Nyelviskolák megyék szerint > Nyelvtanfolyamok országosan > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák megyék szerint > Nyelvtanfolyamok országosan > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Katedra nyelviskola Hálózat
http://www.katedra.hu/

A Katedra oktatási módszere már több százezer ember számára sikeresnek bizonyult. A Katedra Nyelviskola Hálózat nyerte el 2008-ban a Magyar Franchise Szövetség legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózata címet. Az év legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise-hálózata címét elnyerő Katedra Nyelviskola Hálózat a Katedra Nyelviskola Budapest vezetésével 2006-ban franchise alapon létrejött olyan egyedülálló, országos lefedettségű nyelviskola hálózat, amely jelenleg Magyarország 19 megyéjének 36 városában van jelen.

Katedra nyelviskola Hálózat
NyelvHálózat
http://www.nyelvhalozat.hu/

Országos nyelviskola hálózat - Minőségi nyelvoktatás országszerte. Nyelvhálózatunk jelentős szakmai múlttal rendelkező nyelviskolákból alakult országos együttműködési hálózat, mely a 21. század követelményeivel összhangban, eurokonform szabványok mentén biztosítja a minőségi nyelvoktatást és kapcsolódó szolgáltatásokat Magyarország nagyvárosaiban regionális lefedettséggel.

NyelvHálózat
Oxford Oktatási Központ
http://www.oxford.hu/

Az Oxford Oktatási Központ alapítói diplomás nyelvtanárok, akik saját nyelvtanulási és nyelvtanári tapasztalatuk, illetve szakirányú egyetemi végzettségük alapján garanciái a megalapozott szakmai háttérnek.

Oxford Oktatási Központ
Smile nyelviskola
http://www.smilenyelviskola.hu/

2000 őszén Nyugat-Magyarországon indult el első nyelviskolánk, ahol a Smile alapítója, Nagy Mariann, saját nyelvtanulási tapasztalataiból kiindulva a következő problémákra keresett megoldást: olyan angol nyelviskola legyen, ahova a tanuló saját időbeosztásának megfelelően tud járni, ahol nem kell csoporthoz alkalmazkodni és nincs házi feladat. Az évek során kapott ezernyi tanulói sikerbeszámoló, a sikeres nyelvvizsgák, angliai utazásaink, és legendássá vált rendezvényeink a vezetőséget arra ösztönözték, hogy az ország többi városában élők számára is elérhetővé tegyék a fantasztikus sikereket. Így jött létre maga a franchise hálózat, és épülnek sorra az új Smile nyelviskolák olyan elkötelezett iskolavezetőkkel és csapataikkal, akiknek célja egyöntetűen a következő: Olyan oktatási környezet , ahol az angol nyelv elsajátítása a lehető leghatékonyabb módon valósul meg!

Smile nyelviskola
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984