Nyelviskolák nyelvek szerint > Angol > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelviskolák nyelvek szerint > Angol > 16 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Tata és Tatabánya gyerek angol - Helen Doron
http://tatabanya.helendoron.hu/

Angol nyelv gyerekeknek Tatán és Tatabányán már 3 hónapos kortól 14 éves korig. Helen Doron Early English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja. A 14-18 éves korú gyerekek részére pedig a Helen Doron Teen English nyújt megoldást az angol tanulás terén. A nemzetközileg elismert módszert 25 éve fejleszti feltalálója, Helen Doron. Elérhetőségek: Web: http://tata.helendoron.hu/ http://tatabanya.helendoron.hu/ E-mail: tata@helendoron.hu Telefon: 06 20 9346272

Tata és Tatabánya gyerek angol - Helen Doron
Angol nyelvtanfolyamok
http://www.amerikaiintezet.hu

Már csak a nyelvvizsga van hátra, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az intézményünk nagy jelentőséget fordít a nyelvi képzésre. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Tanáraink segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az idegen nyelvet. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valódi nyelvtudást szerzel.

Angol nyelvtanfolyamok
Ok nyelviskola Budapest
http://www.ok-nyelviskola.hu/

Ez egy Budapest-based English Language School, azaz angol nyelviskola, az angol nyelv specialistája Budapest szívében. Mindegy, hogy az angol abc, az angol kiejtés, az angol igeidők megtanulása vagy angol dalszövegek lefordítása a célod, esetleg a középfokú nyelvvizsga vagy az üzleti angol elsajátítása, jó helyen jársz. Ez az a nyelviskola, ahol minden az angol nyelv körül forog.

Ok nyelviskola Budapest
Budapest - Tower nyelviskola
http://www.towernyelviskola.hu/

Egy hely, ahonnan angolosan távozhatsz! 1065 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 51. III/11.

Budapest - Tower nyelviskola
Kobold angol nyelviskola
http://www.koboldangol.hu/

Tanuljunk angolul! Türelem vagy tempó, íráskészség vagy beszédkészség, vizsgafelkészítés vagy konyhanyelv kinek mire van szüksége, mi azt biztosítjuk és amit hozzáadunk: tapasztalat, hozzáértés.

Kobold angol nyelviskola
Szeged - Profi Nyelvstúdió
http://www.profinyelvstudio.hu/index.php?oldal=angol_nyelvtanfolyam_szeged

Nyelvvizsga diplomához, nyelvi pótlékhoz, felvételihez, vagy külföldön szeretne dolgozni? Nemzetközi nyelvvizsga magyarországi akkreditációval. Beszédközpontú órák magyar ill. angol anyanyelvű tanárokkal. Kis létszámú: 6-12 fős gyerek, felnőtt és nyugdíjas csoportok.

Szeged - Profi Nyelvstúdió
Angol nyelvtanfolyam - Budapest
http://www.nyelviskolazuglo.hu/angol/

A Hajtómű Nyelviskola 2 hetente indít 2-4 fős csoportokban angol nyelvtanfolyamokat.

Angol nyelvtanfolyam - Budapest
Angol nyelvtanfolyam ajánló
http://www.angolnyelvtanfolyam.com

Céljaid vannak az angol nyelvvel? Szeretnéd megtalálni a legjobb angol nyelvtanfolyamot? Segítünk! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Angol nyelvtanfolyam ajánló
Gyors angol nyelvtanulás
http://www.brainturbobelbuda.hu

Csúcstechnikánk segítségével kevesebb, mint 3 hónap alatt használható nyelvtudást szerezhet angolból vagy németből. Mindezt ellazult állapotban, kényelmesen, stresszmentesen, házi feladat nélkül. Azaz : nincs kikérdezés, csoporthoz igazodás, és idegeskedés. Saját időbeosztása alapján, saját tanárral tanul.

Gyors angol nyelvtanulás
Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola
http://www.kacagva.hu

TPRS® - a ma létező egyik leghatékonyabb nyelvoktatási módszer.Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola
Cool nyelviskola - Debrecen
http://www.coolnyelviskola.hu/?inc=oldalmenu01

Általános angol nyelvi képzések, Angol nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamok, Angol emelt szintű érettségire/felvételire felkészítő tanfolyamok, Szintentartó angol, Vállalati képzések.

Cool nyelviskola - Debrecen
Angol nyelviskola Budapest
http://www.euroenglish.hu

Azzal a céllal hoztuk létre az Euro English oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

Angol nyelviskola Budapest
Smile az angol nyelviskola
http://www.smilenyelviskola.hu/index.php?base=static&type=aboutus

A Smile egy különleges és dinamikusan fejlődő országos nyelviskola-hálózat. Napjainkban egyre inkább elengedhetetlen az angol nyelv tudása. Általa könnyebben boldogulunk az életben, az utazásaink során, munkahelyeinken, vagy akár az interneten is. Segítségével nagyobb sikereket érhetünk el, és szó szerint kitárulhat előttünk a világ! Iskoláink a hét minden napján napi 12 órában állnak tanulóink rendelkezésére, ahol szabadon alakíthatják ki órarendjüket.

Smile az angol nyelviskola
Angol tanfolyamok Budapesten
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/fomenu/angol-nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok a kezdő szinttől a profi, gyakorolni vágyóig. A belvárosi egyik legkedvezőbb árszintjén az Oktogon mellett.

Angol tanfolyamok Budapesten
BeHappy Nyelviskola - angol nyelvtanfolyamok
https://www.behappynyelviskola.hu/

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet.

BeHappy Nyelviskola - angol nyelvtanfolyamok
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984