Tolmácsolás, fordítás > 2. oldal > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tolmácsolás, fordítás > 2. oldal > 29 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Grammatic
http://www.grammatic.hu/

Lengyel Stefánia vagyok: 16 éve foglalkozom fordítással és tolmácsolással. Ez idő alatt olyan szakmai hátteret építettem ki, ami garancia a professzionális munkavégzésre. Felsőfokú végzettséggel, tolmács- és fordító igazolvánnyal rendelkezem. A fordítási és tolmácsolási tevékenységet magam végzem, ügyelve az elvárások és határidők betartására. Vállalt nyelvterületek: szerb és horvát.

Grammatic
Tolmács, fordítás – European Masters Tolmácsiroda
http://www.tolmacsiroda.hu/

Minden ami tolmácsolás - European Masters Tolmácsiroda: Nálunk nemzetközi tapasztalattal rendelkező tolmácsok nyújtanak Önnek megoldást bármely tolmácsolási helyzetre. A tolmácsolás kiválasztását legjobb itt kezdenie. Fordítunk magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra és idegen nyelvről idegen nyelvre, normál határidővel és sürgősen egyaránt.

Tolmács, fordítás – European Masters Tolmácsiroda
TIT Fordítóiroda Bt.
http://forditoirodabt.hu/forditasi-tevekenyseg/

Professzionális fordítási szolgáltatásokat keres? Válassza a nyíregyházi TIT Fordítóirodát! Vállalkozásunk angol, német, orosz, román és ukrán nyelvű fordítással, jogi fordítással, tolmácsolással és lektorálással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

TIT Fordítóiroda Bt.
Linguarium fordítás.hu
http://www.xn--fordts-tta8g.hu/

Általános és szakszöveg fordítása, szakfordítás, fordítások hitelesítése több, mint 30 nyelven a hét minden napján. Gyors, pontos, megbízható fordítás. Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, céges és egyéb dokumentumok fordítása több, mint 30 nyelven. Gyorsan és megbízhatóan végezzük munkánkat.

Linguarium fordítás.hu
M&M Translation Services Kft.
http://mmts.hu/index.php/hu/szolgaltatasok/tolmacsolas

Vállalkozásunk fordítással, tolmácsolással, lektorálással, kiadványszerkesztéssel, gépeléssel foglalkozik. Látogasson el fordítóirodánk weboldalára, ismerje meg további szolgáltatásaink!

M&M Translation Services Kft.
Szlovák fordítás
http://www.szlovak-forditas.hu

Szlovák fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás Budapesten. Szlovák fordító segít Önnek a nyelvi akadályok leküzdésében, szlovák magyar fordítás, magyar szlovák fordítás elérhető árakon. Egy fordítóiroda, amely a szlovák nyelvre specializálódott és melynek sikere mögött a megrendelők elégedettsége áll. Fordítás szlovákról magyarra, magyarról szlovák nyelve rövid idő alatt. Szlovák fordítások készítése tapasztalt szlovák szakfordítók által, a hét minden napján, akár szombaton és vasárnap is. Szlovák fordítások készítése Budapesten.

Szlovák fordítás
Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
http://szinkrontolmacsolas-tolmacsolas.hu

Ha szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy estelg fordítás igénye van, úgy kérem, keressen bizalommal. A cégem elsősorban angol és magyar viszonylatban végez, illetve végeztet szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás vagy fordítási munkákat, de igény esetén bármely más nyelvi viszonylatban is biztosítani tudja ezeket a szolgáltatásokat.

Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás - Guczoghy Anna
Fordítás - KFI Fordítóiroda
http://kfi.hu/

www.kfi.hu - A KFI Fordítóiroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a fordítás és lektorálás területén. Így a szakszerű és pontos szolgáltatás garantált. Amit kínálnak: precizitás és szakértelem, valamint hiteles és gyors fordítás, tolmácsolás. Ha profi fordításra van szüksége, keresse a KFI-t! Minden Európában beszélt nyelven igénybevehetőek a szolgáltatásaik.

Fordítás - KFI Fordítóiroda
Mészáros Krisztina német szakfordító
http://mknemetszakfordito.hu/

Mészáros Krisztina német szakfordító vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Nem csak német szakmai és hivatalos iratokat fordítok, szívesen vállalom általános tartalmú szövegek fordítását is az élet minden területén: weboldalak, pályázatok, idegenforgalom, kereskedelem, turizmus, vendéglátás, kultúra, sport, szórakozás, zene, szépségipar, stb. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Mészáros Krisztina német szakfordító
Diotima Fordítóiroda
http://forditastolmacsolas.com

A Diotima Fordítóiroda Kft. 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Jól képzett munkatársainkkal több, mint 40 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Igyekszünk a kért határidőket betartani, az elvárásokat legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Irodánk fontosnak tartja, hogy megbízóink elégedettek legyenek teljesítésünkkel. Célunk az, hogy folyamatosan visszatérő ügyfeleink legyenek. A Diotima Fordítóiroda vállalja bármely dokumentum kiváló minőségű, értelemszerű, magas színvonalú fordítását, lektorálását, tolmácsolását.

Diotima Fordítóiroda
Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
http://angol-francia-tolmacs.info/angoltolmacsbudapest

Professzionális angol tolmács, francia tolmács több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, pódium tolmácsolás konferenciákon, szakmai rendezvényeken, üzleti megbeszéléseken, utazások során, kiállításokon, tréningeken, esküvőkön, családi- és céges rendezvényeken, ünnepségeken stb. Csiffáry Gergely Angol Tolmács & Francia Tolmács Budapest, Ciprus u. 8, 1087 +36302073087

Angol, francia tolmács - Csiffáry Gergely
Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
https://forditomuvek.hu

Gyors, szakszerű, és precíz fordításokat vállalunk magánszemélyek és cégek részére. A szakfordításon és lektoráláson túl film,-videó,- és precentáció fordítással is foglalkozunk, de bármilyen egyedi kérés esetén is állunk rendelkezésére. Tekintse meg eddigi referenciáinkat, és kérjen ajánlatot!

Profi fordítóiroda magánszemélyeknek és cégeknek
Braunitzer Petra olasz tolmács
https://braunitzerpetra.com/

Olasz nyelvi ügyintézés üzleti és személyes ügyekben Olaszországban Braunitzer Petra olasz tolmács, fordító, nyelvi közvetítő segítségével. Tekintse meg szolgáltatásaimat weboldalamon és keressen bármilyen olaszországi ügyintézéssel, tolmácsolással, fordítással, online nyelvoktatással kapcsolatban.

Braunitzer Petra olasz tolmács
Lector fordítóiroda
https://lector.hu/

A Lector fordítóiroda másfél évtizedes tapasztalattal az üzleti fordítás specialistája, legyen szó jogi, műszaki, orvosi vagy más szakterület hivatalos fordításáról. Jól tudjuk, hogy a profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Ezért pár kattintás után már részletes árajánlatot küldünk, amelyben a fordítás ár, a kedvezmények, a határidő és a fizetési tudnivalók mind megtalálhatók. Egy újabb kattintással meg is rendelheti, sőt online azonnal ki is fizetheti a fordítást

Lector fordítóiroda
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7975