Nyelvvizsga > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvvizsga > 10 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
BME Nyelvvizsgaközpont
http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/

A BME Nyelvvizsgaközpontja 2000 júliusától akkreditált nyelvvizsgaközpont, melyben évi öt vizsgaalkalommal lehet alap-, közép- és felsőfokon államilag elismert, általános, kétnyelvű vizsgát tenni angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből, valamint államilag elismert, általános, egynyelvű vizsgát magyar, mint idegen nyelvből. 1111 Budapest, Egry József u. 1., E épület 9. em. 6.

BME Nyelvvizsgaközpont
Euroexam
http://www.euroexam.org/

Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Európai Nyelvi Keretrendszerére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra. Az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat, és a növekvő nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően a több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen. Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők.

Euroexam
Telc nemzetközi nyelvvizsga
http://www.telc.hu/

A The European Language Certificates (TELC) a telc GmbH (Frankfurt am Main) jogtulajdonában álló vizsgarendszer. A telc GmBH a DVV, a Német Népfőiskolai Szövetség által létrehozott és felügyelt szervezet, mely a Népfőiskolai Szövetség keretén belül az elmúlt ötven évben működő nyelvvizsgáztatási és fejlesztési tevékenységet fogja össze. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen és több mint 3000 vizsgahelyen végez nyelvvizsgáztatási tevékenységet. A TELC vizsgázói 10 nyelvből és 5 (A1-C1) szinten tehetnek vizsgát. A vizsgák között általános és szaknyelvi vizsga egyaránt van.

Telc nemzetközi nyelvvizsga
Pentachord
http://www.pentachord.eu

A PENTACHORD 2002-ben alakult, fő tevékenységeink a céges nyelvoktatás, a tolmácsolás és a fordító tevékenység. 2010 szeptemberétől ITK Origó vizsgahely vagyunk, budaörsi lebonyolítási helyszínnel, így már vizsgázni is lehet nálunk. Jelentkezési lehetőségek: személyesen, budapesti, vagy budaörsi irodánkban, levélben, vagy a Vizsgaközponton keresztül akár online fomában is. További részletekért, keresse fel weboldalunkat: www.pentachord.eu

Pentachord
Gazdasági és jogi nyelvvizsgák
http://www.anglofon.hu/TOLES-TOEIC-nyelvvizsga

Az Anglofon Studio a gazdasági és jogi nyelvvizsgák specialistájaként ezen szaknyelvi anyaggal bővített nyelvvizsgákra szakosodott. A TOLES (Test of Legal English Skills) vizsgát jogászok figyelmébe ajánljuk.

Gazdasági és jogi nyelvvizsgák
Elte Idegennyelvi Továbbképző Központ
http://www.onyc.hu/magunkrol

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. nyelvvizsgáztatással és idegennyelv-oktatással foglalkozik. Akkreditált vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, több mint 30 nyelven kínálunk vizsgalehetőséget. Üdvözlünk új online ügyintézési rendszerünkben. A regisztrációt követően a jelentkezéstől az eredménylekérdezésen át a vizsgadíj online befizetésig minden lényeges dolgot el tudsz intézni egy helyen. Jó tanulást és eredményes nyelvvizsgát kívánunk!

Elte Idegennyelvi Továbbképző Központ
Katedra - Nyelvvizsga lehetőségek
https://katedra.hu/nyelvvizsga

A Katedra Nyelviskola Hálózat iskoláiban évente 8000-en teszik le a nyelvvizsgát! Szeretnél nyelvvizsgát tenni a közeljövőben? A legjobb helyen jársz! Nálunk tapasztalt vizsgáztató tanárok készítenek fel a nyelvvizsgára. A Katedra Nyelviskola Hálózatban megszerezhető nyelvvizsgák.

Katedra - Nyelvvizsga lehetőségek
Nyelvvizsgáztatási Akreditációs Központ
https://nyak.oh.gov.hu/

Oktatási Hivatal - Nyelvvizsgáztatási Akreditációs Központ honlapja.

Nyelvvizsgáztatási Akreditációs Központ
Soter Nyelviskola
http://www.soternyelviskola.hu/nyelvvizsga-felkeszites.html

Külföldre készülő munkavállalóknak nyelvtanfolyamok! Lakossági nyelvtanfolyamok, egyéni nyelvtanulás, vállalati nyelvtanfolyamok, nyelvvizsga, akkreditált programok. Ingyenes szintfelmérés, nyelvvizsga felkészítés.

Soter Nyelviskola
Angol nyelvvizsga információk
http://angolnyelvtanulas.info/category/angol-nyelvvizsga/

Angol nyelvtanulással foglalkozó oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az olyan módszertani tudást, amit évtizedek alatt szereztünk meg, átadhassuk mindazoknak, akik botladoznak a nyelvtanulás rögös útján. Legyél akár kezdő nyelvtanuló, vagy felsőfokra készülő nyelvvizsgázó, nálunk minden fontos információt megtalálsz, sőt még extra tippeket is!

Angol nyelvvizsga információk
Hirdetések
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977