Nyelviskolák megyék szerint > Győr-Moson-Sopron megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Győr-Moson-Sopron megye > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Győr - Supreme
http://www.supreme.hu/

A Supreme akkreditált nyelviskola és nyelvvizsgahely egyben, hogy a megszokott környezetben vizsgázhass! Ha azonban úgy döntesz, hogy csak a nyelvvizsgád szeretnéd nálunk letenni, természetesen erre is van lehetőséged! Komplex oktatási programot kínálunk a szintfelméréstől kezdve egészen a nyelvvizsgáig, hogy mindent egy helyen intézhess!

Győr - Supreme
Győr - Hatos Nyelviskola
http://www.hatos.hu/

Győr és a régió egyik legjelentősebb nyelvoktató intézménye a Hatos és Társa Nyelviskola, amely több mint 11 éve fogadja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket a kezdő szinttől a felsőfokig, egyéni és csoportos oktatás keretében. Cím: 9021 Győr, Szent István u. 7.

Győr - Hatos Nyelviskola
Sopron - Padlás Nyelviskola
http://www.padlaskiado.hu/

A soproni Padlás Nyelviskola és Könyvkiadó Kkt. honlapja. angol és német nyelvet oktatunk a kezdõtõl a haladón át a felsõfokú szintig. Hallgatóink között mindenféle korosztály képviselõje megtalálható.

Sopron - Padlás Nyelviskola
Sopron - Dialóg Nyelvstúdió
http://www.dialognyelvstudio.hu/

A Dialóg Nyelvstúdióban 1996 óta folyik angol, német, olasz, spanyol és francia nyelv oktatása kezdő szintről a felsőfokú nyelvvizsga előkészítő szintig. Szeptembertől oktatási palettánk orosz nyelvi képzéssel is bővült. Az általános nyelvi képzés mellett kereskedelmi, idegenforgalmi, valutaváltói, üzleti és gazdasági szaknyelvi képzést is folytatunk. Lakossági tanfolyamaink mellett céges megrendelőink számára is szervezünk egyedi képzési igényeiknek megfelelő oktatásokat. 9400 Sopron, Deák tér 47.

Sopron - Dialóg Nyelvstúdió
Mosonmagyaróvár - Centrum Nyelviskola
http://www.centrumnyelviskola.hu/

A CENTRUM Nyelviskola Felnőttoktatási Intézmény immáron 3 éve működik Mosonmagyaróvár városában, mint nyelvoktató cég. Számos nyelvtanfolyamot szerveztünk mind lakossági, mind vállalati szférában. Szolgáltatásaink, közé tartozik az angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol nyelvek oktatása az alap kurzusoktól egészen a felsőfokú szint elsajátításáig. Az egyénitől a csoportos oktatásig több típusú és létszámú tanfolyamot szervezünk. Egyéni megrendelés esetén elképzelés és kívánság szerint testreszabott ajánlatokat készítünk. A vállalati kurzusokat a cégek telephelyein vagy a vállalkozások által megjelölt helyszíneken (illetve saját belvárosi telephelyünkön is) meg tudjuk szervezni.

Mosonmagyaróvár - Centrum Nyelviskola
Sopron - Verso Nyelviskola
http://www.verso.hu/

Verso Nyelviskola Sopron, Frankenburg u. 2/D 1.emelet.

Sopron - Verso Nyelviskola
Győr - Royal nyelviskola
http://www.royalnyelviskola.hu/

Egyéni és mini tanfolyamokkal várunk minden kedves tanulni vágyót, gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hét nyelven a hét minden napján! H-9022 Győr, Szent István út 49. I. emelet 8. ajtó

Győr - Royal nyelviskola
ta.suli Nyelviskola
http://www.ta.suli.hu

Angol és német nyelvtanfolyamok Sopronban, sokféle igényre, minden írástudó korosztálynak. Általános és vizsgákra készítő tanfolyamainkon egyaránt igényes, ösztönző oktatásra törekszünk. A csoportbeosztást nagyon gondosan végezzük, hogy az együtt tanulók mind a lehető legjobban haladhassanak.

ta.suli Nyelviskola
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984