Nyelviskolák megyék szerint > Heves megye > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Heves megye > 3 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Eger - SupraVita Nyelviskola
http://www.supravita.hu/

Cégünk nyolc és fél éves múltja alatt törekedett a minőségi nyelvoktatás minél szélesebb skálán mozgó igényeit kielégíteni, egészen az óvodás korosztálytól a felnőtt, céges és szaknyelvi oktatásig. Kislétszámú csoportokban, vagy akár egyénileg, kellemes atmoszférájú, modern stúdiónkban vagy kiszállással, a szakmai érdekeket előtérbe helyezve, de az egyénre is odafigyelve biztosítjuk a tanulás hatékony, sikeres kondícióit. Angol, német, orosz, holland, olasz, francia, spanyol nyelvoktatás. 3300 Eger, Menház u.53

Eger - SupraVita Nyelviskola
Langwest Nyelvi Központ
http://www.langwest.hu/

A Langwest Nyelvi Központ jelentős szerepet tölt be a felnőtt- és gyermeknyelvoktatás területén az észak-magyarországi régióban. Több mint egy évtizede foglalkozunk felnőttoktatással, fő tevékenységünk angol és német nyelvtanfolyamok szervezése és tartása Miskolc és Eger vonzáskörzetében.

Langwest Nyelvi Központ
Oxford International Nyelviskola Kft.
http://www.oxfordinternational.hu/

Több idegen nyelvből (angol, német, francia, finn, olasz, spanyol, latin, orosz, ukrán, lovári, mongol és magyar, mint idegen nyelvből) készítjük fel Tanulóinkat az általuk kiválasztott nyelvvizsgára a regisztrált és az akkreditált képzési programjaink szerint. 3300 Eger, Bródy Sándor u. 1.

Oxford International Nyelviskola Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984