Nyelvkönyv, szótár, nyelvoktató CD, nyelv tananyag > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvkönyv, szótár, nyelvoktató CD, nyelv tananyag > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Spanyol nyelvi internetes tananyagok
http://www.e-spanyol.hu/tananyag.php

E-spanyol.hu -Spanyol nyelvi internetes tananyagok gyűjteménye.

Spanyol nyelvi internetes tananyagok
nyelvkönyvbolt.hu
http://www.nyelvkonyvbolt.hu/

Üdvözöljük a Libra Books Kft virtuális idegennyelvű könyvesboltjában. Ha megtalálta a legmegfelelőbb könyvet, és nincs ideje eljönni hozzánk megnézni, elküldjük az Ön által megadott címre.

nyelvkönyvbolt.hu
Eszperantó könyvesbolt - könyvküldő szolgálat
http://www.eszperanto-konyvesbolt.hu/

Az Eszperantó Szövetség, KEA könyvküldő szolgálata. Eszperantó tankönyvek, szótárak, CD-k, eszperantó filmek, irodalom, versek, zene. - Postán elküldjük önnek a kért kiadványt!

Eszperantó könyvesbolt - könyvküldő szolgálat
Book.hu - nyelvkönyvek, szótárak
http://book.hu/Nyelvkonyvek-szotarak/kat/252

Új könyvek már 200 Ft-tól, akciók, nyeremények. Több mint 15 ezer cím.

Book.hu - nyelvkönyvek, szótárak
Oxfordi könyvek a gyermekek hatékony angolnyelv-tanulásához
http://www.csodasuli.hu

Különleges oxfordi könyvek, amelyekkel az 50-100-300 leggyakrabban használt angol szavakat és mondatokat tanulja meg gyermek és így azonnal használható szókincset szerez. Ezekkel a könyvekkel és játékokkal a mindennapi élethez szükséges nyelvezetet tudja hatékonyan elsajátítani gyermeked.

Oxfordi könyvek a gyermekek hatékony angolnyelv-tanulásához
Digitalistananyag.hu
http://www.digitalistananyag.hu/

Digitalistananyag.hu - interaktívtananyag, digitális tananyag, oktatófilmek, drogprevenció, mentálhigiéne, egészségnevelés, oktatás, oktatóanyag CD és DVD filmek széles választékából online rendelhet.

Digitalistananyag.hu
Taneszköz webáruház
http://www.taneszkozbolt.hu

Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmonikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. 2002-ben e célok megvalósítását szem előtt tartva alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, és kezdtük el az iskolai tananyagok fejlesztését, specializálódva a digitális tananyagokra: oktató DVD-k és osztálytermi oktató szoftverek valamint interaktív tananyagok formájában. Jelenleg közel 3000 speciális oktatóprogramot kínálunk mind az iskoláknak, mind az óvodáknak, de egyéb oktatási intézményeknek is. Tananyagaink természetesen egyaránt igazodnak a magyar oktatási rendszerhez és a kompetencia alapú oktatási programokhoz.

Taneszköz webáruház
Libresszó Idegen Nyelvi Könyvesbolt
http://www.libresszo.hu

A Libresszo idegen nyelvi és online könyvesbolt választékában elsősorban idegen nyelvi kiadványok – nyelvkönyvek, szótárak, hanganyagok, szakkönyvek, tankönyvek, szépirodalmi, tanulási és tanítási segédanyagok – valamint magyar nyelvű tankönyvek találhatók. Üzletünkben törekszünk arra, hogy a diákok, pedagógusok, nyelvtanárok, tanulni vágyók, valamint az oktatási intézmények, könyvesboltok számára kedvező áron, minőségi kiadványokat kínáljunk és a tevékenységi körünkhöz kapcsolódó szolgáltatásokat a lehető legjobb minőségben nyújtsuk. A Magyarországon megtalálható összes könyvkiadó idegen nyelvi kiadványait forgalmazzuk, és az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően, sikerült számos, elismert külföldi kiadóval közvetlen terjesztői szerződést kötnünk, így a Macmillan, CLÉ International, Heinle/Thomson, LCCI, Lidel, SGEL kiadók hivatalos viszonteladói lettünk.

Libresszó Idegen Nyelvi Könyvesbolt
Antikvárium online is
http://antikvar.hu/

Budapesten a legnagyobb kínálattal rendelkező antikvárium vagyunk, mely online antikváriumként is elérhető, ezáltal könnyebben és gyorsabban kereshet az antikváriumi könyvek között. Folyamatosan frissülő antikvárium készlettel. Törődünk veled, szeretjük csinálni - megszállottjai vagyunk az antikváriumi könyveknek!Antikvár.hu látogasson meg minket!

Antikvárium online is
Kreatív nyelvtanulás
http://www.kreativnyelv.hu/

Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a "hagyományos" nyelvtanulási módszerek és a Gaál Ottó által kifejlesztett Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi. A 12 leckéből álló oktatócsomag kezdő szintről indul, s a középfokú nyelvvizsga követelményeit célozza meg. A tananyagot a Sikeres Állami Nyelvvizsga fejezet zárja, amely olyan taktikai tanácsokat ad a leendő vizsgázóknak, amelyek akár 5-10 pluszpontot hozhatnak a nyelvvizsgán. A kiejtést nehéz leírva megtanulni, ezért használjuk figyelmesen a CD-t, amelyen minden szólap és több száz mondat szerepel.

Kreatív nyelvtanulás
Concord nyelvkönyv áruház
http://www.concord.hu/nyelvkonyv-aruhaz/

Angol, német, francia, spanyol, olasz nyelvkönyvek és szótárak.

Concord nyelvkönyv áruház
Profi Média
http://www.profi-media.com/kateg-4-1-nyelvoktato-cd-k.html

Multimédia és internet alapú szoftverek fejlesztése, forgalmazása. Nyelvoktató CD-k gyermekeknek és felnőtteknek.

Profi Média
Angol tanulás egyszerűen
http://www.tantaki.hu/angol

Napjainkban, az angol nyelv ismerete nélkülözhetetlen. Ön is szeretne megtanulni angolul, de minden tanfolyam sokba kerül és ideje sincs a munka mellett részt venni az órákon? Tanuljon otthon a saját tempójában. Érthető magyaráztok, ábrák és még rengeteg más kiegészítő anyag lesz segítségére. Látogasson el oldalunkra és tekintsen bele az oktatóanyagokba!

Angol tanulás egyszerűen
Angol nyelvtani összefoglaló
http://www.englishgrammar.atw.hu

Az angol nyelvtan szabályait mutatja be a honlap példamondatokkal. Sok és hasznos könyvet ajánl.

Angol nyelvtani összefoglaló
Francia szótár használata
http://www.francia.byethost15.com/

Francia szótár. Amit a szótárakról tudni érdemes. Szótár használata, szerkesztése, rendszerezése,. Hangos szótár jelentése. Telefonra letölthető szótárak. iPhonra alkalmazható francia és egyéb idegen nyelvű szótárak. Leírásokkal, fényképekkel és egy kis videóval kiegészítve. Mesés helyekről készített fényképek Franciaországi kalandozásról.

Francia szótár használata
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7977