Top 40 legújabb link > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
https://forditomuvek.hu

Gyors, szakszerű, és precíz fordításokat vállalunk magánszemélyek és cégek részére. A szakfordításon és lektoráláson túl film,-videó,- és precentáció fordítással is foglalkozunk, de bármilyen egyedi kérés esetén is állunk rendelkezésére. Tekintse meg eddigi referenciáinkat, és kérjen ajánlatot!

Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
http://angol-francia-tolmacs.info/angoltolmacsbudapest

Professzionális angol tolmács, francia tolmács több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, pódium tolmácsolás konferenciákon, szakmai rendezvényeken, üzleti megbeszéléseken, utazások során, kiállításokon, tréningeken, esküvőkön, családi- és céges rendezvényeken, ünnepségeken stb. Csiffáry Gergely Angol Tolmács & Francia Tolmács Budapest, Ciprus u. 8, 1087 +36302073087

Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
https://nativly.app

Tanulj meg angolul egy kiváló amerikai anyanyelvű tanár segítségével New Yorkból. A Nativly oldalán számos oktatóvideót, több mint 10000 gyakorló feladatot, szókincsfejlesztőt és nyelvtani tippeket is megtalálsz. Az első leckét pedig ingyen kipróbálhatod!

Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
Angol Intézet - Üzleti angol nyelvtanfolyamok kiváló tanárokkal
https://angolintezet.hu/

Az Angol Intézet egy üzleti angol nyelvoktatással, online angol nyelvtanfolyamokkal, IELTS nyelvvizsga felkészítéssel és céges kihelyezett oktatással foglalkozó budapesti nyelviskola. Nemzetközi képesítésű, inspiráló anyanyelvi és anyanyelvi szintű tanáraink segítenek tanulóinknak nyelvi céljaik elérésében.

Angol Intézet - Üzleti angol nyelvtanfolyamok kiváló tanárokkal
KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
https://www.konyhaangol.com

A KonyhaAngol videóiban az angol nyelv szerkezetét, rendszerét, szabályait ismerhetitek meg, helyi, amerikai érdekességekkel kiegészítve. A videók az alapoktól kezdve mutatják majd be az angol nyelvet. A videók kezdőknek, újrakezdőknek készülnek, akik most kezdik, vagy nemrég kezdték el az angol nyelv tanulásat es jól jönne nekik még egy plusz magyarázat a témában. De azoknak is szólnak a videók, akik egyszerűen csak szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

KonyhaAngol Eszterrel - ingyenes angol nyelvleckék
Nyelvtanulás külföldön
https://worldedu.hu/

Angol nyelvtanulás külföldön új élményekkel gazdagodva. Szerezz magabiztos nyelvtudást és új barátokat a külföldi tanulás során. Segítünk, hogy nyelvtudásod anyanyelvi környezetben fejleszd ott és akkor, amikor Te szeretnéd. Erre a legjobb módszer a külföldi nyelvtanulás! Tapasztaltak vagyunk az ausztrál vízum ügyintézésben is szállás keresésben is. Ha Ausztráliába szeretnél utazni, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot. A letelepedésben is tudunk segíteni. Tanulóink pozitív véleményei megerősítik a szolgáltatásunk eredményességét. A véleményeket a weboldalunkon is elolvashatod.

Nyelvtanulás külföldön
Budapesti angol nyelvtanfolyam
https://kotk.hu/nyelvtanfolyamok

Válaszd a Kotk Oktatási Központot, ha szakképzett tanároktól, vidám, gyakorlatias órákon szeretnél olyan tudást szerezni, amit a hétköznapokon magabiztosan felhasználhatsz. Angol és német nyelvi képzéseinken túl, biztos megélhetést nyújtó pénzügyi OKJ képzéseink közül is válogathatsz. Gyere és kezdj nálunk új életet!

Budapesti angol nyelvtanfolyam
Kéttannyelvű Általános Iskola
http://kettannyelvuiskola.hu/

Programunk a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig. Intézményeink Budapesten az 5. és a 13. kerületben találhatók.

Kéttannyelvű Általános Iskola
Edufind angol nyelviskolák
http://www.edufind.info/

Az Edufind weboldalán megtalálható az összes akkreditált angol iskola, melyek már kilenc országban vannak jelen. A weboldal egyedülálló, mivel nem ügynökség és elolvashatod az ott tanuló diákok véleményét az adott intézményről.

Edufind angol nyelviskolák
Tanárajánló - orosztanár közvetítő
http://tanarajanlo.hu/orosz-magantanar-budapest

Orosztanárt keresel? Válassz orosz magántanárt a Tanárajánlón! A sokoldalú tanárkereső-rendszer mellett, szintezett, tematikus tudástár, lazításként pedig viccek, prezentációk, érdekességek várnak a Tanárajánlón.

Tanárajánló - orosztanár közvetítő
Tanárajánló - olasz magántanár adatbázis
http://tanarajanlo.hu/olasz-magantanar-budapest

Olasz magántanárra lenne szükséged? Keress olasztanárt a weboldalunkon! A sokoldalú tanárkereső-rendszer mellett, szintezett, tematikus tudástár, lazításként pedig viccek, prezentációk, érdekességek várnak a Tanárajánlón.

Tanárajánló - olasz magántanár adatbázis
Tanárajánló - német tanár közvetítő
http://tanarajanlo.hu/nemet-magantanar-budapest

Német magántanárt keresel? Válassz német tanárt a Tanárajánlón! A sokoldalú tanárkereső-rendszer mellett, szintezett, tematikus tudástár, prezentációk, érdekességek várnak.

Tanárajánló - német tanár közvetítő
Tanárajánló - angol magántanár adatbázis
http://tanarajanlo.hu/angol-magantanar-budapest

Budapesti angoltanárt keresel? Vagy más nyelvekhez keresel magántanárt? Látogasd meg a Tanárajánlót! Informatív, fényképes adatlapokat találsz az egyes tanárokról, a szabad időpontjaik naptárszerű megjelenése megkönnyíti választásodat. Már az adatlapon megtalálod, hol fogad leendő tanárod, illetve, hova hajlandó házhoz menni. Választ kapsz azokra a kérdéseidre, amiket az első telefonbeszélgetés alkalmával szoktál feltenni.

Tanárajánló - angol magántanár adatbázis
ILT - Külfüldi nyelvtanulás és utazás
http://www.iltweb.hu/

Az ILT - International Language Travel a nemzetközi nyelvtanulás szakértője. Elérhetőek külföldi nyelvtanulás tréningek több mint száz helyszínen, összesen 6 nyelven. Legyen szó gyermekek nyelvtanulásáról, felnőtteknek szánt programokról, vagy céges nyelvfejlesztő képzésekről, az ILT remek szolgáltatásokat képes nyújtani. International Language Travel Kft. Címünk: 1062 Budapest, Révay u. 10. Telefon: 061/373-0691

ILT - Külfüldi nyelvtanulás és utazás
Olasz tanfolyam a Studio Italia-ban!
http://www.olasznyelviskola.hu/csoportos_olasz_nyelvtanfolyamok

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz tanfolyam a Studio Italia-ban!
Converzum - a nyelvi közösségi tér
http://www.converzum.hu

Tanulj nyelveket óbudai iskolánkban! Rengeteg nyelv közül választhatsz, legyen az angol, német, francia, spanyol vagy akár, magyar mint idegennyelv.Lakossági és céges tanfolyamok széles kínálata, egyéni és csoportos kurzusok, valamint számos közösségi program vár rád! Élménnyé tesszük a nyelvtanulást!

Converzum - a nyelvi közösségi tér
Diotima Fordítóiroda
http://forditastolmacsolas.com

A Diotima Fordítóiroda Kft. 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Jól képzett munkatársainkkal több, mint 40 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Igyekszünk a kért határidőket betartani, az elvárásokat legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Irodánk fontosnak tartja, hogy megbízóink elégedettek legyenek teljesítésünkkel. Célunk az, hogy folyamatosan visszatérő ügyfeleink legyenek. A Diotima Fordítóiroda vállalja bármely dokumentum kiváló minőségű, értelemszerű, magas színvonalú fordítását, lektorálását, tolmácsolását.

Diotima Fordítóiroda
Angolfalu nyelvoktatás
http://www.angolfalu.hu/

A magabiztos angol nyelvtudásért és kommunikációért bentlakásos, intenzív tanfolyamokkal várjuk a gyermekeket és felnőtteket egyaránt az Angolfalunál, anyanyelvi tanárokkal. A részletekért látogassa meg weboldalunkat.

Angolfalu nyelvoktatás
Horlux Oktatási és Szolgáltató Kft.
http://www.horlux.hu/

Angol nyelvtanfolyamok, Mátészalka. Egy olyan oktatási központra lenne szüksége, ahol a különböző típusú, akkreditált tanfolyamok széles választéka várja? Akkor a Horlux oktatási központ honlapján a lehető legjobb helyen jár! Legyen szó felnőttképzésről, OKJ-s tanfolyamokról, nyelvtanfolyamokról vagy gépkezelői tanfolyamokról, nálunk mindent egy helyen megtalál. Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk a tanfolyamok megszervezésében, levezénylésében és a vizsgáztatásban egyaránt. Nézzen meg tanfolyam kínálatunkat Ön is! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Horlux Oktatási és Szolgáltató Kft.
Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
http://szinkrontolmacsolas-tolmacsolas.hu

Ha szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy estelg fordítás igénye van, úgy kérem, keressen bizalommal. A cégem elsősorban angol és magyar viszonylatban végez, illetve végeztet szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy fordítási munkákat, de igény esetén bármely más nyelvi viszonylatban is biztosítani tudja ezeket a szolgáltatásokat.

Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
Olasz nyelvtanulás könnyedén
http://olasznyelviskola.studioitalia.hu/

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz nyelvtanulás könnyedén
Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
http://www.tutimagantanar.hu

Nyelvtanárt keresel? Országos magántanár-adatbázis: www.tutimagantanar.hu - Rengeteg nyelvtanár hirdetése egy helyen - Egyszerű, gyors, ingyenes keresés Nyelvtanár vagy? Tanítanál? Regisztrálj a honlapon és találj tanítványokat: www.tutimagantanar.hu Több száz elégedett magántanár partner!

Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
http://nonstoptanar.hu/angol-magantanar-budapest

Angoltanárt keresel? A Nonstoptanár adatbázisában hatékonyan oktató angoltanárokat találsz. A keresést több szempont szerint elvégezheted. Helysége, tantárgyra, szintre kereshetsz. A jelenlevő online tanároktól segítséget kaphatsz házifeladatnál, beadandó feladatoknál. Skype-on, azonnal felveheted velük a kapcsolatot. A Tudástárban értékes segédanyagok, kidolgozott matematika feladatok várnak. Készülj akár pótvizsgára vagy érettségire, a Nonstoptanár a megoldás! Magántanár vagy? A Nonstoptanár rugalmas előfizetési konstrukciókat biztosít, megjelenésedet szüneteltetheted, és akár tudásoddal is fizethetsz, ha tananyagot töltesz fel a Tudástárba.

Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
http://www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/

Családi, csoportos, felnőtt és gyermek utazások, nyelvtanulással egybekötve! Imád utazni? Szeretne újabb kultúrákat megismerni? Esetleg idegen nyelvet tanulna külföldön? Keressen meg minket és ígérjük, hogy mindent megteszünk az önfeledt és örök élményt nyújtó utazásáért! Segítségünkkel Önnek már csak a bőröndöt kell megpakolnia és már indulhat is!

Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
Mészáros Krisztina német szakfordító
http://mknemetszakfordito.hu/

Mészáros Krisztina német szakfordító vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Nem csak német szakmai és hivatalos iratokat fordítok, szívesen vállalom általános tartalmú szövegek fordítását is az élet minden területén: weboldalak, pályázatok, idegenforgalom, kereskedelem, turizmus, vendéglátás, kultúra, sport, szórakozás, zene, szépségipar, stb. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Mészáros Krisztina német szakfordító
Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
http://izbushka.atw.hu

Minőségi orosz nyelvoktatás megfizethető áron! Kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni oktatás, mind kiscsoportos oktatás keretében, nyelvi alapkészségek (írás, beszéd, szövegértés, hallás) és a szóbeli kommunikáció fejlesztése. Ezen kívül orosz üzleti nyelvtanfolyam és gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgára történő felkészítés.

Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
Angol tanulás online otthon - beszeljangolul.com
http://beszeljangolul.com/

Hallásra épülő online angol tanulás - otthon , egyedül is hatékonyan elvégezhető és tökéletesen más, mint amivel eddig találkoztál. Garantálom, hogy sokkal hatékonyabb, mint bármely más tanfolyam. Folyamatosan fejlesztem az online angol tanuláshoz szánt tananyagokat, de ezeken felül angol tanulással kapcsolatos cikkeket és videóikat is töltök fel a blogra. Így lesz az online angol tanulás otthon is kényelmes és hatékony.

Angol tanulás online otthon - beszeljangolul.com
TIT Fordítóiroda Bt.
http://forditoirodabt.hu/forditasi-tevekenyseg/

Professzionális fordítási szolgáltatásokat keres? Válassza a nyíregyházi TIT Fordítóirodát! Vállalkozásunk angol, német, orosz, román és ukrán nyelvű fordítással, jogi fordítással, tolmácsolással és lektorálással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

TIT Fordítóiroda Bt.
Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
http://spanyolora.hu

Spanyol nyelvoktatás Budapesten, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező spanyol tanárokkal. Vidéken illetve külföldön élő diákjaink számár skype-os nyelvórákat is biztosítunk. A spanyol nyelvtanfolyamok minden esetben személyre szabottak.

Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
Angol nyelvvizsga információk
http://angolnyelvtanulas.info/category/angol-nyelvvizsga/

Angol nyelvtanulással foglalkozó oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az olyan módszertani tudást, amit évtizedek alatt szereztünk meg, átadhassuk mindazoknak, akik botladoznak a nyelvtanulás rögös útján. Legyél akár kezdő nyelvtanuló, vagy felsőfokra készülő nyelvvizsgázó, nálunk minden fontos információt megtalálsz, sőt még extra tippeket is!

Angol nyelvvizsga információk
Franciatanárok egy helyen
http://www.franciatanarok.hu/

Az ország egyetlen csak francia magántanárok hirdetéseit tartalmazó internetes oldala. A franciatanarok.hu adatlapjai részletes információkkal szolgálnak a hirdető franciatanárokkal kapcsolatban, így a francia nyelvtanulás iránt érdeklődő tanulóknak megkönnyíti a megfelelő francia nyelvtanár kiválasztását.

Franciatanárok egy helyen
Bonus Nyelviskola Békéscsaba
http://bekescsaba.bonusnyelviskola.hu/

Kiváló nyelvtanárok oktatják az angolt, német, spanyol, francia, olasz és orosz nyelveket a Bonus Nyelviskolában. Az órák különböző szinteken indulnak, valamint több fajta képzés is megtalálható az iskolában, több oktatási rendben. A nyelviskola felkereshető az ország több pontjában is, többek között Békéscsabán is.

Bonus Nyelviskola Békéscsaba
Online elérhető angol tanárok
http://www.angoltanarok.com/

Képzett angol tanárokat lehet elérni az ország több pontjában az Angoltanárok.com weboldal segítségével. Három hónapig díjtalan a hirdetés az oldalon, ahol elérhetőségeket és óradíjakat is fel lehet tüntetni, az egyéb információk mellett. A tanárok mellett oktató és segédanyagok is letölthetőek az online felületről.

Online elérhető angol tanárok
Német nyelvtanárok, magántanárok
http://www.nemettanarok.hu/

A Némettanárok.hu weboldalon kiváló németül tudó és oktató nyelvtanárok érhetőek el, akik akár érettségire készíthetik fel a rászoruló diákokat. A weblapról továbbá letölthetőek segédanyagok is, valamint a hirdetés időtartalma három hónapig díjtalan. A tanárokat a feltüntetett elérhetőseken lehet elérni, az adott térségekben.

Német nyelvtanárok, magántanárok
Angol magántanár Budapest, Zugló
http://angolorak-budapesten.webnode.hu

Angol tanár segítségére van szükséged Budapesten? Megdöbbensz, hogy milyen kedvező óradíjakon vállalom a következőket: angol nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás akár az alapoktól kezdve, közép- és emeltszintű érettségi vizsga felkészítő. Segítek munkavállalóknak is, akár 0-ról indulva elérni a kívánt nyelvtudási szintet. Budapesten, Zugló környékén.

Angol magántanár Budapest, Zugló
Aventinus Stúdió
http://olasznyelvtanfolyam.hu/

Az Aventinus Stúdió profi és szakképzett oktatókkal várja érdeklődőit, akik olasz nyelvtanulásra adják a fejüket. Magyarországi oktatás mellett lehetőséget nyújtunk Olaszországban való tanulásra is. Látogassa meg oldalunkat!

Aventinus Stúdió
Üzleti angol nyelvtanfolyam
http://www.fastenglish.hu/

Üzleti, céges és szakmai nyelvoktatást vállal a FastEnglish akkreditált nyelvoktató intézmény közel 20 éves fennállással és hatalmas referenciával a háta mögött.

Üzleti angol nyelvtanfolyam
Tanulj franciául!
http://www.soternyelviskola.hu/francia.html

Az angol nyelv mellett, franciául tudni ismét divat és jól fest önéletrajzodban, hogy ezt a gyönyörű európai nyelvet tudod. Tanuld meg a gallok nyelvét és olvass eredeti francia szakácskönyvet, melyet Fabrice Desvignes írt, vagy nézd franciául Jean Reno filmjeit és ha úgy adódik, hogy a franciák fővárosában, Párizsban, jársz, a croissant már a nyelvükön rendelheted a boulangerie-ben.

Tanulj franciául!
Züm-züm angol-magyar bölcsőde
http://www.zumzumbolcsi.hu/araink/

Angol nyelvű foglalkozások, anyanyelvi gondozó által. Montessori szakmai program. Mozgás fejlesztés, hagyományőrző nevelés.

Züm-züm angol-magyar bölcsőde
Jól Németül Nyelvstúdió
http://www.jolnemetul.hu

Német nyelv oktatása egyéni igények szerint is csoportosan, különféle speciális csoportokban, külföldi munkavállalóknak a kívánt szakma szerint.

Jól Németül Nyelvstúdió
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 342 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 342 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7884