Nyelviskolák megyék szerint > Pest megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Pest megye > 11 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Dunakeszi - Lotte Nyelviskola
http://www.lotte.hu/

Német, angol és spanyol nyelvtanfolyamok kiscsoportos oktatása. 6-12 fös csoportok. Gyermek és felnött oktatás. Gyermek oktatás már 7 éves (másodikos) kortól. Magyar nyelvtanfolyamok külföldiek számára. 1990 óta müködö korszerü számítógépes technikai háttérrel felszerelt iskolánk már a XXI. század nyelviskolája. Vizsgáztatás helyben. Légkondícionált tantermek. Diplomás tanárok, korszerü technika, tanéves oktatás, kitartó hallgatók - biztos út a sikerhez.

Dunakeszi - Lotte Nyelviskola
Piliscsaba - Lingua Academica Nyelvoktató Bt.
http://www.linguaacademica.hu/

Szeretettel köszöntjük a régió legrégebben működő, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem által ajánlott nyelvoktató intézetének honlapján. Az egyetemmel kötött együttműködési szerződés értelmében a Lingua Academica Nyelviskola az Idegen Nyelvi Lektorátus feladatát átvéve a Campuson, a Catharineum épületében kapott helyet. Oktatóink az egyetem nyelvtanárai és a különböző vizsgarendszerek képzett vizsgáztatói közül kerültek ki, szeptembertől pedig több anyanyelvi tanár (angol, német, francia, holland és spanyol) is segíti az oktatás sikerességét, növeli annak színvonalát. Az iskola feladata elsősorban hallgatóinak, a régió lakóinak aktív nyelvtudáshoz juttatása, valamint a helyben is letehető nyelvvizsgákra való felkészítés, a szaknyelvekbe való bevezetés. Eredményes nyelvtanulást kívánunk minden hallgatónknak és szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Piliscsaba - Lingua Academica Nyelvoktató Bt.
Szentendre - Hausschule Nyelviskola és Tanulóház
http://www.hausschule.hu/

Nyelviskolánk a Nemzeti Felnőttképzési Intézet, Felnőttképzési Akkreditáló Testület által akkreditált intézmény. Akkreditált angol és német nyelvi programmal rendelkezünk. 2000 Szentendre, Lehel-köz 2.

Szentendre - Hausschule Nyelviskola és Tanulóház
Világnyelvek stúdiója
http://www.vilagnyelvek.hu

Nyelviskola Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében. Normál és online tanfolyamok a világ számos nyelvén, magánszemélyek és vállalkozások számára is. A nyelvtanfolyamokon kívül külföldi lehetőségeket, és változatos nyelvi programokat (pl. film- és társalgásiklub) biztosítunk diákjainkat. Vállalunk továbbá tolmácsolást és fordítást is.

Világnyelvek stúdiója
BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában
http://www.erdinyelviskola.hu/

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában a Katalin üzletházban. Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok angol, német, olasz, orosz, spanyol nyelvekből. kiváló megközelíthetőség, parkolási lehetőség van.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában
VIST nyelviskola, Szigetszentmiklós, Csepel sziget
http://www.vilagnyelvek.hu

Nyelvtanfolyamok Szigetszentmiklóson és a Csepel szigeten magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Nemcsak általános nyelvekből, mint angol, német, francia, olasz és spanyol, hanem különleges nyelvekből vannak tanfolyamok: orosz, japán, horvát, török és holland. Online nyelvtanfolyam, távoktatási csomag (e-csomag) is szerepel kínálatunkban, hogy segítsük az online nyelvtanulást.

VIST nyelviskola, Szigetszentmiklós, Csepel sziget
Érd - ELHouse nyelviskola
http://www.elhousenyelviskola.hu/

Az ELHouse Nyelviskola Érd és a régió első angol nyelviskolájaként 1991-ben alakult. Mára már az angol mellett a német és olasz nyelvoktatásnak is hagyománya van nálunk. 2030 Érd, Fehérvári út 29.

Érd - ELHouse nyelviskola
Cosmopolitan Lingua Nyelviskola
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/

Angol, német, olasz nyelvtanfolyamok Budapesten az Oktogon mellett. Üzleti, általános, egyéni és kiscsoportok nyelvórák minden tudásszinten.

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola
Érd - Angol nyelviskola
http://www.newtradition.hu

A New Tradition nyelviskola várja leendő hallgatóit az angol nyelv tökéletes elsajátítása érdekében. Fiatal felkészült tanárokkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk az érdeklődőket. Amennyiben Ön is szeretne kiválóan beszélni angolul bátran keressen minket. Látogasson el honlapunkra és döntsön mellettünk!

Érd - Angol nyelviskola
EURONET - A 7 nyelven beszélő nyelviskola
http://www.euronet.co.hu

Az Euronet Nyelviskola 2008. tavaszán kezdte meg működését Budapesten és Cegléden. Iskolánk alapítója Világi Gyula egyetemi oktató, újságíró, producer, szerkesztő-rendező. A beszéd-centrikus oktatás villámgyors sikerének köszönhetően ma már egész Közép-Magyarországon, pl. Kecskeméten, Nagykőrösön és Szolnokon, sőt az ország déli részén, Szegeden is van igény szolgáltatásainkra! Amit kínálunk: - beszédközpontú oktatás - mielőbb használható, magabiztos nyelvtudás a hallgatóknak - az idegen nyelvű beszéddel kapcsolatos gátlások feloldása - siker-élményekre összpontosított oktatás technika - nyelvvizsgára való felkészítés Magyarországon, és külföldön - segítség nyújtás a külföldi utazások megszervezésében, külföldi állások megszerzésében - tolmács- és fordító-szolgálat Budapest vonzáskörzetében

EURONET - A 7 nyelven beszélő nyelviskola
Converzum - a nyelvi közösségi tér
http://www.converzum.hu

Tanulj nyelveket óbudai iskolánkban! Rengeteg nyelv közül választhatsz, legyen az angol, német, francia, spanyol vagy akár, magyar mint idegennyelv.Lakossági és céges tanfolyamok széles kínálata, egyéni és csoportos kurzusok, valamint számos közösségi program vár rád! Élménnyé tesszük a nyelvtanulást!

Converzum - a nyelvi közösségi tér
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977