Online nyelvoktatás > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online nyelvoktatás > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Angol, francia, német nyelvtanulás-fordítás
http://nemetangolforditas.lapunk.hu/

A honlapon nyelvtanárok bemutatkozását és elérhetőségeit találhatják meg. Ezenkívül folyamatos a nyelvtanuláshoz szükséges segédanyagok feltöltése.

Angol, francia, német nyelvtanulás-fordítás
Online német portál - Az ingyenes német nyelvtanulás központ
http://online-nemet-portal.hu

Német nyelvtanulás online: Nyelvtani magyarázatok, tematikus tesztek, alap közép és felsőfokú német nyelvvizsga összehasonlítások, nyelviskola és nyelvtanár gyűjtemény. Látogass meg minket!

Online német portál - Az ingyenes német nyelvtanulás központ
Játékos nyelvi kvízek
http://hu.bab.la/kviz/

Az oldal online nyelvtanuláshoz kínál hasznos segítséget. Angol, német, francia, spanyol és sok más nyelveken tartalmaz nyelvi és kulturális teszteket, valamint nyelvi játékokat (pl. akasztófa, memóriajáték).

Játékos nyelvi kvízek
ELO - Online házi feladat
http://www.elo.hu/elo-online

Európai Levelező Oktatás. Üdvözöljük online házi feladat modulunkban! 2008-tól már több szakmai és hobbi tanfolyamunk esetében is igénybe vehető az online házi feladat javítás, a nyelvtanfolyamaink mellett. Gyors, mert levelével nem kell a postára mennie, mert az interneten megoldott házi feladatokat a tanár 3 napon belül kijavítja!

ELO - Online házi feladat
Angol tanulás interneten
http://profiangolkiejtes.hu

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. Megrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

Angol tanulás interneten
KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
https://www.konyhaangol.com

A KonyhaAngol videóiban az angol nyelv szerkezetét, rendszerét, szabályait ismerhetitek meg, helyi, amerikai érdekességekkel kiegészítve. A videók az alapoktól kezdve mutatják majd be az angol nyelvet. A videók kezdőknek, újrakezdőknek készülnek, akik most kezdik, vagy nemrég kezdték el az angol nyelv tanulásat es jól jönne nekik még egy plusz magyarázat a témában. De azoknak is szólnak a videók, akik egyszerűen csak szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
Teachcoast: a Tanárkereső
https://teachcoast.hu

Az első online foglalási rendszerrel rendelkező magántanár kereső Magyarországon. A tanároknak lehetőségük van megadni, hogy mikor elérhetőek és ezeket az időpontokat a diákok online lefoglalhatják. A naptárak pedig valós időben frissülnek. Egyedülálló keresési platformunkon képes leszel megtalálni azokat a tanárokat, akik minden szempontból megfelelően számodra (külön szűrési lehetőség a tanári diplomával rendelkező tanárokra). Amennyiben nem találnál olyan tanárt, akit keresel, akkor van lehetőséged feladni külön hirdetést, ahol megadhatod, hogy pontosan milyen tantárgyból, mikor, milyen szinten, stb. van szükséged korrepetálásra.

Teachcoast: a Tanárkereső
Német online nyelviskola magyaroknak
https://deutschaktiv.net/

A német nyelvet tanulók számára észítettük el a Lépésre-lépésre oktató anyagunkat, ami különböző megjelenési formában elérhető. E-book, vagy onlline tanfolyam. Mindkettő erőssége, hogy egyszerű, érthető, a magyar logikához alkalmazkodó. Minden online oktató programunk alkalmas önálló feldolgozásra! A biztos, stabil alapokra esküszünk, ami lehetővé teszi a tovább fejlődést! A csoportokat oktató tanáraink kivétel nélkül német nyelvterületen élnek. Folyamatosan bővülő nyelvtani, illetve szókinccsel foglalkozó bejegyzéseink, YouTube videóink nagy segítséget jelentenek a tanulóknak.

Német online nyelviskola magyaroknak
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7957