Top 40 legújabb link > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Olasz nyelvtanulás könnyedén
http://olasznyelviskola.studioitalia.hu/

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz nyelvtanulás könnyedén
Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
http://www.tutimagantanar.hu

Nyelvtanárt keresel? Országos magántanár-adatbázis: www.tutimagantanar.hu - Rengeteg nyelvtanár hirdetése egy helyen - Egyszerű, gyors, ingyenes keresés Nyelvtanár vagy? Tanítanál? Regisztrálj a honlapon és találj tanítványokat: www.tutimagantanar.hu Több száz elégedett magántanár partner!

Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
http://nonstoptanar.hu/angol-magantanar-budapest

Angoltanárt keresel? A Nonstoptanár adatbázisában hatékonyan oktató angoltanárokat találsz. A keresést több szempont szerint elvégezheted. Helysége, tantárgyra, szintre kereshetsz. A jelenlevő online tanároktól segítséget kaphatsz házifeladatnál, beadandó feladatoknál. Skype-on, azonnal felveheted velük a kapcsolatot. A Tudástárban értékes segédanyagok, kidolgozott matematika feladatok várnak. Készülj akár pótvizsgára vagy érettségire, a Nonstoptanár a megoldás! Magántanár vagy? A Nonstoptanár rugalmas előfizetési konstrukciókat biztosít, megjelenésedet szüneteltetheted, és akár tudásoddal is fizethetsz, ha tananyagot töltesz fel a Tudástárba.

Nonstoptanár - angol magántanár Budapest
Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
http://www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/

Családi, csoportos, felnőtt és gyermek utazások, nyelvtanulással egybekötve! Imád utazni? Szeretne újabb kultúrákat megismerni? Esetleg idegen nyelvet tanulna külföldön? Keressen meg minket és ígérjük, hogy mindent megteszünk az önfeledt és örök élményt nyújtó utazásáért! Segítségünkkel Önnek már csak a bőröndöt kell megpakolnia és már indulhat is!

Air Tourist - nyelvtanulás külföldön
Mészáros Krisztina német szakfordító
http://mknemetszakfordito.hu/

Mészáros Krisztina német szakfordító vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Nem csak német szakmai és hivatalos iratokat fordítok, szívesen vállalom általános tartalmú szövegek fordítását is az élet minden területén: weboldalak, pályázatok, idegenforgalom, kereskedelem, turizmus, vendéglátás, kultúra, sport, szórakozás, zene, szépségipar, stb. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Mészáros Krisztina német szakfordító
Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
http://izbushka.atw.hu

Minőségi orosz nyelvoktatás megfizethető áron! Kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni oktatás, mind kiscsoportos oktatás keretében, nyelvi alapkészségek (írás, beszéd, szövegértés, hallás) és a szóbeli kommunikáció fejlesztése. Ezen kívül orosz üzleti nyelvtanfolyam és gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgára történő felkészítés.

Izbushka Nyelvstúdió - Orosz nyelv oktatása egyéni vagy kiscsoportos
Angol tanulás online otthon - beszeljangolul.com
http://beszeljangolul.com/

Hallásra épülő online angol tanulás - otthon , egyedül is hatékonyan elvégezhető és tökéletesen más, mint amivel eddig találkoztál. Garantálom, hogy sokkal hatékonyabb, mint bármely más tanfolyam. Folyamatosan fejlesztem az online angol tanuláshoz szánt tananyagokat, de ezeken felül angol tanulással kapcsolatos cikkeket és videóikat is töltök fel a blogra. Így lesz az online angol tanulás otthon is kényelmes és hatékony.

Angol tanulás online otthon - beszeljangolul.com
TIT Fordítóiroda Bt.
http://forditoirodabt.hu/forditasi-tevekenyseg/

Professzionális fordítási szolgáltatásokat keres? Válassza a nyíregyházi TIT Fordítóirodát! Vállalkozásunk angol, német, orosz, román és ukrán nyelvű fordítással, jogi fordítással, tolmácsolással és lektorálással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

TIT Fordítóiroda Bt.
Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
http://spanyolora.hu

Spanyol nyelvoktatás Budapesten, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező spanyol tanárokkal. Vidéken illetve külföldön élő diákjaink számár skype-os nyelvórákat is biztosítunk. A spanyol nyelvtanfolyamok minden esetben személyre szabottak.

Colegio Aragón - spanyol nyelvtanfolyamok rugalmas órabeosztásban
Angol nyelvvizsga információk
http://angolnyelvtanulas.info/category/angol-nyelvvizsga/

Angol nyelvtanulással foglalkozó oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az olyan módszertani tudást, amit évtizedek alatt szereztünk meg, átadhassuk mindazoknak, akik botladoznak a nyelvtanulás rögös útján. Legyél akár kezdő nyelvtanuló, vagy felsőfokra készülő nyelvvizsgázó, nálunk minden fontos információt megtalálsz, sőt még extra tippeket is!

Angol nyelvvizsga információk
Franciatanárok egy helyen
http://www.franciatanarok.hu/

Az ország egyetlen csak francia magántanárok hirdetéseit tartalmazó internetes oldala. A franciatanarok.hu adatlapjai részletes információkkal szolgálnak a hirdető franciatanárokkal kapcsolatban, így a francia nyelvtanulás iránt érdeklődő tanulóknak megkönnyíti a megfelelő francia nyelvtanár kiválasztását.

Franciatanárok egy helyen
Bonus Nyelviskola Békéscsaba
http://bekescsaba.bonusnyelviskola.hu/

Kiváló nyelvtanárok oktatják az angolt, német, spanyol, francia, olasz és orosz nyelveket a Bonus Nyelviskolában. Az órák különböző szinteken indulnak, valamint több fajta képzés is megtalálható az iskolában, több oktatási rendben. A nyelviskola felkereshető az ország több pontjában is, többek között Békéscsabán is.

Bonus Nyelviskola Békéscsaba
Online elérhető angol tanárok
http://www.angoltanarok.com/

Képzett angol tanárokat lehet elérni az ország több pontjában az Angoltanárok.com weboldal segítségével. Három hónapig díjtalan a hirdetés az oldalon, ahol elérhetőségeket és óradíjakat is fel lehet tüntetni, az egyéb információk mellett. A tanárok mellett oktató és segédanyagok is letölthetőek az online felületről.

Online elérhető angol tanárok
Német nyelvtanárok, magántanárok
http://www.nemettanarok.hu/

A Némettanárok.hu weboldalon kiváló németül tudó és oktató nyelvtanárok érhetőek el, akik akár érettségire készíthetik fel a rászoruló diákokat. A weblapról továbbá letölthetőek segédanyagok is, valamint a hirdetés időtartalma három hónapig díjtalan. A tanárokat a feltüntetett elérhetőseken lehet elérni, az adott térségekben.

Német nyelvtanárok, magántanárok
Angol magántanár Budapest, Zugló
http://angolorak-budapesten.webnode.hu

Angol tanár segítségére van szükséged Budapesten? Megdöbbensz, hogy milyen kedvező óradíjakon vállalom a következőket: angol nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás akár az alapoktól kezdve, közép- és emeltszintű érettségi vizsga felkészítő. Segítek munkavállalóknak is, akár 0-ról indulva elérni a kívánt nyelvtudási szintet. Budapesten, Zugló környékén.

Angol magántanár Budapest, Zugló
Aventinus Stúdió
http://olasznyelvtanfolyam.hu/

Az Aventinus Stúdió profi és szakképzett oktatókkal várja érdeklődőit, akik olasz nyelvtanulásra adják a fejüket. Magyarországi oktatás mellett lehetőséget nyújtunk Olaszországban való tanulásra is. Látogassa meg oldalunkat!

Aventinus Stúdió
Üzleti angol nyelvtanfolyam
http://www.fastenglish.hu/

Üzleti, céges és szakmai nyelvoktatást vállal a FastEnglish akkreditált nyelvoktató intézmény közel 20 éves fennállással és hatalmas referenciával a háta mögött.

Üzleti angol nyelvtanfolyam
Tanulj franciául!
http://www.soternyelviskola.hu/francia.html

Az angol nyelv mellett, franciául tudni ismét divat és jól fest önéletrajzodban, hogy ezt a gyönyörű európai nyelvet tudod. Tanuld meg a gallok nyelvét és olvass eredeti francia szakácskönyvet, melyet Fabrice Desvignes írt, vagy nézd franciául Jean Reno filmjeit és ha úgy adódik, hogy a franciák fővárosában, Párizsban, jársz, a croissant már a nyelvükön rendelheted a boulangerie-ben.

Tanulj franciául!
Züm-züm angol-magyar bölcsőde
http://www.zumzumbolcsi.hu/araink/

Angol nyelvű foglalkozások, anyanyelvi gondozó által. Montessori szakmai program. Mozgás fejlesztés, hagyományőrző nevelés.

Züm-züm angol-magyar bölcsőde
Jól Németül Nyelvstúdió
http://www.jolnemetul.hu/arak.html

Német nyelv oktatása egyéni igények szerint is csoportosan, különféle speciális csoportokban, külföldi munkavállalóknak a kívánt szakma szerint.

Jól Németül Nyelvstúdió
Angol szintfelmérő tesztek
http://investenglish.hu/angol-szintfelmerok

Az Invest English Nyelviskola angol nyelvtani szintfelmérő tesztjei 20 egyszerű feleletválasztós tesztkérdéssel mutatják meg neked, hogy az alapfokú, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsga szintekhez képest milyen nyelvi képességekkel rendelkezel és segítenek kiválasztani a megfelelő nyelvtanfolyamokat számodra!

Angol szintfelmérő tesztek
M&M Translation Services Kft.
http://mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/tolmacsolas

Vállalkozásunk fordítással, tolmácsolással, lektorálással, kiadványszerkesztéssel, gépeléssel foglalkozik. Látogasson el fordítóirodánk weboldalára, ismerje meg további szolgáltatásaink!

M&M Translation Services Kft.
Szókincsfejlesztő-online szótár-vocabulary trainer
http://www.languagecourse.net/

Két év fejlesztés után néhány hónapja indítottunk el egy szupertanító online szókincsfejlesztő eszközt. A már működő számos online szótanító tanulókártya eszköz mellett, amit mi kínálunk, az egy átfogó, szakszerűen kiválogatott 5000 szót tartalmazó szógyűjtemény 10 népszerű nyelven, költségmentesen. A megjegyzés optimális üteme érdekében minden szó hanggal, képekkel és progresszív ismétlési időközökkel párosul. A lehető leggyorsabb haladás érdekében az összes szó a valódi használati gyakorisága szerint rendezett. Regisztrálni nem szükséges.

Szókincsfejlesztő-online szótár-vocabulary trainer
Olasz nyelvtanulás
http://olaszorszagrol.hu/kategoria/nyelvtanulas/

(Sok)mindent Olaszországról - hírek, információk az olasz kultúra szerelmeseinek. Csapatunk kézenfekvő megoldásnak tartotta egy olyan tárház összeállítását, amely kétségkívül egy véget nem érő vállalkozás, ugyanakkor örök fejlődésre ad lehetőséget. Oldalunkon tájékozódhat nyelvtanulási lehetőségekről, olvashat az olasz gasztronómiáról, tartományokról, közéletről és a kultúráról, de hasznos utazási információkat is összegyűjtöttünk olvasóinknak.

Olasz nyelvtanulás
Nyelvtanulás külföldön - nyelvi utaztatók
http://www.nyelviskola.info/nyelvtanulas-kulfoldon

Nyelvi utaztatók szaknévsora. A cégektől rögtön ajánlatot is lehet kérni.

Nyelvtanulás külföldön - nyelvi utaztatók
Fordítóiroda kereső
http://www.forditoirodakereso.hu

Fordítóirodák szaknévsora fordítás nyelve, szakterülete és egyéb szempontok szerinti szűrési és árajánlatkérési lehetőséggel.

Fordítóiroda kereső
Nyelviskola.info nyelvtanfolyam kereső
http://www.nyelviskola.info

Az oldalon nyelv, tanfolyamtípus, letehető nyelvvizsgák, megye, település és budapesti kerület szerint lehet nyelviskolákat és nyelvtanfolyamokat keresni.

Nyelviskola.info nyelvtanfolyam kereső
Olasz nyelvtanfolyamot keres Budapesten? Klikk!
http://www.berlitz.hu/hu/nyelvtanfolyamok/olasz-nyelvtanfolyamok

Nyelvtanulás? A Berlitz olasz nyelviskolának több, mint százharminc éves történelme van az olasz nyelv oktatásában, közel 600 nyelvstúdióban, a világ több országában. Akkor, ha Budapesten akar olasz nyelvet elsajátítani, a Berlitz olasz nyelvtanfolyam a legjobb lehetőség, ugyanis a Berlitz nyelvstúdiónál az olasz nyelvtanulás kiemelkedő szintű. A olasz nyelvtanfolyamokról amit még fontos tudni: a Berlitz nyelviskola vállalatok részére is biztosít olasz nyelvtanfolyamot Budapesten. A Berlitz.hu weboldalon további információkat láthat hazai, illetve nemzetközi olasz nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamairól. A budapesti olasz nyelvtanfolyamot természetesen anyanyelvi tanárok segítik.

Olasz nyelvtanfolyamot keres Budapesten? Klikk!
Fogadj fel német tanárt! - Segítség a német nyelvtanulásban
http://tanar.hu/nyelv-nemet/

Német tanár után kutatsz? Tekintsd át a tanár.hu site tanárait! Budapesti és más településbéli német tanár szintén található a honlapon. Szóval a német nyelvtanulás többé nem jelent gondot! Minden meglévő tanár profilján külön fel van tüntetve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek német korrepetálásban. Továbbá az is, hogy melyik városban kínálnak oktatást. Sőt, egyes német nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is biztosítanak! Ez szintúgy elolvasható a adatlapjukon. Ha további német nyelvtanulás információkra lenne szükséged, akkor tegyél egy látogatást a weblapra. Ott természetesen más tantárgyakról is olvashatsz. Magolj a vizsgákra német tanár, nyelvtanár segítségével!

Fogadj fel német tanárt! - Segítség a német nyelvtanulásban
Angol tanulás interneten
http://profiangolkiejtes.hu

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. Megrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

Angol tanulás interneten
Ingyenes német nyelvtani anyag
http://www.napinemetteszt.com/igeragozas-ingyenes-e-mail-tanfolyam

Képzeld el, hogy a weboldalamról ingyen tölthetsz le német tananyagokat, melyek segítenek Neked elsajátítani a német nyelvet. Részletekért kattints a linkre

Ingyenes német nyelvtani anyag
Nyelvtanulási technikák, módszerek
http://www.sikeresnyelvvizsga.hu

Fölösleges pénzkidobásnak, idő- és energiapocsékolásnak számít a nyelvtanulás, ha azt nem a megfelelő módon végzed. Weboldalunkon egy egyedülálló online oktatási programmal ismerkedhetsz meg, amely garantáltan megsokszorozza nyelvtanulási hatékonyságodat. A hatékony nyelvtanulás titkai egy e-mail tréning, melyhez most teljesen ingyen hozzájuthatsz, hiszen küldetésünk a nyelvtanulók életének megkönnyítése, és az interneten történő tanulás népszerűsítése, melyhez a Te hozzájárulásodra is szükségünk van.

Nyelvtanulási technikák, módszerek
Ingyenes angol tanfolyam nyugdíjasoknak
http://ingyenesangoltanfolyam.eu/ingyenes-angoltanfolyam-nyugdijasoknak

Szeretné bejárni a világot nyugdíjas éveiben, de nem tud angolul? Válassza INGYENES angol tanfolyamunkat, és jusson el szebbnél szebb helyekre. Kiváló oktatási színvonal, rugalmas időpontok, gyakorlat-orientált képzés.

Ingyenes angol tanfolyam nyugdíjasoknak
Ingyenes angol tanfolyam álláskeresőknek
http://ingyenesangoltanfolyam.eu/ingyenes-angolnyelvtanfolyam-allaskeresoknek

A kevés munkalehetőség miatt a barátaid már rég Angliában dolgoznak? A fizetés az itthoni bér többszöröse, és kínálkoznak az álláslehetőségek! Jelentkezz, MOST ingyenes angol nyelvtanfolyamunkra legyél akár budapesti vagy vidéki. Kezdő és haladó kurzus is indul rugalmas időpontokkal.

Ingyenes angol tanfolyam álláskeresőknek
Ingyenes angol nyelvképzés Budapesten
http://ingyenesangoltanfolyam.eu

A munkádban szeretnél sikeresebb lenni, és ehhez angol tudás szükséges? Jelentkezz ingyenes képzésünkre, ha betöltötted a 18. életévedet! Kiváló oktatási színvonal, rugalmas időpontok, gyakorlat-orientált képzés. A tanfolyamot munka mellett is végezheted.

Ingyenes angol nyelvképzés Budapesten
Német nyelvvizsga témakörök
http://nemettemakorok.webnode.hu/

Német nyelvvizsgára készülsz? Közép vagy felsőfok? Hiányzik valamelyik szóbeli témakör vagy talán az összes? Akkor jó helyen jársz. Egy helyen az összes német kidolgozott nyelvvizsga témakör, közép és felső fokra egyaránt.

Német nyelvvizsga témakörök
Prémium kategóriás egyéni nyelvoktatás
http://brainturbo.org/premium-nyelvoktatas

Idegennyelv-tanulás könnyen, gyorsan, hatékonyan: ez mind megvalósul az Ön számára a Brainturbo Szolnok képzései során. A világon egyedülálló nyelvtanulási módszert kínálunk Önnek, amely már sok ezer embernél bizonyított az eltelt években. Ezzel a módszerrel, akár 10 hét alatt magabiztos nyelvtudást szerezhet angol, vagy német nyelvből. A képzés három szintje külön-külön 40 órát tartalmaz. Az órák első fele az úgynevezett relaxációs (gépi) óra, a másik fele pedig a tréning (gyakorló, előhívó) óra, melyek során beszédközpontú nyelvtudást szerezhet. Ajánljuk mindenkinek, aki teljesebb emberré szeretne válni. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet rólunk!

Prémium kategóriás egyéni nyelvoktatás
Online szótár 24 nyelven, kvízek, játékok, nyelvi fórumok
http://hu.bab.la

Online nyelvi portálunk, a bab.la jelenleg 23 nyelven elérhető és többek között kínál szótárakat, kvízeket, játékokat, nyelvi fórumokat és egyéb hasznos nyelvtanuláshoz kapcsolódó alkalmazásokat. A bab.la oldalon belül figyelmébe ajánlom új angol-magyar szótárunkat, mely szinonimák és példamondatok feltüntetésével segíti a nyelvtanulókat. Ezenkívül az oldalon találhatóak még kulturális és nyelvtani témájú tesztek és játékok az általunk kínált nyelveken. A szótárat folyamatosan fejlesztjük.

Online szótár 24 nyelven, kvízek, játékok, nyelvi fórumok
Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
http://tanar.hu/nyelv-angol/

Angol magántanárt keresel? Nézd át a tanár.hu site tanárait! Budapesti és vidéki angol tanár szintén található a weblapon. Szóval a angol nyelvtanulás többet nem gond! Minden tanár leírásában külön meg lett említve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek angol oktatással kapcsolatban. Illetve az is, hogy hány városban kínálnak oktatást. Sőt, bizonyos angol nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is vállalnak! Ez szintén látható a bemutatkozásukban. Ha további angol nyelvtanulás információkra lenne szükséged, akkor tegyél egy látogatást a honlapra. Ott természetesen az egyéb tantárgyakról is tudakozhatsz. Magolj a vizsgákra angol magántanár, nyelvtanár szakértelme segítségével!

Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
Angol nyelviskola érdieknek
http://www.nyelviskolaerd.hu

Válassza angol nyelviskolánkat Érden és garantáltan a legjobb oktatók foglalkoznak majd Önnel vagy gyermekével. Minden oktatónk egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkezik és többfordulós kiválasztási procedúrán kell átesniük, amíg bekerülnek nyelviskolánk oktatói közé. A magasabb szinten tanulókat anyanyelvi tanár várja, hogy a nyelvtani tudás mellett a kiejtést is tökéletesen sajátíthassa el. Nyelviskolánkban mindenkinek biztosítunk ingyenes próbaórát, hogy személyesen és elkötelezettség nélkül is megygőződhessen, hogy megfelelő-e neki az adott csoport, vagy inkább egyéni vagy páros óra mellett dönt.

Angol nyelviskola érdieknek
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9785