Nyelviskola gyerekeknek, gyermek nyelvoktatás > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskola gyerekeknek, gyermek nyelvoktatás > 17 weboldal. Kategória leírása:

nyelviskola.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gyermekképzés külföldön
Gyermekképzés külföldön
http://www.lingvisit.hu/index.php?option=com_estateagent&Itemid=49&act=cat&t ...

Angol, német, francia, olasz, spanyol gyermek és ifjúsági tanfolyamok. A külföldi nyelvoktatás mellett tartalmas szabadidős programok, kirándulások teszik felejthetetlenné az élményt. Reptéri transzferek, 24 órás felügyelet.

www.lingvisit.hu
Helen Doron Early English
Helen Doron Early English
http://www.helendoron.hu/

Az angol származású Helen Doron egyesítette zseniális nyelvészi képességeit, a gyerekek tanítására irányuló szenvedélyét és azt a rengeteg inspirációt, melyet a filozófia, a zene és az orvostudomány elismert szakembereitől merített, hogy létrehozza a sikeres, áttörő Early English tanulási rendszerét. Olyan természetes és sikeres tanítási módszert hozott létre, melynek során a gyerekek izgalmas, bátorító és vidám környezetben tanulnak meg angolul.

www.helendoron.hu
A biztos angol nyelvi alapokhoz könyvek 3-10 éveseknek
A biztos angol nyelvi alapokhoz könyvek 3-10 éveseknek
http://www.csodasuli.hu

Angol nyelvű könyvek és játékok azoknak, akik már régóta keresik a választ arra, hogy mi az 5-10 éves kisgyermekek számára hatékony angolnyelv-tanulás titka. Ha te sem szeretnél vagyonokat kiadni gyermeked angolnyelv-taníttatására eredmény nélkül, akkor ezek az Oxford Reading Tree könyvsorozat a megoldás számotokra

www.csodasuli.hu
Angol nyelvoktatás gyerekeknek
Angol nyelvoktatás gyerekeknek
http://www.englishforkids.hu/

Tanfolyamaink óvodás és kisiskolás gyermekek számára lettek kitalálva. A tanítás családias környezetben egy mindennel remekül felszerelt szobában zajlik, melyben valamennyi tárgy az angol nyelv oktatását segíti. Minden, a tanításhoz szükséges felszerelést mi biztosítunk, a szülőnek csak annyi a dolga, hogy elhozzza hozzánk gyermekét. Az oktatás egyénileg és csoportosan is zajlik, nebulóinkat 4 éves kortól várjuk. Egy csoportba maximum négy gyereket teszünk. (Kisiskolás kor felett idősebb diákok egyéni oktatását is vállaljuk.) 1038 Budapest, Gyöngyvirág u. 11.

www.englishforkids.hu
DinaMóka nyelvstúdió
DinaMóka nyelvstúdió
http://www.dinamoka.hu/

2005-ben alapítottuk nyelvstúdiónkat. Célunk egy olyan tanítási módszer megalkotása volt, mellyel a gyerekek - akár már egy évesen, az anyanyelvükkel egy időben - játszva sajátíthatják el az idegen nyelveket. A széleskörű érdeklődésre való tekintettel az angol mellet német nyelven is elindítottuk csoportjainkat. 1211 Budapest, Táncsics Mihály utca 83.

www.dinamoka.hu
Mátyásföldi angol nyelviskola gyerekeknek
Mátyásföldi angol nyelviskola gyerekeknek
http://happy-english.hu

Angol tanítás gyerekeknek Mátyásföldön! Tanuljon gyermeke már gyerekkorától angol nyelven a Happy English nyelviskolában, a XVI. kerületben. Szeretettel várunk minden angolul tanulni vágyó bölcsődés, óvodás és kisiskolás korú gyermeket 2-10 éves korig! Látogasson el hozzánk!

happy-english.hu
Angol Nyelvoktató Központ Gyermekeknek
Angol Nyelvoktató Központ Gyermekeknek
http://www.englishschool.hu/

Az Angol Nyelvoktató Központ (English Learning Centre), az ELC megtanítja a gyermekeket angolul írni, olvasni és beszélni. Az ELC diákjai már beszélnek valamennyire angolul, de nem angol tannyelvű iskolába járnak. Központunk megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkező tanárai mindannyian angol anyanyelvűek, és oktatói munkájuk során az angol Nemzeti Alaptantervet használják.

www.englishschool.hu
Helen Doron Angol Gyerekeknek - Budapest 16
Helen Doron Angol Gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól 14 éves korig. Nemzetközileg elismert egyedülálló módszer, szakképzett, kreatív nyelvtanárok. Gyermekbarát helyszín parkolási lehetőséggel Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!

budapest16.helendoron.hu
Nevelj kétnyelvű gyereket
Nevelj kétnyelvű gyereket
http://www.ketnyelvugyerek.hu/

Játékos otthoni nyelvtanulás kisgyerekeknek. Nyílt üzenet minden szülőnek, aki szeretné, hogy gyermeke jól beszéljen idegen nyelven, de hezitált eddig, hogy ezért otthon tegyen is valamit. Az a célom, hogy ezeken az oldalakon megismertessem veled azt, ami többmillió szülőnek a világon természetes: hogyan lehet otthon két (vagy akár több) idegen nyelvet beszélő gyereket nevelni.

www.ketnyelvugyerek.hu
Kreatív angol tábor
Kreatív angol tábor
http://kreativangol.hu/tabor.htm

Nyáron: 2-16 év közötti gyerekeknek Budapesten és Angliában. (Angliában 8 éves kortól) Változatos és színvonalas programokkal várnak szakképzett, jól felkészült, gyerekcentrikus programvezetők a nyári szünetben.

kreativangol.hu
Gyerek és junior külföldi nyelvtábor
Gyerek és junior külföldi nyelvtábor
http://www.ilt.hu/index.php?a=GYEREK-ES-JUNIOR-TANFOLYAMOK

A vakáció eltöltésének legjobb módja egy külföldi nyelvtábor, hiszen új barátságok születnek, a világ minden tájáról érkező diákokkal közösen átélt élmények színesítik a mindennapokat, miközben a nyelv észrevétlenül, minden megerőltetés nélkül anyanyelvi környezetben ragad a fiatalokra. Ha eddig nem az idegen nyelv volt a kedvenc tantárgy az iskolában, egy külföldi nyelvtáborból hazatérve garantáljuk, hogy elsőbbséget élvez majd a nyelv a többi tantárgyhoz képest.

www.ilt.hu
Angol tanfolyam 10-14 éves gyerekeknek a Móricz Zsigmond körtérnél
Angol tanfolyam 10-14 éves gyerekeknek a Móricz Zsigmond körtérnél
http://bakerstreetnyelviskola.hu/angol-tanfolyamok/angol-gyerekeknek/

A Baker Street egyrészt létező utca és híres metrómegálló is Londonban, másrészt a brit kultúra egyik jellegzetes szimbóluma, mely Sherlock Holmes irodájának is helyt adott, legalább is Sir Arthur Conan Doyle, a szerző szerint. Iskolánk is valahogy így szeretne egyrészt tudást, vagyis konkrét ismereteket, másrészt viszont szellemi, kulturális értékeket is közvetíteni, amit lehet, máshol manapság elég nehéz megtalálni. Mindezt nem XIX. századi módszerekkel és eszközökkel, hanem módszertanilag alaposan felkészült, az angolt anyanyelvi szinten beszélő oktatókkal és a mai kornak megfelelő közegek révén, mint amilyen az interaktív tábla, az internetes szintfelmérés vagy a virtuális osztálytermi környezet beépítése (blended learning). Angol gyerekeknek címmel kiscsoportos, gyereknek szóló angol nyelvtanfolyamot indítunk iskolánkban,melyre 10 éves kortól várjuk a gyermekeket. A foglalkozások során az angol nyelvet nem tananyagként, hanem eszközként fogjuk tekinteni.

bakerstreetnyelviskola.hu
Baba angol
Baba angol
http://baba-angol.hu

Az otthoni nyelvátadásról, a korai nyelvelsajátításról, módszertanról szól az oldal. A blogban mesék, versek, aktuális tanulmányok és tudósítások szerepelnek. Sok kismamát érdekel és még többen olvashatják, ha itt is megjelenhet a linkje. Üdvözlettel, Hasznos Andrea

baba-angol.hu
Gyerek- és ifjúsági tanfolyamok külföldön
Gyerek- és ifjúsági tanfolyamok külföldön
http://www.insideword.hu/utazas_hun/tanfolyamok/ifjusagi-tanfolyamok

A nyári szünet erre szánt heteit nem is lehetne hasznosabban eltölteni: gyermeke nyelvet tanul, világot lát és közben számtalan élménnyel lesz gazdagabb. A diák a vele egykorúakkal tanul együtt, kifejezetten a korosztályának megfelelő tananyagból és tanítási módszerekkel. Az órák után rengeteg szabadidős program várja a tanulókat: így válik igazi nyaralássá a kint töltött idő... Az Inside Word rendkívüli gonddal válogatja ki partnerintézményeit, s ez különösen igaz a gyermektanfolyamokat kínáló iskolákra. Az alábbiakban felsorolt összes gyerektáborban a nap 24 órájában vigyáznak a gyerekekre, főleg a kicsikre. Nem csak a tanárok jól képzettek, hanem a szabadidős programokat szervező és vezető személyek is mind szakértői a gyerekek üdültetésének.

www.insideword.hu
Nyelvi táborok külföldön
Nyelvi táborok külföldön
http://www.sprachcaffe.com/magyar/tanulas-kulfoldon/fiataloknak.htm

A Sprachcaffe nemzetközi nyelviskola hálózat külföldi nyelvi táborokban várja a diákokat világszerte több helyszínen. Angol nyelvi táborok Angliában, Máltán, Kanadában. Junior nyelvtanfolyamok német, spanyol, olasz és francia nyelven.

www.sprachcaffe.com
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 408 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9763