Top 40 legnépszerűbb link > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Német tanulás online
http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/

A DeutschAkademie Nyelviskola Kft. egy némettel idegennyelvként foglalkozó intézmény. A Deutschakademie intenzív német nyelvtanfolyamokat kínál Bécsben, Münchenben, Berlinben és Frankfurtban. Egyetemi végzettseggel rendelkező tanárainkkal együttműködve kifejlesztettünk egy Grammatik-Trainer-t, amelynek nyelvtani és szókinccsel kapcsolatos gyakorlatai az Európai Referenciakeret szintjeihez igazodnak. A használata természetesen ingyenes.

Német tanulás online
Kreatív nyelvtanulás
http://www.kreativnyelv.hu/

Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a "hagyományos" nyelvtanulási módszerek és a Gaál Ottó által kifejlesztett Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi. A 12 leckéből álló oktatócsomag kezdő szintről indul, s a középfokú nyelvvizsga követelményeit célozza meg. A tananyagot a Sikeres Állami Nyelvvizsga fejezet zárja, amely olyan taktikai tanácsokat ad a leendő vizsgázóknak, amelyek akár 5-10 pluszpontot hozhatnak a nyelvvizsgán. A kiejtést nehéz leírva megtanulni, ezért használjuk figyelmesen a CD-t, amelyen minden szólap és több száz mondat szerepel.

Kreatív nyelvtanulás
Nyelvi tesztek - ELO
http://www.elo.hu/nyelvi-tesztek

Tanult már korábban idegen nyelveket? Nem biztos benne, milyen szintű tanfolyamra jelentkezzen? Az alábbi szintfelmérő teszttel eldöntheti, milyen szintű ELO kurzust érdemes választania. Olvassa el figyelmesen az utasításokat, és válassza ki a felsorolt szavak közül azt, amelyik Ön szerint az adott mondatba illik. A tesztre kb. 30 percet szánjon. A teszt kitöltése után, az "Értékelés" gombra kattintva megtekintheti a teszt helyes megoldását és az elért pontszámot. Tesztek: angol, német, olasz, spanyol, francia.

Nyelvi tesztek - ELO
Sopron - Dialóg Nyelvstúdió
http://www.dialognyelvstudio.hu/

A Dialóg Nyelvstúdióban 1996 óta folyik angol, német, olasz, spanyol és francia nyelv oktatása kezdő szintről a felsőfokú nyelvvizsga előkészítő szintig. Szeptembertől oktatási palettánk orosz nyelvi képzéssel is bővült. Az általános nyelvi képzés mellett kereskedelmi, idegenforgalmi, valutaváltói, üzleti és gazdasági szaknyelvi képzést is folytatunk. Lakossági tanfolyamaink mellett céges megrendelőink számára is szervezünk egyedi képzési igényeiknek megfelelő oktatásokat. 9400 Sopron, Deák tér 47.

Sopron - Dialóg Nyelvstúdió
Tata - Zilion nyelviskola és fordítóiroda
http://www.zilion.hu/

Zilion Nyelviskola és Fordító Szolgáltató Kft. Tata, Vértesszõlõsi út 50. Angol, német, olasz, francia, spanyol, orosz nyelvoktatás minden szinten.

Tata - Zilion nyelviskola és fordítóiroda
Sopron - Verso Nyelviskola
http://www.verso.hu/

Verso Nyelviskola Sopron, Frankenburg u. 2/D 1.emelet.

Sopron - Verso Nyelviskola
nyelvkönyvbolt.hu
http://www.nyelvkonyvbolt.hu/

Üdvözöljük a Libra Books Kft virtuális idegennyelvű könyvesboltjában. Ha megtalálta a legmegfelelőbb könyvet, és nincs ideje eljönni hozzánk megnézni, elküldjük az Ön által megadott címre.

nyelvkönyvbolt.hu
Magyar nyelv iskola külföldieknek
http://www.magyar-iskola.hu/

A Hungarian Language School magyarnyelv-iskola külföldieknek. Az ország egyetlen csak a magyar mint idegen nyelv tanítására szakosodott nyelviskolája. Nemzetközi iskola, ahol 5 kontinensről több mint 80 ország képviselői tanulják a magyar nyelvet: diplomaták, üzletemberek, neves világcégek munkatársai, tanárok, diákok és sokan mások. - Cím: 1088 Budapest, Bródy S. u. 4.

Magyar nyelv iskola külföldieknek
Görög nyelvtanulás
http://www.dialogus.hu/index.nof?o=0&k3=53&nyelvid=1&k1=5&k2=16

Folyamatosan indítjuk egyéni és kiscsoportos görög tanfolyamainkat, melyeken a cél a négy alapvető készség (beszéd, beszédértés, írás, olvasás) kiegyensúlyozott, intenzív fejlesztése. Az oktatás egymásra épülő modulokból áll. - Dialógusház - Budapest.

Görög nyelvtanulás
Sopron - Padlás Nyelviskola
http://www.padlaskiado.hu/

A soproni Padlás Nyelviskola és Könyvkiadó Kkt. honlapja. angol és német nyelvet oktatunk a kezdõtõl a haladón át a felsõfokú szintig. Hallgatóink között mindenféle korosztály képviselõje megtalálható.

Sopron - Padlás Nyelviskola
Mosonmagyaróvár - Centrum Nyelviskola
http://www.centrumnyelviskola.hu/

A CENTRUM Nyelviskola Felnőttoktatási Intézmény immáron 3 éve működik Mosonmagyaróvár városában, mint nyelvoktató cég. Számos nyelvtanfolyamot szerveztünk mind lakossági, mind vállalati szférában. Szolgáltatásaink, közé tartozik az angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol nyelvek oktatása az alap kurzusoktól egészen a felsőfokú szint elsajátításáig. Az egyénitől a csoportos oktatásig több típusú és létszámú tanfolyamot szervezünk. Egyéni megrendelés esetén elképzelés és kívánság szerint testreszabott ajánlatokat készítünk. A vállalati kurzusokat a cégek telephelyein vagy a vállalkozások által megjelölt helyszíneken (illetve saját belvárosi telephelyünkön is) meg tudjuk szervezni.

Mosonmagyaróvár - Centrum Nyelviskola
Angol tesztek, nyelvi kérdéssorok
http://www.delmagyar.hu/angol_tesztek/

Angol tesztek, nyelvi kérdéssorok - Szókincs, nyelvtan, olvasási készség, helyesírás, hallott szövegértés, közvetítőkészség, beszédkészség, kultúra - országismeret.

Angol tesztek, nyelvi kérdéssorok
Elte Idegennyelvi Továbbképző Központ
http://www.onyc.hu/magunkrol

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. nyelvvizsgáztatással és idegennyelv-oktatással foglalkozik. Akkreditált vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, több mint 30 nyelven kínálunk vizsgalehetőséget. Üdvözlünk új online ügyintézési rendszerünkben. A regisztrációt követően a jelentkezéstől az eredménylekérdezésen át a vizsgadíj online befizetésig minden lényeges dolgot el tudsz intézni egy helyen. Jó tanulást és eredményes nyelvvizsgát kívánunk!

Elte Idegennyelvi Továbbképző Központ
Elonet - Levelező + Interaktív lecke
http://www.elonet.hu/

Az ELOnet multimédiás nyelvtanulási lehetőség, melyet a megújult angol kezdő és középhaladó, illetve a német, az olasz és a spanyol kezdő tananyagsorozat mellé kiegészítésként rendelhet meg! Az ELOnet program hozzáférést biztosít havonta 2 interaktív leckéhez, amelyek elősegítik a hagyományos levelező tanfolyam (tankönyvek + kazetták/CD-k) oktatási anyagainak elmélyítését. Ez a program garantálja, hogy még kényelmesebben és még eredményesebben tanuljon angolul, németül, olaszul és spanyolul.

Elonet - Levelező + Interaktív lecke
Harruckern Nyelviskola Gyula
http://www.harruckern.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=131&Itemi ...

Ha nyelvtanuláson töröd a fejed, akkor jó helyen jársz. A Harruckern Nyelviskola által kínált lehetőségek közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást. A menüpontokra kattintva szerezhetsz részletesebb információt szolgáltatásainkról, a nyelvekről és elérhetőségeinkről. Jelentkezhetsz, ha elszántad magad a nyelvtanulásra! A Harruckern Nyelviskola Gyula belvárosában, könnyen megközelíthető helyen található. Hat, igényesen kialakított, korszerűen felszerelt tanteremben folyik az oktatás. Iskolánkban angol és német nyelveket tanulhatnak a hallgatók.

Harruckern Nyelviskola Gyula
Európai levelező nyelvi oktatás
http://www.elo.hu/nyelvi_tanfolyamok

A világon emberek százezrei tanulnak idegen nyelvet levelező módszerrel. Az ELO tankönyvei és CD-i az otthoni tanuláshoz készültek. A nyelvtanfolyamokat úgy fejlesztettük ki, hogy maximálisan elősegítsék az egyéni tanulást. A kis részekre osztott leckék és a kiejtési gyakorlatok könnyen feldolgozhatóvá teszik a tananyagot. Tanfolyamaink - nyelvtől függően - 1, 2, illetve 3 szinten vehetők igénybe. A különböző szintek egymásra épülnek, a középhaladó és haladó tanfolyamainkon a tananyag minden füzetben az előző leckék ismétlésével kezdődik.

Európai levelező nyelvi oktatás
Spanyol nyelvi internetes tananyagok
http://www.e-spanyol.hu/tananyag.php

E-spanyol.hu -Spanyol nyelvi internetes tananyagok gyűjteménye.

Spanyol nyelvi internetes tananyagok
OroszNyelv.com
http://www.orosznyelv.com

Ingyenes online szórakoztató orosz nyelvtanfolyam! Nagy segítség az orosz nyelvet tanulóknak. Miközben a Magazint olvasod, szinte észrevétlenül gyakorlod a nyelvet. Persze az orosz nyelvleckék is megtalálhatóak, sőt, távoktatásra is feliratkozhatsz, mely teljesen ingyenes, de felejtsd el a száraz nyelvtanórákat! Itt a mottó az, hogy legyen szórakozás a nyelvtanulás!

OroszNyelv.com
ELO - Online házi feladat
http://www.elo.hu/elo-online

Európai Levelező Oktatás. Üdvözöljük online házi feladat modulunkban! 2008-tól már több szakmai és hobbi tanfolyamunk esetében is igénybe vehető az online házi feladat javítás, a nyelvtanfolyamaink mellett. Gyors, mert levelével nem kell a postára mennie, mert az interneten megoldott házi feladatokat a tanár 3 napon belül kijavítja!

ELO - Online házi feladat
A nyelvi szintek leírása
http://www.delmagyar.hu/ftp/delm/EUszinttajT3.html

A nyelvi szintek leírása (A1-C2) Megértés, beszéd, írás.

A nyelvi szintek leírása
Selyemút Nyelviskola
http://www.selyemutnyelviskola.com/

A magyarországi nyelvoktatásban az oktatott nyelveket hagyományosan két csoportra szokás fölosztani: népszerű és úgynevezett kis nyelvekre. Az előző csoportba tartoznak a világnyelvek, az angol, német, francia, olasz és spanyol, az ebből a kategóriából kieső, kevésbé népszerű nyelveket pedig kis nyelveknek hívják. Egy kevésbé népszerű nyelv oktatása általában csak púp a nyelviskolák hátán, mivel nincs mindig meg a kezdéshez szükséges 5-7 fő...A Selyemút Nyelviskola azért jött létre, hogy a "kis nyelvek" tanulóinak ne legyenek ilyen gondjai. Nálunk már 2 főtől csoportos a tanfolyam! Tanáraink tapasztalt nyelvtanárok. Valamennyien éltek abban az országban, melynek a nyelvét tanítják, így óráikon a nyelvvel és a kultúrával is megismerkedhetnek a diákok. Nyelvek: Norvég, svéd, dán, finn, portugál, spanyol, latin, magyar, görög, török, örmény, perzsa, héber, arab, indonéz, kínai, japán, koreai, mongol, horvát, holland...

Selyemút Nyelviskola
Győr - Hatos Nyelviskola
http://www.hatos.hu/

Győr és a régió egyik legjelentősebb nyelvoktató intézménye a Hatos és Társa Nyelviskola, amely több mint 11 éve fogadja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket a kezdő szinttől a felsőfokig, egyéni és csoportos oktatás keretében. Cím: 9021 Győr, Szent István u. 7.

Győr - Hatos Nyelviskola
online nyelvoktatás blog
http://onlinenyelvoktatas.blog.hu/

Beck Hajnalka vagyok, a Lingvico egyik K+F kulcsembere. A kutatás-fejlesztéshez elindítottam egy online nyelviskolát, a Lingvico Labort, ahol mindenfélét kipróbálok. A blogban ezekről a próbálkozásokról, pozitív és negatív tapasztalatokról írok.

online nyelvoktatás blog
Nagykanizsa - Hollywood Nyelviskola
http://www.hollywoodnyelviskola.hu/

Garantált siker, a Hollywood program. Egy ingyenes szintfelmérés után elkészítünk Neked a céljaidhoz és a meglévő tudásodhoz igazodó személyes tanulási programot. Ebből pontosan fogod látni, hogy mennyi idő és mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy elérd a célodat. Mindig fogod látni, hogy éppen hol tartasz. Egy biztos, ha ezen a programon végig haladsz, el fogod érni a célodat. Cím: Nagykanizsa, Magyar u. 2.

Nagykanizsa - Hollywood Nyelviskola
Szótár, fordítás
http://szotar.wyw.hu/

[Angol-Magyar szótár] [Braille-írás] [Dictionaries] [Enciklopédiák] [Érdekességek] [Értelmező szótárak] [Eszperantó-magyar] [Eszperente] [Fordítóirodák oldalai] [Fórum] [Francia-Magyar] [Gasztronómia szótárak] [Gazdaság] [Helyesírás] [Indián nyelvek] [Indián szótárak] [Informatikai szótárak] [Jelnyelv] [Katonai szótár] [Latin] [Magyar nyelv] [Magyar-Cigány szótár] [Műszaki szótár] [Német- Magyar] [Nyelviskola] [Olasz-Magyar] [Online fordítás] [Orvosi szótár] [Programok] [Sport szótár] [Szakfordítás] [Szakszótárak] [Szinonímaszótár] [Szlengszótárak] [Szótárak idegen nyelven] [Szótárak magyar nyelven] [Szótárgép] [Szótárgyűjtemény] [Természettudomány] [Vallási szótár] [Wörterbuch]

Szótár, fordítás
Keleti Nyelvek Iskolája
http://www.keletinyelvek.hu/

A keeti nyelvek és kultúrák specialistája. A Keleti Nyelvek Iskolája 1995-ben jött létre az ELTÉ-n. Már a kezdetektől fogva számos neves orientalista – sinológus, japanológus – oktatott, tevékenykedett. Az iskola úttörő szerepet töltött be a távol-keleti nyelvek magyarországi oktatásának terén, illetve a távol-keleti kultúrák magyarországi megismertetésében. Létrejövetele óta foglalkozik a Magyarországon élő kínai anyanyelvűek magyar nyelvi és angol nyelvi képzésével is. Kínai és Japán nyelvtanfolyamok. Iroda: Szentkirályi Irodaház 1088 Budapest, Szentkirályi u. 8., II. emelet.

Keleti Nyelvek Iskolája
Sztaki - angol, magyar szótár
http://szotar.sztaki.hu/docs/marketing2001tel.html

Üdvözöljük a SZTAKI angol-magyar, magyar-angol szótárában!

Sztaki - angol, magyar szótár
Libri Online könyvbirodalom
https://www.libri.hu/konyv/nyelvkonyv-szotar/

Nyelvkönyvek, szótárak, gyermekeknek, felnőtteknek. Nyelvvizsga feladatgyűjtemények.

Libri Online könyvbirodalom
Helen Doron Early English
http://www.helendoron.hu/

Az angol származású Helen Doron egyesítette zseniális nyelvészi képességeit, a gyerekek tanítására irányuló szenvedélyét és azt a rengeteg inspirációt, melyet a filozófia, a zene és az orvostudomány elismert szakembereitől merített, hogy létrehozza a sikeres, áttörő Early English tanulási rendszerét. Olyan természetes és sikeres tanítási módszert hozott létre, melynek során a gyerekek izgalmas, bátorító és vidám környezetben tanulnak meg angolul.

Helen Doron Early English
ta.suli Nyelviskola
http://www.ta.suli.hu

Angol és német nyelvtanfolyamok Sopronban, sokféle igényre, minden írástudó korosztálynak. Általános és vizsgákra készítő tanfolyamainkon egyaránt igényes, ösztönző oktatásra törekszünk. A csoportbeosztást nagyon gondosan végezzük, hogy az együtt tanulók mind a lehető legjobban haladhassanak.

ta.suli Nyelviskola
Szeged - Nyelvprofil Nyelviskola és fordítóiroda
http://www.nyelvprofil.hu/

Vállaljuk egyének és kiscsoportok (max. 8 fõ) nyelvoktatását motivált, jól képzett nyelvtanárokkal egész évben folyamatosan. Angol, német, olasz, magyar nyelv. Szeged-Zászló u. 4A-4B. III. em. 45.

Szeged - Nyelvprofil Nyelviskola és fordítóiroda
Békéscsaba - Lingva
http://www.lingva.hu/

A Lingva-Tech Oktatási Stúdió angol, német, spanyol, olasz és román nyelvtanfolyamokat kínál az idegen nyelvet tanulni vágyóknak. Nyelviskolánkban letehető az államilag elismert, nemzetközi bizonyítványt is adó ECL nyelvvizsga valamint a nemzetközi City&Guilds nyelvvizsga.

Békéscsaba - Lingva
Gyermekképzés külföldön
http://www.lingvisit.hu/index.php?option=com_estateagent&Itemid=49&act=cat&t ...

Angol, német, francia, olasz, spanyol gyermek és ifjúsági tanfolyamok. A külföldi nyelvoktatás mellett tartalmas szabadidős programok, kirándulások teszik felejthetetlenné az élményt. Reptéri transzferek, 24 órás felügyelet.

Gyermekképzés külföldön
Sprachcaffe Online nyelvi tesztek
https://www.sprachcaffe.com/magyar/tanulas-kulfoldon/nyelv-teszt/nyelv-teszt.htm

Sprachcaffe nyelviskola nyelvi tesztjeivel meghatározhatja nyelvi szintjét angol, német, olasz, francia, spanyol, kínai nyelvből.

Sprachcaffe Online nyelvi tesztek
Esztergom - Mária Valéria
http://www.mariavaleria.hu/

Mária Valéria Nyelviskola - Mária Valéria Oktatási és Szolgáltató Kft.

Esztergom - Mária Valéria
Tanárkereső
http://www.tanarkereso.hu/

Nyelvtanárt keres? Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 535 tanár közül választhat.

Tanárkereső
e-Bratanki lengyel-magyar szótár
http://www.e-bratanki.hu/

e-Bratanki lengyel-magyar szótár. Tippek a kereséshez, (Lengyel karakterek magyar billentyűzeten...)

e-Bratanki lengyel-magyar szótár
Digitalistananyag.hu
http://www.digitalistananyag.hu/

Digitalistananyag.hu - interaktívtananyag, digitális tananyag, oktatófilmek, drogprevenció, mentálhigiéne, egészségnevelés, oktatás, oktatóanyag CD és DVD filmek széles választékából online rendelhet.

Digitalistananyag.hu
Győr - Supreme
http://www.supreme.hu/

A Supreme akkreditált nyelviskola és nyelvvizsgahely egyben, hogy a megszokott környezetben vizsgázhass! Ha azonban úgy döntesz, hogy csak a nyelvvizsgád szeretnéd nálunk letenni, természetesen erre is van lehetőséged! Komplex oktatási programot kínálunk a szintfelméréstől kezdve egészen a nyelvvizsgáig, hogy mindent egy helyen intézhess!

Győr - Supreme
Magyar nyelvtanfolyam Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/magyar/

Hetente induló magyar nyelvtanfolyam a Zuglói Nyelviskolában. Egyéni és 2-4 fős kiscsoportos nyelvoktatás Budapesten.

Magyar nyelvtanfolyam Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984