Nyelvtanár > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvtanár > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Német nyelvtanárok, magántanárok
http://www.nemettanarok.hu/

A Némettanárok.hu weboldalon kiváló németül tudó és oktató nyelvtanárok érhetőek el, akik akár érettségire készíthetik fel a rászoruló diákokat. A weblapról továbbá letölthetőek segédanyagok is, valamint a hirdetés időtartalma három hónapig díjtalan. A tanárokat a feltüntetett elérhetőseken lehet elérni, az adott térségekben.

Német nyelvtanárok, magántanárok
Franciatanárok egy helyen
http://www.franciatanarok.hu/

Az ország egyetlen csak francia magántanárok hirdetéseit tartalmazó internetes oldala. A franciatanarok.hu adatlapjai részletes információkkal szolgálnak a hirdető franciatanárokkal kapcsolatban, így a francia nyelvtanulás iránt érdeklődő tanulóknak megkönnyíti a megfelelő francia nyelvtanár kiválasztását.

Franciatanárok egy helyen
Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
http://nonstoptanar.hu/angol-magantanar-budapest

Angoltanárt keresel? A Nonstoptanár adatbázisában hatékonyan oktató angoltanárokat találsz. A keresést több szempont szerint elvégezheted. Helysége, tantárgyra, szintre kereshetsz. A jelenlevő online tanároktól segítséget kaphatsz házifeladatnál, beadandó feladatoknál. Skype-on, azonnal felveheted velük a kapcsolatot. A Tudástárban értékes segédanyagok, kidolgozott matematika feladatok várnak. Készülj akár pótvizsgára vagy érettségire, a Nonstoptanár a megoldás! Magántanár vagy? A Nonstoptanár rugalmas előfizetési konstrukciókat biztosít, megjelenésedet szüneteltetheted, és akár tudásoddal is fizethetsz, ha tananyagot töltesz fel a Tudástárba.

Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
MyEnglishTeacher.eu angol tanárkereső
http://www.myenglishteacher.eu/hu/

Szükséged lenne egy jó angol tanárra, mert vizsgára készülsz? Esetleg olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol elengedhetetlen az angol nyelvtudás? Ha igazán profi angol magántanártól szeretnéd elsajátítani az angol nyelvet, vagy csak szeretnél magasabb szintű tudásra szert tenni, mi tudjuk a megoldást. A MyEnglishTeacher.eu-n összehozzuk az angolul tanulni vágyókat az angol tanárokkal. Angol tanárkeresőnk segítségével pillanatok alatt találhatsz magadnak jó angol tanárt.

MyEnglishTeacher.eu angol tanárkereső
Francia nyelvórák Szegeden
http://nyelv-tudos.hupont.hu/3/francia-nyelv-oktatasa-szegeden

Ezerszínű francia nyelv - bármely árnyalatát megtanulhatod... Egyetemi diplomás, 12 év tanítási gyakorlattal rendelkező franciatanár tanítást vállal Szegeden, minden nyelvi szinten: korrepetálás, érettségire / nyelvvizsgára / külföldi munkára való felkészítés, online nyelvórák.

Francia nyelvórák Szegeden
Online elérhető angol tanárok
http://www.angoltanarok.com/

Képzett angol tanárokat lehet elérni az ország több pontjában az Angoltanárok.com weboldal segítségével. Három hónapig díjtalan a hirdetés az oldalon, ahol elérhetőségeket és óradíjakat is fel lehet tüntetni, az egyéb információk mellett. A tanárok mellett oktató és segédanyagok is letölthetőek az online felületről.

Online elérhető angol tanárok
Tanárajánló - angol magántanár adatbázis
http://tanarajanlo.hu/angol-magantanar-budapest

Budapesti angoltanárt keresel? Vagy más nyelvekhez keresel magántanárt? Látogasd meg a Tanárajánlót! Informatív, fényképes adatlapokat találsz az egyes tanárokról, a szabad időpontjaik naptárszerű megjelenése megkönnyíti választásodat. Már az adatlapon megtalálod, hol fogad leendő tanárod, illetve, hova hajlandó házhoz menni. Választ kapsz azokra a kérdéseidre, amiket az első telefonbeszélgetés alkalmával szoktál feltenni.

Tanárajánló - angol magántanár adatbázis
BESSER DEUTSCH - German Language Training
https://besser-deutsch.com/fooldal

Beszél már németül, de szeretné még javítani a nyelvtudását? Német anyanyelvű vagyok, szerző és nyelvtanár és erre a területre specializálódtam. A tréning folyamán új szavakat és hasznos frázisokat ismer meg, amiket a feladatokban használunk. Így megtanulja a szavak és a nyelvtan helyes alkalmazását és fokozatosan egyre stabilabb és magabiztosabb lesz beszédben és írásban egyaránt.

BESSER DEUTSCH - German Language Training
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7966