Nyelviskolák nyelvek szerint > Német > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Német > 6 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szeged - Profi Profil Nyelviskola
http://www.profinyelvstudio.hu/index.php?oldal=nemet_nyelvtanfolyam_szeged

Német nyelvtanfolyam: Nyelvoktatás alaptól-felsőfokig, kis létszámú: 6-12 fős gyerek, felnőtt és nyugdíjas csoportok. Beszédközpontú órák egyetemi vegzettségű tanárokkal.

Szeged - Profi Profil Nyelviskola
Német nyelvtanfolyam Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/nemet/

Hetente induló német nyelvtanfolyam a Zuglói Nyelviskolában. Egyéni és 2-4 fős kiscsoportos nyelvoktatás Budapesten.

Német nyelvtanfolyam Budapest
max-service.hu
http://www.max-service.hu

Rengeteg állás Németország területén betöltetlen és kizárólag egy dolgozni és több pénzt keresni kívánó, lelkes magyar szakemberre vár. Ha számodra is jól jönne egy magas fizetésű állás Németországban, jelentkezz a max-service.hu weboldalon, melyen számtalan hasznos infót megtalálsz az állásokkal kapcsolatban, és kitöltheted a jelentkezési űrlapot, amelyet szintén az oldalukon megtalálsz. Válogass Te is az álom munkák közt! Rendszeresen szervezünk ingyenes német nyelvtanfolyamokat az érdeklődő jelentkezők számára. Cserébe a tanfolyam sikeres elvégzését követően a szervezésünkben történő németországi munkavállalást kérjük meghatározott ideig.

max-service.hu
Német nyelvórák a VIII kerületben!
http://www.nemetnyelvoktatas.com

A mi szisztémánkkal úgy tanulhatsz meg németül, hogy elfelejted a szót: tanulás. Óráink nem a magolás, hanem a természetesség köré épülnek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy diákjaink minél előbb megtanulják kifejezni magukat németül, így sokkal hatékonyabban, gyorsabban válik készségszintűvé a német nyelv használata. A sikerélménynek itt is hatalmas jelentősége van, óráinkon éppen ezért (is) nem szavakat írunk hosszú tömött sorokban, nem nyelvtant biflázunk, hanem beszélgetünk. Németül beszélgetünk. Így, amellett, hogy szinte játszva rögzülnek a szavak, a nyelvtan, természetessé válik, hogy németül szólalunk meg, és németül értünk. Sikerességünket bizonyítja az, hogy tanulóink már az első hónapban ragyogóan ki tudják fejezni magukat az addig elsajátított anyaggal.

Német nyelvórák a VIII kerületben!
Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Német nyelvtanfolyam
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/fomenu/nemet-nyelvtanfolyamok

Német nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profi, gyakorolni vágyóig. Budapest egyik legkedvezőbb árszintjén az Oktogon mellett.

Cosmopolitan Lingua Nyelviskola - Német nyelvtanfolyam
Tanárajánló - német tanár közvetítő
http://tanarajanlo.hu/nemet-magantanar-budapest

Német magántanárt keresel? Válassz német tanárt a Tanárajánlón! A sokoldalú tanárkereső-rendszer mellett, szintezett, tematikus tudástár, prezentációk, érdekességek várnak.

Tanárajánló - német tanár közvetítő
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977