Nyelvtanár > Nyelviskola, nyelvoktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyelvtanár > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Spanyoltanárok
http://www.e-spanyol.hu/nyelvtanar.php

Az oldalon spanyoltanár-hirdetések találhatóak. Kellemes böngészést!

Spanyoltanárok
Tanárbázis
http://www.tanarbazis.hu/

Üdvözöljük a TanárBázis.hu magántanár-közvetítő honlapján! A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - kizárólag Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását.

Tanárbázis
Nyelvtanárböngésző
http://www.nyelvtanarok.hu/

Az oldalon nyelvtanárok szaknévsora található. A nyelvtanárokat külön kategóriákba helyeztük el, így a nyelvet tanulók kényelmesen és gyorsan választhatják ki a számukra megfelelő nyelvtanárt.

Nyelvtanárböngésző
Magántanulo.hu
http://www.magantanulo.hu/

Magántanuló.hu - az országos magántanár adatbázis. Tanárkeresés megyék szerint.

Magántanulo.hu
Angol általános és szakmai nyelvvizsgákra, érettségire felkészítés
http://www.tanuljangolt.hu

Szuperintenzív angol nyelvtanfolyam Ha úgy érzed nincs időd, hogy hónapokig tanulj angolul, szeretnél már most beszélni, akár már a jövő héten, vagy sürget a kitűzött nyelvvizsga időpontja, akkor ez az angol nyelvtanfolyam pontosan neked szól. Miszlai Éva angol tanár Budapesten vár téged Üzleti levelek, emailek irása, az üzleti angol szókincs bővítése nálam napirenden van. A magánóráknak köszönhetően (nálam nincsenek csoportok, csak Ön és az angol tanár ) ön csak azt fogja tanulni, amire szüksége van, ezért sokkal gyorsabban tud haladni, mint a hagyományos angol nyelviskolákban. Ha nincs sok ideje és szeretne gyorsan megtanulni angolul nálam jó helyen jár, pár alkalom után már érzi is a fejlődést!

Angol általános és szakmai nyelvvizsgákra, érettségire felkészítés
Tanárkereső
http://www.tanarkereso.hu/

Nyelvtanárt keres? Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 535 tanár közül választhat.

Tanárkereső
Dr. Babári Ernő
http://www.babari.hu/

Cégek, és magánszemélyek részére vállalok német nyelvoktatást, fordítást, idegenvezetést és tolmácsolást.

Dr. Babári Ernő
Vizsgaelőkészítés, korrepetálás angol-német-olasz nyelven Budapesten
http://angol-nemet-olasztanar.blogspot.com

Fiatal diplomás tanár nyelvtanítást, vizsgaelőkészítést, korepetálást vállal beszédcentrikusan minden szinten. Több mint tíz éve folyamatosan készítek fel alap, középés felsőfokú vizsgára. Az órákat a tanulók egyéni tudásszintje és igénye alapján közösen állítjuk össze. Megbeszéljük hogy milyen célt szeretne elérni, és ehhez kiválasztjuk a leghatékonyabb módszert és tananyagot. Az órák helyszíne a belváros, jó közlekedésnél, kedvező áron. De esetenként a tanulók otthonában történő tanítás is megoldható.

Vizsgaelőkészítés, korrepetálás angol-német-olasz nyelven Budapesten
Herczeg Gabriella- FRANCIA nyelvtanár
http://www.francianyelvtanar.hu/

Fedezze fel a francia nyelv rejtélyes világát egy tapasztalt "vezetővel", aki járhatóvá teszi az akadályokkal átszőtt utakat is. A célt Ön jelöli meg, a módszert én ajánlom, figyelembe véve az Ön tanulási szokásait, érdeklődését és befogadó képességét. Kérem válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát (egyénileg, kis csoportban) A további részletekért látogasson el honlapomra!

Herczeg Gabriella- FRANCIA nyelvtanár
Beszédcentrikus általános és üzleti angol nyelvoktatás
http://www.patakiangol.hu

Főként főiskolásoknak, üzletembereknek és mérnököknek tanítok általános és üzleti angolt, több mint 10 éve. Mindig azt tartom szem előtt, hogy az órák eredményesek és hatékonyak legyenek (pl. nyelvvizsga megszerzése, prezentáció összeállítása szempontjából), de ha van rá lehetőségünk, próbálok mindenkinek a kedvében járni pl. érdekes újságcikkek olvasásával, vagy akár egy-egy zeneszám dalszövegének a lefordításával. Foglalkozom fordítással (szerződések, weboldalak, étlapok stb.) és ritkán tolmácsolással (pl. tréningen). Célom az, hogy jó hangulatú, de pörgős órákkal minél hamarabb elérjük a kitűzött célunkat. Telefon: +36203317451, Címünk: Budapest 1131 Kis Gömb utca 21. Irodánk tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető az 1-es villamos vonalán, a parkolás az utcában ingyenes.

Beszédcentrikus általános és üzleti angol nyelvoktatás
Fogadj fel német tanárt! - Segítség a német nyelvtanulásban
http://tanar.hu/nyelv-nemet/

Német tanár után kutatsz? Tekintsd át a tanár.hu site tanárait! Budapesti és más településbéli német tanár szintén található a honlapon. Szóval a német nyelvtanulás többé nem jelent gondot! Minden meglévő tanár profilján külön fel van tüntetve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek német korrepetálásban. Továbbá az is, hogy melyik városban kínálnak oktatást. Sőt, egyes német nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is biztosítanak! Ez szintúgy elolvasható a adatlapjukon. Ha további német nyelvtanulás információkra lenne szükséged, akkor tegyél egy látogatást a weblapra. Ott természetesen más tantárgyakról is olvashatsz. Magolj a vizsgákra német tanár, nyelvtanár segítségével!

Fogadj fel német tanárt! - Segítség a német nyelvtanulásban
Weitz Teréz - Karrierkód iskola
http://karrierkod.hu

Bő két évtizedes német nyelvtanári, 15 éves nyelvvizsga előkészítő és 20 éves szinkrontolmács tapasztalatom alapján fejlesztettem ki az egyéni nyelvtanítási módszeremet. Ennek eredménye a ma már több mint 400 sikeres nyelvvizsga. A tanulási módszerek rendkívüli eredményességén felbuzdulva terjesztettem ki tanácsadói tevékenységemet a tanulás minden területére. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

Weitz Teréz - Karrierkód iskola
Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
http://tanar.hu/nyelv-angol/

Angol magántanárt keresel? Nézd át a tanár.hu site tanárait! Budapesti és vidéki angol tanár szintén található a weblapon. Szóval a angol nyelvtanulás többet nem gond! Minden tanár leírásában külön meg lett említve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek angol oktatással kapcsolatban. Illetve az is, hogy hány városban kínálnak oktatást. Sőt, bizonyos angol nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is vállalnak! Ez szintén látható a bemutatkozásukban. Ha további angol nyelvtanulás információkra lenne szükséged, akkor tegyél egy látogatást a honlapra. Ott természetesen az egyéb tantárgyakról is tudakozhatsz. Magolj a vizsgákra angol magántanár, nyelvtanár szakértelme segítségével!

Angol nyelvtanár a cél? Látogass el a Tanár.hu oldalra!
Angol magántanár Budapest, Zugló
http://angolorak-budapesten.webnode.hu

Angol tanár segítségére van szükséged Budapesten? Megdöbbensz, hogy milyen kedvező óradíjakon vállalom a következőket: angol nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás akár az alapoktól kezdve, közép- és emeltszintű érettségi vizsga felkészítő. Segítek munkavállalóknak is, akár 0-ról indulva elérni a kívánt nyelvtudási szintet. Budapesten, Zugló környékén.

Angol magántanár Budapest, Zugló
Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
http://www.tutimagantanar.hu

Nyelvtanárt keresel? Országos magántanár-adatbázis: www.tutimagantanar.hu - Rengeteg nyelvtanár hirdetése egy helyen - Egyszerű, gyors, ingyenes keresés Nyelvtanár vagy? Tanítanál? Regisztrálj a honlapon és találj tanítványokat: www.tutimagantanar.hu Több száz elégedett magántanár partner!

Tuti magántanár-közvetítő - nyelvtanárok
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
nyelviskola.wyw.hu: Nyelviskola katalógus - online nyelvoktatás, nyelviskolák, nyelvtanulás külföldön, szótár, levelező oktatás. Forditás, tolmácsolás, nyelviskola, nyelvstúdió megyék szerint.
Gyűjteményünkben 347 válogatott nyelviskola, nyelvoktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 347 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7984