújváros legelegánsabb irodaépületében, a Csillagház tetõterében található, a belvárosban, a Dózsa mozi mellett, a városi és távolsági autóbuszmegállók közvetlen szomszédságában. Az oktatás kitûnõen felszerelt, légkondicionált tantermekben folyik. Nyelvi laborunk, gazdag könyvtárkészletünk és oktatási eszköztárunk a minõségi nyelvoktatást hivatott segíteni. A MacKenzie Nyelviskola több int 10 éves mûködése alatt Dunaújváros legnagyobb iskolájává nõtte ki magát, jelentõs szerepet vállalva a régió felnõtt nyelvi képzésében. Intézményünk az egyetlen nyelviskola Dunaújvárosban, amely elnyerte a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által ajánlott nyelviskola címet, ezzel garantálja a kimagasló színvonalú oktatást. (Q)

Dunaújváros - Mackenzie nyelviskola
Székesfehérvár - Unió nyelviskola
http://www.unionyelviskola.hu/

Iskolánk célja, hogy tanulóink viszonylag rövid idő alatt olyan nyelvtudással kerüljenek ki az iskolából, mellyel a hétköznapi élet minden területén megállják a helyüket és gátlások nélkül, folyékonyan tudjanak kommunikálni az adott nyelven – szóban és írásban egyaránt. Oktatott nyelvek: angol, német, spanyol. 8000 Székesfehérvár, Várkörút 46.

Székesfehérvár - Unió nyelviskola
Székesfehérvár - Comenius Tanulmányi Társaság
http://comenius.hu/

Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén. A nyelviskolában jelenleg hat nyelven - angol, német, francia, spanyol, orosz és olasz – folyik az oktatás.

Székesfehérvár - Comenius Tanulmányi Társaság
Viadukt Nyelviskola (Székesfehérvár)
http://www.viaduktnyelviskola.hu

Nyelvoktatás élvonalbeli tanárokkal! Célunk a legmagasabb színvonalú cél- és eredményorientált szolgáltatás biztosítása vállalati partnereink és lakossági hallgatóink számára személyre-, csoportra szabott, élményközpontú oktatás keretein belül.

Viadukt Nyelviskola (Székesfehérvár)
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
https://www.angol-nyelviskola-szekesfehervar.hu/

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást!

Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977