Levelező nyelvoktatás > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Levelező nyelvoktatás > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
2007 Kapos - Oktatás és képzés
http://www.2007kapos.hu/

2007 Kapos - Oktatás és képzés az ország minden területén. Levelező tanfolyamok: Angol levelező nyelvtanfolyam kezdőknek.

2007 Kapos - Oktatás és képzés
Elonet - Levelező + Interaktív lecke
http://www.elonet.hu/

Az ELOnet multimédiás nyelvtanulási lehetőség, melyet a megújult angol kezdő és középhaladó, illetve a német, az olasz és a spanyol kezdő tananyagsorozat mellé kiegészítésként rendelhet meg! Az ELOnet program hozzáférést biztosít havonta 2 interaktív leckéhez, amelyek elősegítik a hagyományos levelező tanfolyam (tankönyvek + kazetták/CD-k) oktatási anyagainak elmélyítését. Ez a program garantálja, hogy még kényelmesebben és még eredményesebben tanuljon angolul, németül, olaszul és spanyolul.

Elonet - Levelező + Interaktív lecke
ELO - Japán kezdő
http://www.elo.hu/japan_nyelvtanfolyam_kezdoknek

Ha szeretné egy egzotikus ország nyelvét elsajátítani, iratkozzon be japán kezdő tanfolyamunkra! Az ELO japán nyelvtanfolyama kiváló alkalmat nyújt a hallgatóknak arra, hogy nemcsak a nyelvet, de ezt a varázslatos országot is megismerhessék. A tanulás hatékonyságát garantálja a leckefüzetek állandó és ismétlődő struktúrája. A kiejtés szemléltetéséhez a Hepburn-féle fonetikai átírást alkalmazzuk. Ez a világszerte használt, angol eredetű latinbetűs átírás, amelyet tanulás közben is alkalmazhatunk a gyakorlatok, házi feladatok lejegyzeteléséhez, amíg nem sajátítottuk el a szóképeket. A hangkazetta lehetővé teszi a kiejtés tökéletes elsajátítását.

ELO - Japán kezdő
Európai levelező nyelvi oktatás
http://www.elo.hu/nyelvi_tanfolyamok

A világon emberek százezrei tanulnak idegen nyelvet levelező módszerrel. Az ELO tankönyvei és CD-i az otthoni tanuláshoz készültek. A nyelvtanfolyamokat úgy fejlesztettük ki, hogy maximálisan elősegítsék az egyéni tanulást. A kis részekre osztott leckék és a kiejtési gyakorlatok könnyen feldolgozhatóvá teszik a tananyagot. Tanfolyamaink - nyelvtől függően - 1, 2, illetve 3 szinten vehetők igénybe. A különböző szintek egymásra épülnek, a középhaladó és haladó tanfolyamainkon a tananyag minden füzetben az előző leckék ismétlésével kezdődik.

Európai levelező nyelvi oktatás
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984